Evet toplamda bir ogunde yumruk kadar aslinda cok az gibi geliyor ama alisinca biraz fazla yiyince mideniz rahatdizlik veriyor aslinda onerilen ogunleri tek cesit tuketmek ornegin sadece yesil fadulye yemegi ile ogun yemek gibi. Onemli oncelik yumruk kadar olcusu bunu yapmaya calisirken diger taraftan yemek dusunmeyerek. Yemek sohbetleri yapmayarak yani yeme olayini ilgisiz birakmak onceki sayfalardanda bahsettigim gibi ben yavas yavas fabrika ayarlarima donuyorum☺artik yemek planlamiyorum ne pisirsem ne ysek bunlarla beynimdeki guclenmis sinapslerimi.zayiflatmis oluyorum yani yemek dusunmek yok diyet yok yasak yiyecek yok yemek resmi gordugum zaman bile artik ilgisiz davranmaya calisiyorum sebzelere ilgimi arttiriyorum salatalara tatli olarak kuru meyvelere ornegin onceden yolculuklarda abur cubur alirdik yolda yemek icin gecen gun yolculuk icin ivir zivir almaya girdigimde artik cikolata yerine bur baktim hurma almisim muz almisim yol boyunca bunlarsan tukettik en axindan katkisiz ve lifli ha cikolata yasakmi hayir istedigim an istedigim zaman yiyebilirim ama yasak olmadigi icin canim istemiyor beyin boyle garip.kuhtesem bir sey iste