- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.441
Acıkman cok normalmiş çünkü aç gezmişsinmesela haslanmıs patatesı cok severım hatta salatasını yaparım 2 patates yarım domates kuru sogan maydonoz lımon suyu baharat cok lezzetlı olur
ama karatay kurşuna dızıyor patateslerıasla dıyor halbukı yesek ne şirin olurdu
ya bıldıgın ac bırakıyormusum kendımı suan bı aydınlandım
sabah kahvaltım dogru onda sıkıntı yok
oglen sadece 1 tabak salata aksam sadece 2 bardak ayran ıcıyordum kıtaba bakınca parantez ıcınde yazılanları da yemek dıye algılayıncakorktum sen yeme kızım dedım
ıyıkı her yazanı yenıyormus dıye yememısım suan 6 ogunle hızla kılo alıyor olurdum
Darısı başına o zamanayy en ıstedıgım
tamamdırBEnde o saatlerde yıyorum kahvaltımı.akşam yemegınıde 5 saat sonra yıyebılırsın en geç 8 de yemiş olmalısın yanlız.bıde ögunlerınde doyarak kalkarsan acıkmazsın arada
1 hafta önce felan canan karatay rüyama konuk olmuştu birlikte adanaya gidiyorduk özel araçla , bana günlük ne yediğimi felan soruyor kabus gibiydimesela haslanmıs patatesı cok severım hatta salatasını yaparım 2 patates yarım domates kuru sogan maydonoz lımon suyu baharat cok lezzetlı olur
ama karatay kurşuna dızıyor patateslerıasla dıyor halbukı yesek ne şirin olurdu
ya bıldıgın ac bırakıyormusum kendımı suan bı aydınlandım
sabah kahvaltım dogru onda sıkıntı yok
oglen sadece 1 tabak salata aksam sadece 2 bardak ayran ıcıyordum kıtaba bakınca parantez ıcınde yazılanları da yemek dıye algılayıncakorktum sen yeme kızım dedım
ıyıkı her yazanı yenıyormus dıye yememısım suan 6 ogunle hızla kılo alıyor olurdum
Patates yasak zeytın yıyek bizKasarli patates cok yerim ben. Bu hafta da goreceksiniz.
tadı guzel oluyor mu gercekden ya bunu cok kısıden duydumAcıkman cok normalmiş çünkü aç gezmişsin
Yarın 2 en fazla 2,5 öğün yap kahvedende korkma hatta kahvenın içine cay kaşığıyla bır parça tereyağı atarsan daha tok tutar
Patates yasak zeytın yıyek biz
1 hafta önce felan canan karatay rüyama konuk olmuştu birlikte adanaya gidiyorduk özel araçla , bana günlük ne yediğimi felan soruyor kabus gibiydi
ama bence serbest olan şeylerin miktarını arttır çünkü onlarda mis gibi şeyler
hadı haftaya güzel sonuçlar alacağına inan,yedıklerını unut yıyeceklerıne odaklan.gecmiş geçmişte kalsın bız yolumuza devam edelimtamamdır
karatay 2 ögune eksıksız uyacagım sabah aksam
eger cok yogun tempolu ve cok erken saatlı gunum olursa 3 ogunune uyacagım sabag oglen aksam
kıtapda yazanı dırek yapacagım bırebır
vucut alısmıs sureklı yemege uyanıp uyuyana kadar... tok olsada agız alıskanlıgı sanırım
10 gun once 15 paket cıps yedım bır gunde
oyle bır mıde var yanı
1 hafta önce felan canan karatay rüyama konuk olmuştu birlikte adanaya gidiyorduk özel araçla , bana günlük ne yediğimi felan soruyor kabus gibiydi
ama bence serbest olan şeylerin miktarını arttır çünkü onlarda mis gibi şeyler
menengiç kahvesi içtinmi bilmem bıraz yağlı bır kahvedır.onun tadına yakın gıbıtadı guzel oluyor mu gercekden ya bunu cok kısıden duydum
menengıc kahvesını cok severımhadı haftaya güzel sonuçlar alacağına inan,yedıklerını unut yıyeceklerıne odaklan.gecmiş geçmişte kalsın bız yolumuza devam edelim
ne rüyaymış hayrolsun
menengiç kahvesi içtinmi bilmem bıraz yağlı bır kahvedır.onun tadına yakın gıbı
Dogru senınle ayrı dıyetlerın insanlarıyızBana yasak degil. Kilo verdiriyor bana.
Menengic kokusu gelmeyen cınsınden yanlızmenengıc kahvesını cok severım
onun tadına yakınsa severım demek oluyor
ozaman sabah tereyaglı aksam tereyagsız kahve
Dogru senınle ayrı dıyetlerın insanlarıyızhedef aynı ama
bre bismillah sen geçen haftada pattisleri götürdünBu hafta kafama gore gitmek istiyorum. Saglikli sagliksiz takmadan.
Kendını en ıyı sen tanıtsın cnm.senın için en uygununu bılırsın.kolay gelsin şimdidenBu hafta kafama gore gitmek istiyorum. Saglikli sagliksiz takmadan.
Canim tabiki yapmak zorunda deilsin ama karatay yapcaksan cok da erken kalkmiosan eger iki ogun yap bence. Kahvaltida 1 yumurta yediysen iki yap daha tok tutar. Kahvaltidan sonra hicbisey yemeyip saat 5 gibi ikinci ogunu yaparsin ama ogunun salatasi corbasi yogurdu eti olsun elini korkak alistirma. Zaten iki ogun yiosun. Bu sekilde hem karatay hem de if yapmis olursun. Ogun arasinda da agzina lokma koymicaksin malesef
Kitaptakilerin hepsini yeme yarin.
Omlet de yapabilirsin ekmek yemedigin surece zarari olmaz. Bir de haslanmis yumurta ve sut tok tutar.
Salata olmadigi surece.
Kasarli patates cok yerim ben. Bu hafta da goreceksiniz.
bre bismillah sen geçen haftada pattisleri götürdünşu gözler sabah kahvaltılı ara öğünlü akşam ızgaralı yeşillikli bir menü istiyor senden
ölçüm yapmayı unutma
ay omlet denınce aklıma cıtır cıtır ekmek gelıyorben haslanmıs yıyeyım
Domates havuç marul bir kaşık yoğurt azıcıkta su bızt geçir robottan harika oluyorTam goturmedim roxen pilav filan da vardi.Kasarli patatiz istiyorum ben.
Yesillik, domates aciktiriyor beni napiyim. Smoothie mi yapsam acaba.
Alisiyorsun onceden aksam yemegi yerine yerdim bazen. Domates filan da koyardim.
Domates havuç marul bir kaşık yoğurt azıcıkta su bızt geçir robottan harika oluyor