aliskanliklari degistirerek kalici kilo verme

canim ozan tuncer diyetsiz kalici zayiflama yontemini duydun mu aynen bizim yapmaya calistigimizi anlatiyor
Ozan tuncer i duymamistim ama yeni moda bu olsa gerek yada uzun suredir vardi ben yeni fark ettim simdi o kadar cok kisiye rastliyorumki beyin kodlama falan filan

Örgü oyuncakla ilgili bir sayfa açsana.nasıl yapıldığını anlatırsın.çok ilgimi çekiyor.
Diyet ve beslenme ile ilgili anlattığın her şey bende de geçerli. Verememekle birlikte alıyorum da kilo.maaleseff.
Aslinda el emeklerim de bur topik acmistim yillar once orayida canlandirmak istiyorum tabiki zaman bulabilirsem oradanda takip edebilirsiniz

Bir öğünde toplamda mı bir yumruk yoksa her yemek için mi bir yumruk yenecek?
Evet toplamda bir ogunde yumruk kadar aslinda cok az gibi geliyor ama alisinca biraz fazla yiyince mideniz rahatdizlik veriyor aslinda onerilen ogunleri tek cesit tuketmek ornegin sadece yesil fadulye yemegi ile ogun yemek gibi. Onemli oncelik yumruk kadar olcusu bunu yapmaya calisirken diger taraftan yemek dusunmeyerek. Yemek sohbetleri yapmayarak yani yeme olayini ilgisiz birakmak onceki sayfalardanda bahsettigim gibi ben yavas yavas fabrika ayarlarima donuyorum☺artik yemek planlamiyorum ne pisirsem ne ysek bunlarla beynimdeki guclenmis sinapslerimi.zayiflatmis oluyorum yani yemek dusunmek yok diyet yok yasak yiyecek yok yemek resmi gordugum zaman bile artik ilgisiz davranmaya calisiyorum sebzelere ilgimi arttiriyorum salatalara tatli olarak kuru meyvelere ornegin onceden yolculuklarda abur cubur alirdik yolda yemek icin gecen gun yolculuk icin ivir zivir almaya girdigimde artik cikolata yerine bur baktim hurma almisim muz almisim yol boyunca bunlarsan tukettik en axindan katkisiz ve lifli ha cikolata yasakmi hayir istedigim an istedigim zaman yiyebilirim ama yasak olmadigi icin canim istemiyor beyin boyle garip.kuhtesem bir sey iste

Örgü oyuncakla ilgili bir sayfa açsana.nasıl yapıldığını anlatırsın.çok ilgimi çekiyor.
Diyet ve beslenme ile ilgili anlattığın her şey bende de geçerli. Verememekle birlikte alıyorum da kilo.maaleseff.
IMG_20160502_201052.jpg

Evet toplamda bir ogunde yumruk kadar aslinda cok az gibi geliyor ama alisinca biraz fazla yiyince mideniz rahatdizlik veriyor aslinda onerilen ogunleri tek cesit tuketmek ornegin sadece yesil fadulye yemegi ile ogun yemek gibi. Onemli oncelik yumruk kadar olcusu bunu yapmaya calisirken diger taraftan yemek dusunmeyerek. Yemek sohbetleri yapmayarak yani yeme olayini ilgisiz birakmak onceki sayfalardanda bahsettigim gibi ben yavas yavas fabrika ayarlarima donuyorum☺artik yemek planlamiyorum ne pisirsem ne ysek bunlarla beynimdeki guclenmis sinapslerimi.zayiflatmis oluyorum yani yemek dusunmek yok diyet yok yasak yiyecek yok yemek resmi gordugum zaman bile artik ilgisiz davranmaya calisiyorum sebzelere ilgimi arttiriyorum salatalara tatli olarak kuru meyvelere ornegin onceden yolculuklarda abur cubur alirdik yolda yemek icin gecen gun yolculuk icin ivir zivir almaya girdigimde artik cikolata yerine bur baktim hurma almisim muz almisim yol boyunca bunlarsan tukettik en axindan katkisiz ve lifli ha cikolata yasakmi hayir istedigim an istedigim zaman yiyebilirim ama yasak olmadigi icin canim istemiyor beyin boyle garip.kuhtesem bir sey iste
Çok güzel.başarmışsınız.ne mutlu size:))

merhaba bende kendimi bildim bileli hep kilo sınırımın üzerindeyim sabah tartıldım 64 kiloyum boyum kısa olduğu için çok kilolu duruyorum ayrıca büyük bir göbeğim var iki de kızım var size katılmak istertim bugünden itibaren 21 gün kuralına başladım. takipteyim.

