aliskanliklari degistirerek kalici kilo verme

selalmaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.316
291
Beynimi dusuncelerimi temizledim ve yine burdayim konusacak cok seymiz var ve tabiki bir birimize destegede cok ihtiyacimiz var

Uzun sure ayri kaldim buralardan diyetlerle coook kilolar verdim ama baktim olmuyor diyet yap kilo ver kilo al yasaklar ysaklar birde artik ne kadar yapsamda gr vermedigim. Ve bundan dolayi dusunme gucune yoneldim 3 tane kitap okudum videolar izledim dinledim aylardir uzerimden diyet modunu atmaya calistim fark ettimki beynimi dusuncelerimi ne kadar cok kirletmisim yasaklar diyetler halbuki kilo vermek isterken ne cok yanlislar yapmisim kilo adina anlayacaginiz bosa kurek cekip duruyormusum.

Hem okudugum kitaplardan bahsedecegim hemde aliskanliklarimizi burada konusarak daha rahat degistirelim istedim

Oncelikle diyet yok yasaklar yok diyet yok derken oturupta 2 kilonbaklava yemek degil tabiki
Diyet yok cunku diyet dusuncesi beynimizde bizi daha cok yemekleri dusinmemize sebep oldugu icin isttahimizi aciyormus bundan dolayidirya diyet yapariz yapariz en zayif bir animizda yiyeceklere saldiririz. Gunlerde davetler de catlayacak kadar yeriz.

Yasaklar yok cunku diyet yapmak zaten yasak koymak demek ayni sonuca cikiyor istedigimizi yiyebilme rahatligi olmaliki beynimiz yasakladigimiz seyleri surekli dusunerek guclenmesin ornek vermek istiyorum uzun suredir diyet yapmiyorum yasakladigim hic bir sey yoktu taki gecen hafta esimle damaktaki seker oranimizi asagi cekebilmek icin 21 gun trans sekerlerden uzak duralim dedik saadece bir gun surdu bende esimde aksama kadar tatli dusunmusuz yani yasaklar daha cok o gidalari biz istesekte istemesekte dusunmemize sebep oluyormus

Her gun 10 kere tartiya cikan evdeki.gunluk kiyafetlerin bile kac gr geldigini bilen birisi olarak aylardir tartılmıyorum

Oncelikle etrafımızdaki kilo almaya calisan kişiler varya onlari inceleyeceğiz ne konuşuyor beyinlerindeki kodlar neler onlara dikkat eder sek ne demek istediğini daha iyi anlayacaksınız ne diyor onlar ne yesem kilo alamıyorum metebolizmam cok çalışıyor falanlar

Adamlar düşünce gücüyle kasiklari büküyor :) kilo da verilebilir. Sonuçta beyinin verdigi sinyallerle hareket ediliyor. Ama şöyle birsey var. Mide vücudumuzun 2. Beyni diye geçiyor. Konununuzu takipteyim. Bakalım nasıl ilerleyeceksiniz. Önemli adımlar bunlar. :)

Oncelikle bu konuya yönelmemin sebebi gecen sene her seyi bilmeme rağmen yani diyet adina ne yeni r ne yenmez ne yapılır kendime cok güveniyordum ama bir gr veremedim öncesin de burada ki bazı arkadaslar da bilir ben iki kere 75 lerden 54 ere inmis birisi olarak bir gun diyetisyen e gitmedim ama gr vermeyince bir sikinti olduğunu düşündüm gittim her sey normal çıktı eee ozaman sorun nnerde. Derken buralara kadar geldim sorun düşüncemi kirletmis olmam beynime yanlis kodlar gönderiyor olmamis bunu fark ettim " ve bu donemde etrafımda kilo almak isteyen bir cok arkadadim oldu onlarin konuşmalarına dikkat ettim bir de. Kendime neydi o yanlis cümleler
Ne yesem kilo aliyorum
Benim bünye kilo almaya musait
Her ortamda yemek tarifleri tatli hamur isi sohbetleri
Falanlar yani hepimize cok tanidik cümleler ki internette bile yemek tarifleri siteleri
Elime neyi alsam sanki direk kilo oluyor hissi.

Bu moddan cikmam tam 4 ay surdu diye bilirim bunu yıkmak icin gece bile ekmek yiyip yattığım oldu yeterki diyet modundan çıkayım beynindeki kodları bozayim ve artik yenilendiğimi hissediyorum 'de yeni başlangıçlar zamanı

Çeşitli hobiler de edinebilirsiniz. sonuçta beynin ilgisi dağılıyor.

Ilk zamanlarda her şeyi yiyebilecek olmak beni o kadar mutlu ve ozgur kildiki sanki uzerimdeki butun agirlik gitti ve kendimi cok hafif hissettim dedim kendime sen ne yapmissin kendine dedim. Tamam her seyden yiyeceğiz evet ama ilk ve en önemli kural ne yerdeki yiyelim önemli değil önemli olan sadece bir ögünde yumrugumuz kadar yemek istersek yarim saat sonra gene yiyebilirsiniz önemli değil önemli olan midemizi buyutmemek ve bu sekilde istahimizi azaltmak

Kesinlikle benim en buyuk hobim orgu ormek hatta orgu oyuncak☺

Bende çalışıyorum ve 19 aylık bebeğim var . İş güç temizlik vs. Yinede yiyeceğim yemeği eksiltemedim. Yapacağım dediğim şeyleri yapamadım. Kilo aldim. Bi yorgunluk çöktü üstüme . Fırsat buldum mu oglusumla uyuyoruz

4 aydır kendimle olan savasim bitti ve dun kendime yeni kodlar olusturacak bir liste yaptim hatta yemek masasini altina saffaf ortunun altina koydum buradada paylasirim insanlara beyin gucunden bahsedince dalga konusu olabiliyor saniyorlarki beyin zayiflatacak oyle seymi olur diyorlar evet puf nokta yeni kodlar olusturmak

Bende ogretmenim
Burayi cok seviyorum kk ne guzel arkadasliklar kuruluyor daha onceden eski motivemi yakalayabilmek için cok defa yeni konular açtım ama arkasi gelmedi ama simdi yeni kodlar olustura bilmek için cok tekrar yapmam lazim bu sayfa benim icin önemli ins devamı gelir konusacak o kadar cok sey varki

Beynimi dusuncelerimi temizledim ve yine burdayim konusacak cok seymiz var ve tabiki bir birimize destegede cok ihtiyacimiz var

merhaba

sizi bilginilerinizi merakla takip edeceğimm

kendi bildim bileli diyet yaparım ama elde var sıfırrr sürekli 3 kg ver 5 kg al bir döngünün içindeyimm ah o beyni bir temizlesem neler olacakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…