- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.481
Alternatif icecek ne kizIyi pazarlar kizlar,
Gune alternatif icecegimle basladim. Menum daha belli degil.
Karar verdim carsambaya kadar tartilmiyorum.
Onun disinda bugun sekersiz gunumun 2. gunu. Daha kolay gececek.
Alternatif icecek ne kiz
Mezureyi bulursam saklaniyor.A AklinYolu1 ölçüm aldın mı
1 yemek kasıgı zeytınyagı ıcebılırsıniyi pazarlar hepimize
iki sorum var
1- Elma sirkesi kullanan var mı varsa ne için nasıl kullanıyor?
2- Kabızlık sorunu için kayısı ılık su vs. dışında bir öneriniz var mı ?
metal kaşık olayını bende okumuştum , zeytin yağı mantıklı alsında1 yemek kasıgı zeytınyagı ıcebılırsın
bır bardak ılıktan bıraz sıcak suya 1 tatlı kasıgı bal koyup ıcebılırsın
ılıkdan bıraz sıcak suya bal koyar ıcersen yumusatır
eger bagırsak bozulursa bagırsagı tutsun dıye soguk suya katıp ıcmek gerekıyor :)
bu arada bala metal kasık degdırmeyınız tum vıtamın gıder plastık slıkon bambu olur ama metal asla
veya bol tereyaglı omlet :) yıyınız efeniim :)
Isveç diyeti 3. Gün
Sabah 08.00
1 kızarmış ekmek
1 fincan Nescafe
Öğle 12.00
Ispanak
Domates
1 elma
Akşam 17.00 gibi yerim
1 haşlanmış yumurta
Salata
1 salam
Ne olduuu
Takma kafana arada serbest gun yapmak iyidir bahaneyle serbest gun yapmissin, bugun telafi edersinGünaydın kızlar dün günüm vardı .orada ilk diyet firesini verdim..o kadar emek verdim sen seviyorsun diye dedi arkadaşım.ben de götürdüm valla.akşam da dışarıda yedim.mide unutmuş valla böyle şeyleri..midem tüm gece çektirdi bana.bugün telafi etmem lazım.en az 2 saat spor düşünüyorumbakalım .bugün kahvaltı haricinde hep lahana yemeği düşünüyorum..hepinizi çok öpüyorum
Kirmizi kirmizi kayalarda geziosun dimiSelam kizlar. Benim icin baya uzun bi gundu, yaklasik 4 saat bi tepeye tirmandik, 10 mil civari yurudum. Yatma saatim itibariyle fitbit toplam kaloriyi 2800 gosteriyo. Ufak ufak bissuru sey yedim, yazmaya useniyorum su an acikcasi:) zararli olmasalar da kalori 2200'u buldu. Gecmisi bile okuyacak halim yok, yarina artik...