- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.221
Evet yaa _Makaron_ , senin nick de pek diyeti cagristirmiyo sanki:)Seninki de çok masum değil hani :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa _Makaron_ , senin nick de pek diyeti cagristirmiyo sanki:)Seninki de çok masum değil hani :)))
tuz zaten kullanmıyorum , karbonhidrat olarak kaliteli karbonhidrat alıyorum oda ölçülü daha napim bilmiyorum şimdi yeşil çay içiyorum belki iyi gelir birazAz karbonhidrat, az tuz
Odem atmak istiyosan sadece sebzelerden karb alabilirsin 2 gun falan. Ama cok da muhim degil, spora enerjim kalmaz diyosan bosver. Ben de odemliyim bu ara...tuz zaten kullanmıyorum , karbonhidrat olarak kaliteli karbonhidrat alıyorum oda ölçülü daha napim bilmiyorum şimdi yeşil çay içiyorum belki iyi gelir biraz
hiç birşey yapasım yok ,sporuda zor tamamladım bugün baya yorgun hissediyorum en iyisi dinlenmek , ödemde gider diye umuyorum regl sonrasındaOdem atmak istiyosan sadece sebzelerden karb alabilirsin 2 gun falan. Ama cok da muhim degil, spora enerjim kalmaz diyosan bosver. Ben de odemliyim bu ara...
AZ yiyince halsizlik oluyor bende de öyle.3 gundur hıc halım yok cocukla ılgılenemıyorum hıc enerjım yok buna nasıl cozum bulucam hıc durmuyor kı sureklı oyun ılgı zıplamak hoplamak ıstıyor haklı olarak ama benım kolum kalkmıyor
Ya bu karatayin ana hatlari ne kisaca Cigdem .Günaydın
2014 ten beri (hamileliğim de dahil) Karatay usulü beslendim. Her konuda yardımcı olabilirim
Saglikli yag var benim bildigim, kuruyemisler yag cunku.Ya bu karatayin ana hatlari ne kisaca Cigdem .
Un şeker yag meyve yok bu mu?Meyvesiz olur mu yaa.
Bende de inanılmaz şişkinlik var regl geldi gelecek tartıda inanılmaz artılar varbugünde pek yazmadım regl öncesi şişlikle boğuşuyorum patlayacak gibi oluyorum bazen.. var mı bu duruma iyi gelecek öneriniz
Benim köpeğim de büyük wcsini yapmadan hemen önce uçarcasına koşar ve hemen ardına yapar ondan beridir ben de onun yolundayımkızlar zıplamak lenflerı uyarıyor uyarılan lenfler sonucu bol bol wc ye cıkıyorsunuz ve o ödem gıdıyor :)
lısanslı voleybol oynadıgım zamanlardan kalan bı bılgı
ıp atlamak kosmak zıplamak ıse yarar odem atmaya
Iyiyim cnm kar firtinasinda kaldik yine de tatil yapmaya calisioz :) Ben de esime kokoreci soyluodum nerden aliosunuz , hersey bulunuo da koko ah ahVerano_porteno cum nasilsin:)
Nerlerdesiniz kar firtinali ya? kokorecusa.com diye bi siteymis ordaki telefon numarasini aramis o adam toptanciymis, baskasinin numarasini vermis vs. vs. neyse muradina erdi sonunda, haftaya gondercekmis adam 5 pound kokorec. 1 ay yeriz artikIyiyim cnm kar firtinasinda kaldik yine de tatil yapmaya calisioz :) Ben de esime kokoreci soyluodum nerden aliosunuz , hersey bulunuo da koko ah ah
Maine :) 1 hafta once aldik biletleri fln hava normaldi sonra da iptal edemedik. Iyiymis ya burda kokoyu nasi satiomus adam vay anasini gerci cinliler de bagirsak yiyo :) denemedim amaNerlerdesiniz kar firtinali ya? kokorecusa.com diye bi siteymis ordaki telefon numarasini aramis o adam toptanciymis, baskasinin numarasini vermis vs. vs. neyse muradina erdi sonunda, haftaya gondercekmis adam 5 pound kokorec. 1 ay yeriz artik
Ah ah varsa bana da bendede aynı sıkıntı var patlayacak gibi hissediyorum. Çok şükür başladı ama 3 gün feci geçiyor resmen yatalak oluyorum. Bek karın bacak ağrısı miğde bulantısı şişlik tam felaket birde 10 gün sürüyor yabugünde pek yazmadım regl öncesi şişlikle boğuşuyorum patlayacak gibi oluyorum bazen.. var mı bu duruma iyi gelecek öneriniz
Kendi kesiyomus sonra hazirliyomus, donduruyomus oyle gonderiyomus.Maine :) 1 hafta once aldik biletleri fln hava normaldi sonra da iptal edemedik. Iyiymis ya burda kokoyu nasi satiomus adam vay anasini gerci cinliler de bagirsak yiyo :) denemedim ama
ahahahahaha ayyy yemin ediyorum aklıma gelmemişti, rezil oldumEvet yaa _Makaron_ , senin nick de pek diyeti cagristirmiyo sanki:)
Bu liste güzel yaaaa, tam protein diyeti diyemem buna. Süper.Kızlar nasıl gidiyor...Karataycı olduk neredeyse hepimiz...şuna emin olun karatayla verilen kilolar geri alinmıyor.
Sabah:1 kayisi yumurta
1 parca peynir
3 ceviz 2 kayısı 1 catal kaymak 7 zeytin dereotu maydonoz
Oglen:
200 gr tavuk göğsü izgara acibiber izgara
Akşam:
1 tabak corba
Mevsim salatasi(havuc turp pancar marul)
2 kayisı 5 fıstık
Spor yok..bugün en yoğun günlerimden biriydi...2 lt su içildi