merhaba bende kendimi bildim bileli hep kilo sınırımın üzerindeyim sabah tartıldım 64 kiloyum boyum kısa olduğu için çok kilolu duruyorum ayrıca büyük bir göbeğim var iki de kızım var size katılmak istertim bugünden itibaren 21 gün kuralına başladım. takipteyim.
Hos geldiniz. Emin olunki aliskanliklari degistirmek en guzeli
Birde ben bu dusunceleti kodlamasina merak sardigimda arastirdigimda bir ara cok bocaladim her seyi istedigim saatte yiyebilirsin bu benim icin cok zor asilmasi gereken bir olaydi ama su bir gercek herseyi her saatte tikabasa yemek diye bir sey yok. Oncelik ne yersek yiyelim yumrugumuz kadar yemek hatta son bir lokmamiz kalsa bile doydugumuzu hissettigimizde birakalim hatta bunu kasitli yapalim bir sure
Bir digeri yemek sohbetlerini kesmek yani beynimize yemek fotografi gondermemeye calismak yemek sayfalarini takibi birakmak yemek sohbetlerini kesmek aklimizdan yemek gecirmemek gectigi anda ustune murekkep dokmek yada hayalimizde yakmak
Zayif kisileri takip etmek kendimizi hep zayif hayal etmek bunlati yapmaya calistigimizda arkasi geliyor emin olun

nasıl gidiyor merak ettimm
Nasil gidiyor tartilmiyorum oncelikle
Bu gun 8. Gun ve 8 gun boyunca her ogunde yumruk kadar yemeye calisiyorum su anda bu benim icin zor olmuyor cunku uzun suredir zaten çoğu zaman yumruk kadar yiyorum ve midemin gercekten kuculdugunu hissediyorum cunku su anda yumrugum kadar yedigimde kendimi oyle tikabasa doymus hissediyorumki yani yumrugum kadar yiyipte ac kalkmiyorum. Zayif insanlarin az yedikten sonra bir lokmabile yiyemedikletine cogu zaman sahit oluyoruzdur ben su anda onu yasiyorum
Siddetle tavsiye ederim oncelikli yumruk kadar yemek

Nasil gidiyor tartilmiyorum oncelikle
Bu gun 8. Gun ve 8 gun boyunca her ogunde yumruk kadar yemeye calisiyorum su anda bu benim icin zor olmuyor cunku uzun suredir zaten çoğu zaman yumruk kadar yiyorum ve midemin gercekten kuculdugunu hissediyorum cunku su anda yumrugum kadar yedigimde kendimi oyle tikabasa doymus hissediyorumki yani yumrugum kadar yiyipte ac kalkmiyorum. Zayif insanlarin az yedikten sonra bir lokmabile yiyemedikletine cogu zaman sahit oluyoruzdur ben su anda onu yasiyorum
Siddetle tavsiye ederim oncelikli yumruk kadar yemek

selam
şimdi yumruk kadar derken bir avuç içi kadar yemek mii

örnek verebilirmisinnn yedikleriniiiii

8. Gun yumruk kadar yemek
Ilik su icildi
Bol hareket bol hareket

evet dikkatimi çekmeye başladıııııı

nerde hareket orda bereket

Merhaba
@selalmaz benim gibi düşünen birini görmek çok harika.
Bende diyet yaparak kilo aldım. Diyeti de tabi ki kilo aldığım için yaptım o ayrı :halay:
Ama beslenme alışkanlıklarımın yanlış olması ve en önemlisi duygusal tarafımla devamlı yemek yemem kilo almama sebep oluyordu ilk kilo alma sebebim bunlardı yani. Sonra da diyet ve yasaklarla daha çok yemeye başladım ve kg aldım. Tabi bazı sağlık sıkıntıları da var ilaçlarda var kilo alma bahanelerimin arasında. ama işin özü bozuk bir yeme sistemi var beynimde kodlu olan. Beni duygularım yönetiyordu kısacası. Her duyguya bir yeme isteği kodlanmıştı.

