Ozan tuncer i duymamistim ama yeni moda bu olsa gerek yada uzun suredir vardi ben yeni fark ettim simdi o kadar cok kisiye rastliyorumki beyin kodlama falan filancanim ozan tuncer diyetsiz kalici zayiflama yontemini duydun mu aynen bizim yapmaya calistigimizi anlatiyor
Aslinda el emeklerim de bur topik acmistim yillar once orayida canlandirmak istiyorum tabiki zaman bulabilirsem oradanda takip edebilirsinizÖrgü oyuncakla ilgili bir sayfa açsana.nasıl yapıldığını anlatırsın.çok ilgimi çekiyor.
Diyet ve beslenme ile ilgili anlattığın her şey bende de geçerli. Verememekle birlikte alıyorum da kilo.maaleseff.
Evet toplamda bir ogunde yumruk kadar aslinda cok az gibi geliyor ama alisinca biraz fazla yiyince mideniz rahatdizlik veriyor aslinda onerilen ogunleri tek cesit tuketmek ornegin sadece yesil fadulye yemegi ile ogun yemek gibi. Onemli oncelik yumruk kadar olcusu bunu yapmaya calisirken diger taraftan yemek dusunmeyerek. Yemek sohbetleri yapmayarak yani yeme olayini ilgisiz birakmak onceki sayfalardanda bahsettigim gibi ben yavas yavas fabrika ayarlarima donuyorum☺artik yemek planlamiyorum ne pisirsem ne ysek bunlarla beynimdeki guclenmis sinapslerimi.zayiflatmis oluyorum yani yemek dusunmek yok diyet yok yasak yiyecek yok yemek resmi gordugum zaman bile artik ilgisiz davranmaya calisiyorum sebzelere ilgimi arttiriyorum salatalara tatli olarak kuru meyvelere ornegin onceden yolculuklarda abur cubur alirdik yolda yemek icin gecen gun yolculuk icin ivir zivir almaya girdigimde artik cikolata yerine bur baktim hurma almisim muz almisim yol boyunca bunlarsan tukettik en axindan katkisiz ve lifli ha cikolata yasakmi hayir istedigim an istedigim zaman yiyebilirim ama yasak olmadigi icin canim istemiyor beyin boyle garip.kuhtesem bir sey isteBir öğünde toplamda mı bir yumruk yoksa her yemek için mi bir yumruk yenecek?
Örgü oyuncakla ilgili bir sayfa açsana.nasıl yapıldığını anlatırsın.çok ilgimi çekiyor.
Diyet ve beslenme ile ilgili anlattığın her şey bende de geçerli. Verememekle birlikte alıyorum da kilo.maaleseff.
İyi olur.link atarsanız takibe alırım.Aslinda el emeklerim de bur topik acmistim yillar once orayida canlandirmak istiyorum tabiki zaman bulabilirsem oradanda takip edebilirsiniz
Çok güzel.başarmışsınız.ne mutlu size:))Evet toplamda bir ogunde yumruk kadar aslinda cok az gibi geliyor ama alisinca biraz fazla yiyince mideniz rahatdizlik veriyor aslinda onerilen ogunleri tek cesit tuketmek ornegin sadece yesil fadulye yemegi ile ogun yemek gibi. Onemli oncelik yumruk kadar olcusu bunu yapmaya calisirken diger taraftan yemek dusunmeyerek. Yemek sohbetleri yapmayarak yani yeme olayini ilgisiz birakmak onceki sayfalardanda bahsettigim gibi ben yavas yavas fabrika ayarlarima donuyorum☺artik yemek planlamiyorum ne pisirsem ne ysek bunlarla beynimdeki guclenmis sinapslerimi.zayiflatmis oluyorum yani yemek dusunmek yok diyet yok yasak yiyecek yok yemek resmi gordugum zaman bile artik ilgisiz davranmaya calisiyorum sebzelere ilgimi arttiriyorum salatalara tatli olarak kuru meyvelere ornegin onceden yolculuklarda abur cubur alirdik yolda yemek icin gecen gun yolculuk icin ivir zivir almaya girdigimde artik cikolata yerine bur baktim hurma almisim muz almisim yol boyunca bunlarsan tukettik en axindan katkisiz ve lifli ha cikolata yasakmi hayir istedigim an istedigim zaman yiyebilirim ama yasak olmadigi icin canim istemiyor beyin boyle garip.kuhtesem bir sey iste
Hos geldiniz. Emin olunki aliskanliklari degistirmek en guzelimerhaba bende kendimi bildim bileli hep kilo sınırımın üzerindeyim sabah tartıldım 64 kiloyum boyum kısa olduğu için çok kilolu duruyorum ayrıca büyük bir göbeğim var iki de kızım var size katılmak istertim bugünden itibaren 21 gün kuralına başladım. takipteyim.
Bu gun 7. Gunumuz bil.iyorum benimle sayan varmi aranizda ama
Nasil gidiyor tartilmiyorum onceliklenasıl gidiyor merak ettimm
Nasil gidiyor tartilmiyorum oncelikle
Bu gun 8. Gun ve 8 gun boyunca her ogunde yumruk kadar yemeye calisiyorum su anda bu benim icin zor olmuyor cunku uzun suredir zaten çoğu zaman yumruk kadar yiyorum ve midemin gercekten kuculdugunu hissediyorum cunku su anda yumrugum kadar yedigimde kendimi oyle tikabasa doymus hissediyorumki yani yumrugum kadar yiyipte ac kalkmiyorum. Zayif insanlarin az yedikten sonra bir lokmabile yiyemedikletine cogu zaman sahit oluyoruzdur ben su anda onu yasiyorum
Siddetle tavsiye ederim oncelikli yumruk kadar yemek
8. Gun yumruk kadar yemek
Ilik su icildi
Bol hareket bol hareket