Valla canım ben yaklaşık iki aydır böyle yapmaya çalışıyorum yumruk kadar değilde doydugumda durmayı ogrenmeye çalışıyorum haftada bir falan cozutuyorum öyle olunca zaten yarım kilo verdiysem cozuttugum zaman o geri geliyor ama yerimde sayıyorum böylelikle şu canlandırma işi bi türlü netlesmiyor bende ellili kilolarda taa orta okulda fotolarim var onlar da annem gilde bizim evde değilBu surec icindeki en onemli olay hizli kilo vermeyi beklemeden yavas yavas kalici ve aliskanliklari kodlari degistirmek bu surec tete mutsuzluk yok kilolardan sikayet yok ilgisizlik var
Ayda 1 kilo dahi verilse senede 12 kilo yapar buda cok guzel bir olay karli bir alisveris
Canim doydugunda degilde yumruk kadar yemeye calis ve bunu cetele tut 21 gun boyunca yaptigin zaman mide kuculuyor senin bocaladigin gibi ben 4 ay dusuncelerimi arindirma calistim sende bu gun basla 21 gun e ve burda say istersen bugun 1. Gunun olsun yumruk kadar yemeninValla canım ben yaklaşık iki aydır böyle yapmaya çalışıyorum yumruk kadar değilde doydugumda durmayı ogrenmeye çalışıyorum haftada bir falan cozutuyorum öyle olunca zaten yarım kilo verdiysem cozuttugum zaman o geri geliyor ama yerimde sayıyorum böylelikle şu canlandırma işi bi türlü netlesmiyor bende ellili kilolarda taa orta okulda fotolarim var onlar da annem gilde bizim evde değil
Sen yumrugun kadar yemeye basla hepsi arkasindan geliyor doydugunu hissediyorsun aciktigini hissediyorsun tabiri caizse kurt gibi acikip kus kadar yiyip kalkabiliyorsunBi de hala ne zaman acikip ne zaman doydugumu anlayamıyorum nasıl bozduysam sistemi
Tamam canım o zaman bugün 1. Gün olsun benimde yumruk kadara başlayayım zaten sabah ancak yumruk kadar yemisim durSen yumrugun kadar yemeye basla hepsi arkasindan geliyor doydugunu hissediyorsun aciktigini hissediyorsun tabiri caizse kurt gibi acikip kus kadar yiyip kalkabiliyorsun
iki cesit yemek yiyeceğiz mesela canim ikisinin bilesimi yumruk kadar mi olacakSen yumrugun kadar yemeye basla hepsi arkasindan geliyor doydugunu hissediyorsun aciktigini hissediyorsun tabiri caizse kurt gibi acikip kus kadar yiyip kalkabiliyorsun
Ya aslında benim bildiğim kadarıyla tek çeşit ye diyor egece mesela çorba işte 1 kase yumruk kadardır herhalde sonra Acıkınca yine ye diyor ama bu da bende kısıtlanma hissine sebep oluyor o yüzden ben canım ne isterse yumrugun kadar ayarlamaya çalışacağımiki cesit yemek yiyeceğiz mesela canim ikisinin bilesimi yumruk kadar mi olacak
veya corba iceceksek onu nasıl ayarlayacagiz
ya da meyve yiyeceksek örneğin muz nasil yumrugumuza benzetecegiz
kafamda deli sorullaaar
Ben bu konuda başka bi kitaptan söyle okumuştum kendimi günlük islerimi yaparken hayal ediyorum ince bir bedende daha doğrusu hayal etmeye çalışıyorumAma 36 bedenim derken gozumde kendimi mutlu gülerek canlandırıyordu hatta canlandırmaya yardımcı olan resimde guluyorum bu neden onemli iste burasina dikkat biz bu sekilde yapmaz isek beyin 36 bedene kisiyi hasta ederekte inmesine sebep olabilirmis yani emri veriyor 36 beden icin ama cidfi bir rahatsizlik sonucunda 36 bedene dusebilirmis insan
Zaten öyle yaparım ben hep o incecik kızlara bakıp bakıp iç geciririm bi de neden bilmem yakın arkadaşlarım hep kirkli kilolarda incecikler e eşim de zaten yiyip kilo almaz incecik dünyayı yer etrafımda örnek çok yaniCanlandirma olayinda illaki kendin olmak zorunda degilsin bir baskasida olabilir cevrende sokakta artik kilolu kisilere degilde zayif kisileri izle onlari seyret algini degistirmeye calis
Birde ben gunluk biraz komik olacak ama zikir matikle 1500 kere falan 36 bedenim 36 bedenim diyereksoyleniyorum ve bunu soylerken ister istemez gozumde canlaniyor
Bunu rahat ayarlayabilmek icin tek cesit besleme öneriliyor zaten istersen yarim saat sonra gene yiyebilirsin yani sofrada kofte ve çorba var ikisinden birisini tercih et daha sonra diğerini ye bir sonraki ogunde zaten sofraya konan her seyi yemek zorunda degilizkiiki cesit yemek yiyeceğiz mesela canim ikisinin bilesimi yumruk kadar mi olacak
veya corba iceceksek onu nasıl ayarlayacagiz
ya da meyve yiyeceksek örneğin muz nasil yumrugumuza benzetecegiz
kafamda deli sorullaaar