Hani evde 3 yaşındaki bir çocuk ağlar ya illa istediği olacak diye, ebeveynler de aman ağlamasın aman üzülmesin diye bir şeylerle kandırırlar onlar nedir hiç düşündünüz mü? Genelde yiyeceklerdir. yemesi için bir şey verilir eline amaç çocuk daha fazla ağlamasın üzülmesin odağı dağılsın ve unutsun. İşte bu yanlış bir kodlamadır. Bende böyle büyüdüm sanırım çünkü aynı şeyi yeğenime yapıyorlar şu an. :KK61:
Aileme bahsettiğim de bana gülüyorlar vücut istiyor yemeyi ne beyni kızımmm..:KK71:

Deniz Egece ile tanışmış olmalısınızdır bir yerlerden mutlaka sizde bu konuyu açtığınıza göre. Ben kitabını okudum ve fazlasıyla farkındalık kazandım. Sonuç bunu hayata geçirmekte henüz başarılı olamadım. Ama artık ne yediğimin bir önemi yok ne kadar yediğimin bir önemi var benim için yumruğum kadar yemek her öğünde yeterli ama bunu da oturtamadım baya yol aldım değişicem Allahın izni ile. Sizi takipteyim herkesi öpüyorum.

işte tam aradığım sayfa ızninizle bende sizlerle takılmak istiyorum kızlar 79 kiloyla doğum yaptım 1 sene önce sonra diyetle 63 e düştüm ama hedef kiloma daha bi en az 8 kilo asıl istediğime 11 kilo var tabiki diyetlerin o sözümona zararlarının hepsini yaşadım ve araştırma yaparken deniz egecenin yöntemine denk geldim yumruk kadar yeme ve tek çeşit yeme işlemini pek başardığım sölenemez tek çeşit yeme olayı özellikle yine kısıtlanma duygusu oluşturuyor bende sonra buna benzer farklı kitaplar okudum nil gün zaza yurtsever paul mac kebnna gibi hepsinde emel prnsipler aynı aslında

acıkınca ye
doyduğun noktada dur 10 a kadar bir skala oluşturursak 6 gibi
istediğini ye ve yavaş yavaş tadını çıkararak ye
hareket et

bende kesinlikle inanıyorum bunlara bunun yanında kendi kendime her gün olumlamaar yapıyorum deniz egece uyurken zayıflayı dinliyorum bunu dinlemekten çok hoşlanmıyorum ama nil günü almayı düşünüyorum yaşadığım yerde bulamadım işte böyle bi de duygusal açlığın zamanlarında yemek yerine kitap okumayı koymaya çalışıyorum yemek yemek yerine sevdiğin başka bir aktiviteyi de yapmak işe yarıyor tavsiye eederim kızlar

