Oncelikle bu konuya yönelmemin sebebi gecen sene her seyi bilmeme rağmen yani diyet adina ne yeni r ne yenmez ne yapılır kendime cok güveniyordum ama bir gr veremedim öncesin de burada ki bazı arkadaslar da bilir ben iki kere 75 lerden 54 ere inmis birisi olarak bir gun diyetisyen e gitmedim ama gr vermeyince bir sikinti olduğunu düşündüm gittim her sey normal çıktı eee ozaman sorun nnerde. Derken buralara kadar geldim sorun düşüncemi kirletmis olmam beynime yanlis kodlar gönderiyor olmamis bunu fark ettim " ve bu donemde etrafımda kilo almak isteyen bir cok arkadadim oldu onlarin konuşmalarına dikkat ettim bir de. Kendime neydi o yanlis cümlelerAdamlar düşünce gücüyle kasiklari büküyor :) kilo da verilebilir. Sonuçta beyinin verdigi sinyallerle hareket ediliyor. Ama şöyle birsey var. Mide vücudumuzun 2. Beyni diye geçiyor. Konununuzu takipteyim. Bakalım nasıl ilerleyeceksiniz. Önemli adımlar bunlar. :)
Oncelikle bu konuya yönelmemin sebebi gecen sene her seyi bilmeme rağmen yani diyet adina ne yeni r ne yenmez ne yapılır kendime cok güveniyordum ama bir gr veremedim öncesin de burada ki bazı arkadaslar da bilir ben iki kere 75 lerden 54 ere inmis birisi olarak bir gun diyetisyen e gitmedim ama gr vermeyince bir sikinti olduğunu düşündüm gittim her sey normal çıktı eee ozaman sorun nnerde. Derken buralara kadar geldim sorun düşüncemi kirletmis olmam beynime yanlis kodlar gönderiyor olmamis bunu fark ettim " ve bu donemde etrafımda kilo almak isteyen bir cok arkadadim oldu onlarin konuşmalarına dikkat ettim bir de. Kendime neydi o yanlis cümleler
Ne yesem kilo aliyorum
Benim bünye kilo almaya musait
Her ortamda yemek tarifleri tatli hamur isi sohbetleri
Falanlar yani hepimize cok tanidik cümleler ki internette bile yemek tarifleri siteleri
Elime neyi alsam sanki direk kilo oluyor hissi.
Bu moddan cikmam tam 4 ay surdu diye bilirim bunu yıkmak icin gece bile ekmek yiyip yattığım oldu yeterki diyet modundan çıkayım beynindeki kodları bozayim ve artik yenilendiğimi hissediyorum 'de yeni başlangıçlar zamanı
Kesinlikle benim en buyuk hobim orgu ormek hatta orgu oyuncak☺Çeşitli hobiler de edinebilirsiniz. sonuçta beynin ilgisi dağılıyor.
Kesinlikle benim en buyuk hobim orgu ormek hatta orgu oyuncak☺
Masallah benimde iki bebisim var oglum 6 kızında 3Bende çalışıyorum ve 19 aylık bebeğim var . İş güç temizlik vs. Yinede yiyeceğim yemeği eksiltemedim. Yapacağım dediğim şeyleri yapamadım. Kilo aldim. Bi yorgunluk çöktü üstüme . Fırsat buldum mu oglusumla uyuyoruz
Maşallah çocuklarına . Sen benden kidemlisin :) mesela eve gelince diyorum hemen bir çay yapsam kendime diyorum :) bugün karar verdim buna. Bakalım yapabilecek miyim ?Masallah benimde iki bebisim var oglum 6 kızında 3
Calisiyorsun galibaMaşallah çocuklarına . Sen benden kidemlisin :) mesela eve gelince diyorum hemen bir çay yapsam kendime diyorum :) bugün karar verdim buna. Bakalım yapabilecek miyim ?
Beynimi dusuncelerimi temizledim ve yine burdayim konusacak cok seymiz var ve tabiki bir birimize destegede cok ihtiyacimiz var