- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
-
- Konu Sahibi ispanakliborek
gomdukmu sandıgaaaaa !!!! nolduuuu fetocular nolduuuuu pensilvanya nolduuuu ataturkcuyum dıye ataturk sevdasına sıgınan ataturkculugu kullanan chplıler nolduuuuuu aman akp kazanmasında ne olursa olsun dıye oylarını satan mhplıler nolduuuuuu millet vatanını satan hainlere prim vermedi !!!!!
Kaosu gördük, bu milletin, devletin, ülkenin ulusal güvenliğine müdahale Dışişleri Bakanlığı'nı dinleyecek kadar vatan hainlerini bu ülke tanıma fırsatı buldu. Onların kaos planı buydu. Bunların inine gireceğiz.
haydi şimdide şikayet edin siteye haydi uzaklasma alayım yine 1 degıl 10 günde alsam gam yemem gali
bu ülkenin sahibi biziz bizzzz!!!!!!!!
artık istediginiz kadar konusabılırsınız ne oylar mı calındı ne (?)
ne evet muhurlu pusulalarmı bulundu ne (?)
ne gereksiz kritik enerjı kesintilerimi yapıldı ne (?)
kaset siyaseti kaybetti
montaj siyaseti kaybetti
ahlak dısı sıyaset kaybetti
iftira ve camur siyaseti kaybetti
iktidarı begenmeyenler gülen kasetçilikle yeni montajlar yapsınlar gelecek seçimlere gali
allahın ıznıyle sıze ragmen sızın ıcın calısan bı hukumetımız var!!!!
bu pı partı meselesı degıl yerel secım meselesı degıl guzel arkadsım !!! bu bı dava istiklal harbıne dondu hemde bu dava !!! ve bu gercek dunyanın ıcınde maalesef....
ben aylardır burada ıktıdara muhalefet olan uyelerın hakaretlerını asagılamalarını dalga gecmelerını ıftıralarını okuyorum bı kac cvp verıyım dedım şikayet aldım uzaklastırıldım sımdıde dıleyen sıkayet edebılır su saatten sonra 1 degıl 10 gun uzaklastırsınlar gam yemem gali
nıtekım bu basıt ve herhangı bı secım degıl ulkeyı vatanseverım dıye hocayım dıye bolmeye calısan haınlerın yıkılısıdır!!! gercek dunyanın kara gercegıdır bunlar benım yazımda burda aylardır konusan uyelere cevabımdır ohhhh sefam olsun.......
gomdukmu sandıgaaaaa !!!! nolduuuu fetocular nolduuuuu pensilvanya nolduuuu ataturkcuyum dıye ataturk sevdasına sıgınan ataturkculugu kullanan chplıler nolduuuuuu aman akp kazanmasında ne olursa olsun dıye oylarını satan mhplıler nolduuuuuu millet vatanını satan hainlere prim vermedi !!!!!
Kaosu gördük, bu milletin, devletin, ülkenin ulusal güvenliğine müdahale Dışişleri Bakanlığı'nı dinleyecek kadar vatan hainlerini bu ülke tanıma fırsatı buldu. Onların kaos planı buydu. Bunların inine gireceğiz.
haydi şimdide şikayet edin siteye haydi uzaklasma alayım yine 1 degıl 10 günde alsam gam yemem gali
bu ülkenin sahibi biziz bizzzz!!!!!!!!
artık istediginiz kadar konusabılırsınız ne oylar mı calındı ne (?)
ne evet muhurlu pusulalarmı bulundu ne (?)
ne gereksiz kritik enerjı kesintilerimi yapıldı ne (?)
kaset siyaseti kaybetti
montaj siyaseti kaybetti
ahlak dısı sıyaset kaybetti
iftira ve camur siyaseti kaybetti
iktidarı begenmeyenler gülen kasetçilikle yeni montajlar yapsınlar gelecek seçimlere gali
allahın ıznıyle sıze ragmen sızın ıcın calısan bı hukumetımız var!!!!
Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerden sonra Başbakanımızın yurtdışına kaçacağını söylüyordu yaoy kullandıktan sonra ekranlarda göremedik kendisini kaçtı mı acaba ?:26:
Orası senin sorunun şekerimMüslüman bir ülkeyse burası ben niye müslüman değilim kafam karıştı?