Konu beyin le alakalı olunca bende bu konuya yani kilo vermeye bağlayabilir miyim bilmiyorum ama kendimce toparladım şu bilgileri aktarmak isterim .. ben bundan bu kaç sene tüp bebek tedaviler i Vs bebeğimi kaybettim yani karnımda derken psikolojim ciddi anlamda bozuldu ve o zamanlar erenkoy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde açık servis vardı kendi isteğimle orda yattım bunu belirtiyorum çünki erenkoy deyince etiketlene biliyor insan konuyu dağıtmadan şöyle toparlayayim inşallah orda bi kitap okumuştum bu kitabı orda okumam da çok daha iyi anlamama sebep oldu ordaki insanları kitabı çoğunuz bilirsiniz mümin sekman her şey beyinde başlar ... insan beyni ve yapısı ile ilgili bilgiler var çoğunlukla hani bu beyine kod göndermek dediniz ya onunla alakalı insan beyninde milyonlarca nöron ve bunlar arasında bağlar varmış ... ve bu bağlar neyi düşünürsen en fazla o yönde gelişir mis mesela Einstein in beynini incelenmişle fizik ve kimya bölümü gelişmiş ... amerikada ölen taksiciler in beynini incelenmişle yön bulma bağları gelişmiş hatta çocuklar beyin nöronlar i bomboş doğar ne ile doldurursun onunla dolaşmış ... simidi hastanede olmam lazım alakalı şunu çok iyi anladım orda okb hastaları vardı bilmem bilen varmı takıntı hastalığı mesela 4 saat ellerini yıkamaktan yara eden kadına lar vardı kiminin tuvalet pisliğine kiminin burun pisliğine takıntısı vardı ve onlara ne yapsanız temiz olduğuna inandıramaz siniz bunun gibi mesela bir teyze vardı yüzünüze bakamaz di konuşurken neden teyze böylesin diye sordum eşi çok kıskanır mis onu paranoya derecesinde şu sna bakıyor bu sana bakıyor diye söylermiş hep kavgalar kadın acaba bende mi bor şey var benmi kötü bakıyorum diye erkeklere bakamaz olmuş ve zamanla kadınlar in yüzüne ve kimsenin yüzüne bakamaz olmuş bunu gören insanlar şizofren demeye başlamış acaba öyle miyim diye düşünmeye başlamış çocuklar in yüzüne bakamaz olmuş benden korkuyorlar diye halbuki gayet normal biri hep takıntı bunlar ... şimdi bu konuyu birbirine nasıl başlayayım karıştırmış gibi oldum ama umarım anlarsınız hatta beddiuzzaman hz leri bu hastalığa vesvese hastalığı der der ki her insana şeytan vesvese verir ama buna ehemmiyet verirseniz hastalığa dönüşür doktorlar da derki bu okb hastalığını araştırırken okudum çünki derki her insanın aklına saçma düşünceler gelir veya korkunç mesela haşa allaha küfür gibi aklında bi an saçma şeyler geçer o an ondan korkmak ve önemsemek sürekli düşünmeye sebep olur düşündükçe korkar korktukça düşünürsün mesela bi kısır döngü dolayısı ile hastalığa düşünür şimdi gelelim beyine beyinde de düşündükçe nöronlar arası başlar güçleniyor .... şimdi tedavisine gelince de bütün psikolojik hastalıklar için geçerlidir bu tedavisi ilaçtan önce meşguliyet tir hatta dinimizde de tedavisi meşguliyet tir inşirah süresini hatırlatın arkadaşlar genelde bu süreyi psikolojik sorunlar için okuyun derler orda derki öyleyse kalk yine meşgul ol Rabbine yönel ... şimdi düşünün mesela çok sevdiğiniz birinden ayrıldınız acı çekiyorsunuz ne yapsanız aklınız orda olur ama mecbur çalışıyorsunuz diyelim bor oki üç dört derken kafanız işle meşgul iken unutursunuz yani bunun gibi meşguliyet burda önemli ... yani ben bu düşünce durumuna burdan bağladım bu konuyu diyet kalori yemek ekmek derken şunu yemiyim bunu yemiyim derken aslında o şeyi düşünüyoruz doğru bence unutmak başka şeylerle meşgul olmak laozm diyet için değil keyif içn yaşam şeklini değiştirmek lazım yani beslenme şeklini diyim.... ben şu an mesela her akşam işten eve yürüyorum 1 buçuk saat sürüyor tabi üzerimi değiştirip koşu ayakkabısı tayt Vs giyip kulağıma kulaklığı takıp keyifle müzik dinleyerek mesela hiç kilo vermedim 15 gündür ama eskiden olsa çoktan bıkıp bırakmıştım ama şimdi ben kilo vermek için değil sadece yürüyüş yapmaktan keyif aldığım içn yapıyorum ... bu arada bugün l carnitine ve lipotrapic faktör aldım yaf yakıcı ama ben bu amaçla değil yürüyüş yaparken enerji versin diye aldım ... ve bugün yürüyüş um her zamankinden çok dha keyifli idi ve ciddi anlamda tempolu idi .... mesela ben bi top sahasının etrafında yürütüyorum ben şu mantıkta ayaklarım bir vasıta onunla her yere gidebilirim .. keyif alarak geziyorum yolları değiştirip uzatıp eve geliyorum ama tempolu ... mesela alış veriş merkezinden çıkıp otoba kenarında araca binmekten yürüyorum kulağımda kulaklık bağıra bağıra şarkı söylüyorum kimse duymuyor çok keyifli hem spor yapıyorum hem stres atıyorum .. ama üzerimde her zaman tayt ve spor ayakkabı var ... bu arada spor yapanlar ayakkabı çok önemli iyi bi koşu ayakkabısı edinin çok daha fazla yürür yada koyarsınız ... yaşam şeklini böyle değiştirmeye çalışıyorum.. diyete gelince zaten az yiyorum ekmek haricinde karbonhidrat tüketmek ama pko hastasıyım metabolizmam kötü durumda baya kötü ... 151 cm boyum 60 kiloyum .... bugün sosyal lesitin l carnitine ve lipotrapic tropikal kullanmaya başladım bakalım nasıl olacak çok uzattım karışık oldu biraz hakkınızı helal edin beyin ve düşünce gücü ile ilgili konuya umarım katkı si olur

