- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.201
Oh oh pek guzel menuKızlar nasıl gidiyor...Karataycı olduk neredeyse hepimiz...şuna emin olun karatayla verilen kilolar geri alinmıyor.
Sabah:1 kayisi yumurta
1 parca peynir
3 ceviz 2 kayısı 1 catal kaymak 7 zeytin dereotu maydonoz
Oglen:
200 gr tavuk göğsü izgara acibiber izgara
Akşam:
1 tabak corba
Mevsim salatasi(havuc turp pancar marul)
2 kayisı 5 fıstık
Spor yok..bugün en yoğun günlerimden biriydi...2 lt su içildi
Ben de severim sevmesine de hayatimda yapmadim yaniAaay bayılırım yaaa...5 li sayıları görünce aklimda kokoreç vardı canim..kendimi ödüllendirmek için
Off midye dersen akan sular durur yalniz, sanirim en buyuk zaafim. Izmir'de midyecim var "ne zaman geliyosun" diye soruyo whatsapptanZaten milletin pis dediği herşeye bayılırım ben...kokoreç midye gibi...
yemek yapmaya cekınıyorumCanım ben salca olayıni anlamadım ama
Doğru ..oraların salçası cok iyidir çatalla bile yenir..yemek yapmaya cekınıyorum
1 kasık salca koysam ısın rengı degısıyor ıstah acıyor daha fazla yedırıyor oyuzden hıc yememeyı tercıh edıyorum anlamında dedım :)
bugun 1 tabak lahana corbası 1 sekersız kahve 1 ayran ıctım bukadar
yemek ıstemıyorum ıstahımın acılmasından korkuyorum ne yalan soyleyeyım
Bu arada bu menüye dayanmak zor..helal olsun valla canım..yemek yapmaya cekınıyorum
1 kasık salca koysam ısın rengı degısıyor ıstah acıyor daha fazla yedırıyor oyuzden hıc yememeyı tercıh edıyorum anlamında dedım :)
Ayyy cok tatlisinIzmirin neresine ne zaman geliyorsun canim...ben sana ısmarlarım..
cok zoruma gıttı valla 95 ıken bukadar degıldı 98 gorununce daha bı zoruma gıttıBu arada bu menüye dayanmak zor..helal olsun valla canım..
Senin nick beni tatlı krizine sokuyor :)))Ayyy cok tatlisinkucukyalidayiz canim, agustos basinda 2 haftaligina gelicem bi aksilik cikmazsa:)
Yogun baskilar sonucu nicki degistiricem bu gidisle, lahana corbasi falan yapicamSenin nick beni tatlı krizine sokuyor :)))
Salata yap :))))Yogun baskilar sonucu nicki degistiricem bu gidisle, lahana corbasi falan yapicam
Afiyet olsun gayet iyi benceB bilinmeyenkullanici
Sabah 9.00
1 dilim tambuğday 1dilim peynir 1 ceviz 5tuzsuz yeşil zeytin yeşillik domates yeşilçay
Öğle 12.30
1dilim tambuğday 5yk kabak 2kaşık yogurt salata
Ara 16.00
1çay bardağı kefir
Akşam 19.30
5yk pazı 1kase salata 1yk yeşil mercimek yemeği
Su 2.5lt
Süper menü afiyet olsunBu arada B bilinmeyenkullanici
Kahvaltı
Peynirli yumurta
Havuç
Akşam
Taze bakla kavurması
Yoğurt
Kabuklu Fıstık
2800 su 700 bitki çayı
Karatayda akşam kuruyemiş yeniyor muydu ? Afiyet olsunKızlar nasıl gidiyor...Karataycı olduk neredeyse hepimiz...şuna emin olun karatayla verilen kilolar geri alinmıyor.
Sabah:1 kayisi yumurta
1 parca peynir
3 ceviz 2 kayısı 1 catal kaymak 7 zeytin dereotu maydonoz
Oglen:
200 gr tavuk göğsü izgara acibiber izgara
Akşam:
1 tabak corba
Mevsim salatasi(havuc turp pancar marul)
2 kayisı 5 fıstık
Spor yok..bugün en yoğun günlerimden biriydi...2 lt su içildi
Lahana çorbası güzel oluyor muyemek yapmaya cekınıyorum
üst bacak alt bacak kalça gayet güzel çalışıyorBen deniyim hemen, baldirlari baya calistiriyodur bu sanirim?
Aha yeni gordum. Sabah aticam sana diyetisyeni verdigi kagvaltiyidenerım tabı :)
Seninki de çok masum değil hani :)))Salata yap :))))
ben sevıyorum tadını :)Afiyet olsun gayet iyi bence
Süper menü afiyet olsun
Karatayda akşam kuruyemiş yeniyor muydu ? Afiyet olsun
Lahana çorbası güzel oluyor mu
Az karbonhidrat, az tuzbugünde pek yazmadım regl öncesi şişlikle boğuşuyorum patlayacak gibi oluyorum bazen.. var mı bu duruma iyi gelecek öneriniz