Orası senin sorunun şekerimTürkiye nin inancı çoğunlukta islamdır azınlıklara bir şey diyemeyiz onlarda vatandaşımız özgürler elbette biz hoşgörülüyüzdür... inançlarda... Netice itibariyle BİZ OSMANLI TORUNUYUZ
Türkiye cumhuriyetinin dini yoktur. Halkın çoğunluğu müslüman sünnilerden oluşur. Ailem sünni değil. Ayrıca baba arnavut anne çerkes. Ben de müslüman değilim. Hayır bunlar benim sorunum değil. yanlış anlamışsın bunlar benim kimliğim. Şu lafına inanılmaz kırıldım çok ayıp.
Türkiye'de sünni olmamak ne demek sen bilemezsin. Oradan hoşgörülüyüz demek kolay. Hoşgörülüyüz diyip burası müslüman ülke demek ne kolay dimi. Tezatlarla dolusun. Bu ülkenin sahibiymişsin de bana nimet sunuyormuşsun gibi davranıyorsun.
Aşırı milliyetçilerde sevmediğim şey de bu :120:
Bir tane koyu olanla konuşuyorduk biz olmasak Ruslar ananızı bellemişti dedi ya :120:
Bu ne iğrenç bir tabirdir sanki kendi gelip korumuş bizi savaşta da :120:
(dipnot: kafkas göçmeniyim)
hükümet hakkında ayrıştıran kutuplaştıran diyenlerin asıl neyin peşinde olduklarını bu yazıyı yazan kişi tam olarak kendi kaleminde ele almış. ayrıştırma tam olarak ta budur.
kendinden olmayan milyonlarca kişiyi aşağılayan,hor gören,kendinden farklı olan bu insanların hiç bir şartta doğruyu bulamayacak kadar aciz olduğunu savunan bu zihniyeti resmen kınıyorum. hiç kimse ama hiç kimse bu halkı alenen aşağılayamaz orada halk hiçbir karşılığı olmaksızın sadece Türkiye nin değil tüm İslam aleminin umudu olan Başbakanı görmek için toplanmış ve tarihte görülmemiş bir kalabaşığa imza atmıştır. bunun sebebini anlamaktan çok aciz kalan kendini oaradakilerden daha akıllı sanan ÇAPUL insan, toplanan kalabalığın amacını görmezden gelip kendince kafasındaki profili zaten çizmiş olarak oraya gitmiştir.
iyi beslenememişler diyip apaçık bir hakaret hareketine girip kendini hala Elit kesimde gören bu çapul insan 30 mart ta ağzının payını bizzat o toplanan kalabalıktan aldığını unutmamalıdır.( bu arada kendiside ortalamanın altında bir boya sahip bunu yazmadan duramıyacağım)kimsenin oturduğu yerden bu halkı sırf kendinden farklı olduğununı gördüğü için aşağılamaya hakkı yoktur!
yenikapıda toplanan o kalabalığın niçin hükümetin arkasında olduğunu göstermek için sabahın köründe oaraya gittiğinie anlamamaya devam edecek.kendisine geniş bir hayat bakışı diliyorum ve en kısa zamanda açılan davada ceza almasını umuyorum
didocum yazıyı hiç kimse beğenmedi farkında mısın?
Akp'ye asla oyumu vermem. Ama söylediği şeyler neresinden tutsak elimizde kalıyor. O insan çapulcuları temsil edecek olgunlukta değil.
ben beğenmeyi savunma olarak yazmıştım aslında sahip çıkanlar olmuş o manada beğenme dedim yoksa buton olarak değil . Ayrıca akp ye o verip vermeme senin iradendir. Sonsuz saygı duyarım ama bende chp ye vereceğime gider bdp ye veririm ondan daha iyi
ben beğenmeyi savunma olarak yazmıştım aslında sahip çıkanlar olmuş o manada beğenme dedim yoksa buton olarak değil . Ayrıca akp ye o verip vermeme senin iradendir. Sonsuz saygı duyarım ama bende chp ye vereceğime gider bdp ye veririm ondan daha iyi