- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.421
6 öğünün 3 ü zorunlu olmamakla birlikte çok açlık hissedilirse yenebilecek ara öğünler diye biliyorum...eğer çok erken güne başlıyorsan 3 ana öğün yok ben sabah erken kalkmıyorum 5-6 saat arayla iki öğün bana yeter diyorsan 2 öğün şeklinde yapıyorsunben 4 gundur bosuna mı ac kaldım
sımdı ben bu canan karatayın kıtabında yazan 6 ogunu de bayagı yıcem mı ? hepsını ?? bakın yerım ha
kıtabından resım cekıp atayım sıze
6 öğünün 3 ü zorunlu olmamakla birlikte çok açlık hissedilirse yenebilecek ara öğünler diye biliyorum...eğer çok erken güne başlıyorsan 3 ana öğün yok ben sabah erken kalkmıyorum 5-6 saat arayla iki öğün bana yeter diyorsan 2 öğün şeklinde yapıyorsun
nscckts ara ogun sart degil yaziyor. Ara ogunleri gec sen.
kitapta da yazıyormuş zaten şart değil diye , araştırmıştım bir aralar ... çoğu şeyi doğru geliyor bana aklıma yatmayan kaliteli karbonhidratlarada savaş açmış olmasıbenım gozum hepsı yenır gıbı gordu yanı kıtaba bıle bı yıyıcı gozuyle baktım
gercekten oyle yazıyormus parantez ıcınde bunu nasıl goremedım ben ?
cok açım
ilk başlandığında eğer cok erken kalkıyorsan ve acıkıyorsan vücut alışana kadar 2,5-3 öğün yapabılıyorsun.alıştıkca bunu 2 öğüne düşürüyorsun.2,5 öğün yap bence 6 değilben 4 gundur bosuna mı ac kaldım
sımdı ben bu canan karatayın kıtabında yazan 6 ogunu de bayagı yıcem mı ? hepsını ?? bakın yerım ha
kıtabından resım cekıp atayım sıze
Bende öyle gördüm ara öğünlere saydırıyordu en sonNasil 6 ogun karatay ara ogun veren diyetisyenlere catiodu ben mi yanlis biliorum acaba
tek bıldıgım karnımı sırtımda hıssettıgımİç cnm afıyet olsun.sut bozar leptını sade Türk kahvesı veya fılıtre kahve serbest . Yok zamanla mıde küçülüyor,kısa zamanda fark edersın zaten
tek bıldıgım karnımı sırtımda hıssettıgım
ben yanlıs anlamısım bu dıyet ısını baya baya ayakta duramıyorum basım dönüyor cok kotuydum ya bılsenız
hayir yaaaa 6 ogunnn yaziyorrr.
ilk başlandığında eğer cok erken kalkıyorsan ve acıkıyorsan vücut alışana kadar 2,5-3 öğün yapabılıyorsun.alıştıkca bunu 2 öğüne düşürüyorsun.2,5 öğün yap bence 6 değil
Bende öyle gördüm ara öğünlere saydırıyordu en son
gercekden kuculmusmudur yaAma iyi oldu miden kuculdu.
benım gozum hepsı yenır gıbı gordu yanı kıtaba bıle bı yıyıcı gozuyle baktım
koptum yanlızgercekten oyle yazıyormus parantez ıcınde bunu nasıl goremedım ben ?
cok açım
ılk defa Karatay dıyetınde bu kadar açlık cekıyorum dıyenle karşılaştım.acaba yedıklerın mi azdı,proteını arttırsan belkı daha tok olursun.tek bıldıgım karnımı sırtımda hıssettıgım
ben yanlıs anlamısım bu dıyet ısını baya baya ayakta duramıyorum basım dönüyor cok kotuydum ya bılsenız
açım ben açherseyı yemek olarak goruyorum
gercekden kuculmusmudur ya
cok ıstıyorum kuculsun bende 1 corba ıcınde doydum dıyeyım
ınsanlar 1 porsıyon balıkla doyuyor bılıyor musun ? hala anlamıs degılım
BEnde o saatlerde yıyorum kahvaltımı.akşam yemegınıde 5 saat sonra yıyebılırsın en geç 8 de yemiş olmalısın yanlız.bıde ögunlerınde doyarak kalkarsan acıkmazsın aradaaçım ben açherseyı yemek olarak goruyorum
sabah 7 de kalkıyorum gece 2 de yatıyorum
ama kahvaltıyı 10 ya yapabılıyorum cunku kızım 10 da uyanıyor ve benımle yemek ıstıyor
eskıden uyanır uyanmaz yer bırde kızımla yerdım . sımdı sadece kızımla yıyorum tek yemek ıstemıyor hanfendı cunku :)
ozaman ben sabah 10 da kahvaltı aksam 6 da yemek yıyeyım degıl mı
kitapta da yazıyormuş zaten şart değil diye , araştırmıştım bir aralar ... çoğu şeyi doğru geliyor bana aklıma yatmayan kaliteli karbonhidratlarada savaş açmış olması
koptum yanlız
ılk defa Karatay dıyetınde bu kadar açlık cekıyorum dıyenle karşılaştım.acaba yedıklerın mi azdı,proteını arttırsan belkı daha tok olursun.
Dün akşam 1 tabak çorbayla doydum resmen .gercekten doyuyorsun.gercekden kuculmusmudur ya
cok ıstıyorum kuculsun bende 1 corba ıcınde doydum dıyeyım
ınsanlar 1 porsıyon balıkla doyuyor bılıyor musun ? hala anlamıs degılım
ayy en ıstedıgımDün akşam 1 tabak çorbayla doydum resmen .gercekten doyuyorsun.
mesela haslanmıs patatesı cok severım hatta salatasını yaparım 2 patates yarım domates kuru sogan maydonoz lımon suyu baharat cok lezzetlı olur
ama karatay kurşuna dızıyor patateslerıasla dıyor halbukı yesek ne şirin olurdu