Bu arada telefondan yazdım arkadaşlar bazı kelimeler de yanlış olmuş ama anlarsınız :)

Oncelikle hepiniz hos geldiniiiiiiiiiz
Evet bu surec icinde deniz egecenin kitabi ile tanistim hatta youtube izledim farkindaligim cok arti
Ayrica iki cocugum var yemeyi cok seviyorlar artik yemekten obce salatalik yemek istiyorlarsa ye diyorum yani onceden aman yemek yiyeceksin istahin kapanir hayir demiyorum cunku demekki cocugun bedenibunu istiyor sofrada doyduk diyorlarsa son lokmalar icin israr etmiyorum yani sadece kendim icin degil cocuklarim icinde olumlu olfu ilerde kilo sorunu yasamalarini istemembundan folayi simdiden bilinc altlari temiz olsun yanlis kodlar yuklenmesi istiyorum
Evet yumruk kadar derken avuc ici degil elimizi sikmis yumruk halinden bahsediyorum
Sizlerdende denuz egece ve daha br cok kisiyi okudugunuzu farkindaliginizin arttigini ama yumruk kadar olayini halledemediginizden bahsetmissinuz o zamanburda 21 gunluk geri sayim yapalimkibu durecten sonra hemmidemiz kuculsun boylelikle. Istahimiz azalsin hatta soyle yapalim bu sayfada aklimiza geldikce yumtuk kadar yiyorum cumlesini kullanalim telkin olsun

Yumruk kadar yiyorum
Yumruk kadar yiyorum
Yumruk kadar yiyorum gibi

Menu orneyi verilmesini istemissiniz yemekten konusmak yok yemege ilgisiz kaliyoruz ben 4 aydir arinma surecindeydim ve beynimi temizledigimi dusundugum icin bu topik acildi hemde kendime telkinler hemsize olsun istedim 1.onemli nokta yumrugumuz kadar e et nasil ben hala sofrada yiyeceklerimi yerken yumrugumu sikip baktigim oluyor☺

Yemeye karsi ilgisiz olmak 2. Puf nokta nasil olacak bu iste burda neden diyet yok bunu anliyoruz yani beynimizde kalarili olsun olmasin ben simdi ne yiyecegim bunu yesemmi yemesemmi derken beynimizde yemek flaslari patliyor ve yemege karsi ilgimiz artiyor buda yemeyi sevmemizi ve istahimizi aciyorbundan dolayi diyet yok. Yemek tarifleti konusmak yok ama neyi konusacagiz sebze yemeklerini salata cesitlerini suyu konusarak ilgimizi bu yonde kuvvetlendirecegiz olumsuz konusmakta yok yani tutup ben simit sevmem ki ben simit sevmemki derken bile beynimizde simit resimleri flaslandigi icin. Simite karsi ilgimiz devam ediyormus bundan dolayi hic konusmuyoruz yiyeceklere karsi tip oynuyoruz

X