aliskanliklari degistirerek kalici kilo verme

Ben bu gun aksam yemegi yemeyi unuttum disardaydim derken atlamisim ama onceden olsa aman ilerleyen saatlerde yemeyim aksam olmadan benim yememlazim derken bedenim istiyormu istemiyormu hic onemi yok onemli olan kalorisi dusukre olsa yemekti ama simdi unutabiliyorum buda ilgisiz biraktigim icin olsa gerek

Son gunlerde hatta burda yazilar paylastigim sure icinde bile yemek yemek falan cumleleri kurmaya bile korkuyorum acaba kod olurmu diye. Cunku uzun suredir sabah kahvaltiya ne yapsam dusuncesini silebilmistim ama son iki gundur sabah ne yapsam dute sorar oldum sonra aman diyorum dusunmemeye calisiyorum yakiyorum dusuncemi beynimde☺bundan dolayi burda 8 gundur yumruk kadar yedim dite yaxarken yumruk kadar sundan yedim aksam bunu yedim demiyorum onemli olan yumruk kadar yemek ne yefigimizin bi onemi yok su an icin sonradi geliyor istah azaliyor her gordugumuxu yemeyebiliyoruz

Bu gun 9 gun yumruk kadar yemeye devam hayalkurmayi unutmayin hozunuzde kendinizde olabilir ideal bedende hayal efin hatta benkm 54 lerde oldugumbir resmim var ve gulen mutlu bir resim dolabimda asili gun icinde kendi kendime telkinlerde bulunuyorum ve o zayif oldugum resmimi gozumun onune getirerek ben 36 bedenim ben 36 benim diye tekrarliyorum dun 1500 kere tekrarladim galiba

Bol hareketli gunler bol sulu gunler☺
Eski Aliskanliklari kaldirmak icin degisiklik yapmak lazim nasil mesela bu gun yeni bir kahvalti tabagi renkli
Yeni cay bardaklari gibi yeni bir sayfa acalim

Bu surec icindeki en onemli olay hizli kilo vermeyi beklemeden yavas yavas kalici ve aliskanliklari kodlari degistirmek bu surec tete mutsuzluk yok kilolardan sikayet yok ilgisizlik var
Ayda 1 kilo dahi verilse senede 12 kilo yapar buda cok guzel bir olay karli bir alisveris

Valla canım ben yaklaşık iki aydır böyle yapmaya çalışıyorum yumruk kadar değilde doydugumda durmayı ogrenmeye çalışıyorum haftada bir falan cozutuyorum öyle olunca zaten yarım kilo verdiysem cozuttugum zaman o geri geliyor ama yerimde sayıyorum böylelikle şu canlandırma işi bi türlü netlesmiyor bende ellili kilolarda taa orta okulda fotolarim var onlar da annem gilde bizim evde değil

Bi de hala ne zaman acikip ne zaman doydugumu anlayamıyorum nasıl bozduysam sistemi

Canim doydugunda degilde yumruk kadar yemeye calis ve bunu cetele tut 21 gun boyunca yaptigin zaman mide kuculuyor senin bocaladigin gibi ben 4 ay dusuncelerimi arindirma calistim sende bu gun basla 21 gun e ve burda say istersen bugun 1. Gunun olsun yumruk kadar yemenin

Sen yumrugun kadar yemeye basla hepsi arkasindan geliyor doydugunu hissediyorsun aciktigini hissediyorsun tabiri caizse kurt gibi acikip kus kadar yiyip kalkabiliyorsun
Tamam canım o zaman bugün 1. Gün olsun benimde yumruk kadara başlayayım zaten sabah ancak yumruk kadar yemisim dur

Canlandirma olayinda illaki kendin olmak zorunda degilsin bir baskasida olabilir cevrende sokakta artik kilolu kisilere degilde zayif kisileri izle onlari seyret algini degistirmeye calis
Birde ben gunluk biraz komik olacak ama zikir matikle 1500 kere falan 36 bedenim 36 bedenim diyereksoyleniyorum ve bunu soylerken ister istemez gozumde canlaniyor

Sen yumrugun kadar yemeye basla hepsi arkasindan geliyor doydugunu hissediyorsun aciktigini hissediyorsun tabiri caizse kurt gibi acikip kus kadar yiyip kalkabiliyorsun
iki cesit yemek yiyeceğiz mesela canim ikisinin bilesimi yumruk kadar mi olacak
veya corba iceceksek onu nasıl ayarlayacagiz
ya da meyve yiyeceksek örneğin muz nasil yumrugumuza benzetecegiz
kafamda deli sorullaaar

Sen cd dinliyor musun canım ben dinlerken çok zor uyuyorum iki gündür bıraktım o yüzden

Ama 36 bedenim derken gozumde kendimi mutlu gülerek canlandırıyordu hatta canlandırmaya yardımcı olan resimde guluyorum bu neden onemli iste burasina dikkat biz bu sekilde yapmaz isek beyin 36 bedene kisiyi hasta ederekte inmesine sebep olabilirmis yani emri veriyor 36 beden icin ama cidfi bir rahatsizlik sonucunda 36 bedene dusebilirmis insan

kafamda deli sorullaaar
Ya aslında benim bildiğim kadarıyla tek çeşit ye diyor egece mesela çorba işte 1 kase yumruk kadardır herhalde sonra Acıkınca yine ye diyor ama bu da bende kısıtlanma hissine sebep oluyor o yüzden ben canım ne isterse yumrugun kadar ayarlamaya çalışacağım

Ben bu konuda başka bi kitaptan söyle okumuştum kendimi günlük islerimi yaparken hayal ediyorum ince bir bedende daha doğrusu hayal etmeye çalışıyorum

Zaten öyle yaparım ben hep o incecik kızlara bakıp bakıp iç geciririm bi de neden bilmem yakın arkadaşlarım hep kirkli kilolarda incecikler e eşim de zaten yiyip kilo almaz incecik dünyayı yer etrafımda örnek çok yani

kafamda deli sorullaaar
Bunu rahat ayarlayabilmek icin tek cesit besleme öneriliyor zaten istersen yarim saat sonra gene yiyebilirsin yani sofrada kofte ve çorba var ikisinden birisini tercih et daha sonra diğerini ye bir sonraki ogunde zaten sofraya konan her seyi yemek zorunda degilizki
Ve yavas yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…