Kisitlanma yokki yarim saat sonra gene yiyebilirsin bu su anda sadece bir bahane amac burda nefsi korertmek yada bak ben yiyorum ama almiyorum degil tek amac mideyi kucultup istahimizi azaltmak bu bir yasak degil kural olarak kabul et. Misal ameliyat olduk ve midemizi kucuttuler fazla yersen dikisler patlayacak yiyebilirmisin bunu goze alabilirmisinYa aslında benim bildiğim kadarıyla tek çeşit ye diyor egece mesela çorba işte 1 kase yumruk kadardır herhalde sonra Acıkınca yine ye diyor ama bu da bende kısıtlanma hissine sebep oluyor o yüzden ben canım ne isterse yumrugun kadar ayarlamaya çalışacağım
Aslında temel durum bu cnm yediklerimize yukledigimiz niyet de çok önemli kilo yapar diye yediğimiz her şey kilo yapıyor aslında bu tüm yaşamımız için geçerli kuantum yasası işliyor her konuda ne düşünürsek neye inanırsak onu yasiyoruzBen her sabah 1 bardak suya ayarladim kendimi de şu bir yumruk kadar yeme işi strese sokuyor beni. Ben Kilo alacağım düşüncesiyle yemezsem yediğim de kilo olacakmış gibi gelir. İçtiğim su bile kilo yapar gibi gelir. Calisiyorum işyerinde ne gelirse yiyorum. Atamam. Günah derim. Yerim. Ama kilo alacağım düşüncesi yoktur bende. Yemek çok güzelmiş düşüncesi vardır. : D Tabi sonrasında off çok yedim. Her yerim şişti derim. Bence o düşünce bende kilo yapıyor : D
Psmanlik YokBen her sabah 1 bardak suya ayarladim kendimi de şu bir yumruk kadar yeme işi strese sokuyor beni. Ben Kilo alacağım düşüncesiyle yemezsem yediğim de kilo olacakmış gibi gelir. İçtiğim su bile kilo yapar gibi gelir. Calisiyorum işyerinde ne gelirse yiyorum. Atamam. Günah derim. Yerim. Ama kilo alacağım düşüncesi yoktur bende. Yemek çok güzelmiş düşüncesi vardır. : D Tabi sonrasında off çok yedim. Her yerim şişti derim. Bence o düşünce bende kilo yapıyor : D
Yumruk kadar yemek olcusu bir kisitlama degil midemizi terbiye etme ve bu bir omur degil sadece 21 gunluk bir seansSelam kızlar ne kadar yemek yiyelim diye düşünmeyin bu yasaktan farksız bence. ben yemek istediğimi yerim midemin sesini duyuyorum artık doyduğunu gerçekten hissettiriyor ve hemen bırakıyorum.
Kaçırdığım zamanlar da çok yemek çeşidi olduğu zamanlar o anlarda nefsim ön planda oluyor her şeyi yemek istiyor tatmak istiyor. zavallı midemle de iletişimim kopuyor tabi. Dediğim gibi hala tam oturmadı ama ilerleme var.
11 nisanda kendime bir söz verdim artık değişicem diye 80 kg idim. acelem yok geç olsun ama yeter ki değişsin hayatımda bir şeyler diye çabalıyorum bu gün tartıldım 76.5 çok şaşırdım ve mutlu oldum değişmeye çalışırken bile karşılığını veriyor bedenimiz hiç hakkımızı yemiyor egecenin dediği gibi..
Kızlar zaten eğer gerçekten tadına vararak yavaş yavaş yersek o kadar az miktar la doyuluyor ki bunu hissediyoruz yumruk kadar ancak oluyor zaten o yüzden işin özü yediğinin farkında olmak lokma ların tadına varmak belki de
Ahh ahh ben mesela yangından mal kaçırır gibi yiyorum geneldeEvet canım bir de çok çiğnemek etkili Annem öyle yavaş yer öyle küçük lokmalar alır ki ağzına birde küçücük lokmayı çiğnemeye zaman ayırır. sonuç 5 lokma ile doymuş 55 kg bir kadın.