- 20 Ocak 2010
- 45.249
- 153.439
- 43
-
- Konu Sahibi ispanakliborek
gomdukmu sandıgaaaaa !!!! nolduuuu fetocular nolduuuuu pensilvanya nolduuuu ataturkcuyum dıye ataturk sevdasına sıgınan ataturkculugu kullanan chplıler nolduuuuuu aman akp kazanmasında ne olursa olsun dıye oylarını satan mhplıler nolduuuuuu millet vatanını satan hainlere prim vermedi !!!!!
Kaosu gördük, bu milletin, devletin, ülkenin ulusal güvenliğine müdahale Dışişleri Bakanlığı'nı dinleyecek kadar vatan hainlerini bu ülke tanıma fırsatı buldu. Onların kaos planı buydu. Bunların inine gireceğiz.
haydi şimdide şikayet edin siteye haydi uzaklasma alayım yine 1 degıl 10 günde alsam gam yemem gali
bu ülkenin sahibi biziz bizzzz!!!!!!!!
artık istediginiz kadar konusabılırsınız ne oylar mı calındı ne (?)
ne evet muhurlu pusulalarmı bulundu ne (?)
ne gereksiz kritik enerjı kesintilerimi yapıldı ne (?)
kaset siyaseti kaybetti
montaj siyaseti kaybetti
ahlak dısı sıyaset kaybetti
iftira ve camur siyaseti kaybetti
iktidarı begenmeyenler gülen kasetçilikle yeni montajlar yapsınlar gelecek seçimlere gali
allahın ıznıyle sıze ragmen sızın ıcın calısan bı hukumetımız var!!!!
Yalnız 3 5 milyon yurocukları biz cukkalamadık, Allah Allah ben Türkiyede değil de baska bir ülkede mi yaşıyorum :) Herkes 3 maymunu oynuyor
Evet, İşte böyle diyecek söz bulamayınca uyduruktan bir şey çıkarayım bari diye düşündüm, aradım taradım ve Atamızın adının baş harfini konu etmek gafletinde bulundum.
Belki yuttururum diye ama sizin gibi akıllı bir insan yemedi tabii bunu. :) Ne yaparsınız? Ezikli ve bir aptalın saçmalaması işte benimki. Yoksa nerede olacak umrumda Atatürk. Kim diye sorsanız, kim olduğunu dahi bilmem yani. :))
evet herkes uc maymunu oynuyor ama ıktıdar yıne akp hamd olsun....haydı devam saldırılara ancak bole rahatlıcaksınız cunku
bu ülkenin sahibi sizmisiniz hayırlı olsunnezaman aldınız kaça sattı
ayyyyy şimdide burdan mı saldırıyorsunuz bısı bulamadınızda
bu ulkenın sahıbı bızız evet bıoluculuk yapmayan kurt turk laz vs ayırmayan 72 mılletı bır gozle gormeyen halka muderrıs olsa hakıkatte asıdır asııııı !!!!!!!
ama sız tutmak ıstedıgınız taraftan gorursunuz hep zaten......... sızde ayırmıyorsanız kurtle turku laz ıle cerkezı sızde bızdensıznız. nıye bu ulke bızım deyınce alınıyorsunuz kı amerıkadan falan mı yazıyorsunuz yoksa :2::2::2::2:
Bizim rahatlayacak birşeyimiz yok cünkü sempatizanı olduğumuz partiler bizim paralarımızla keyiflerine keyif katarken biz vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.
AKEPE de haklı vallaBen de olsam ben de calardım. hamdolsun :)
Ülke bizim diyen sizsiniz yani akpye oy vermeyenleri ayırarak yazdığınız apaçık ortada bende satın aldınız sandım normal öyle sanmam sata sata bitiremediğinden neyse ya komik ifadelerinle sana mutluluklarayrıca bende lazım ama neyin ne olduğunu görecek kadar aklım var
acıklamalarımı cımbızla cekerek kendıne yontmakta ayrı bı yetı tabııkı.
kıme satmıs ulkeyı ızmırıde sızmı aldınız yoksa
sizde ayırt etmıorsanız memleketın vatandaslarını sızde bızdensınız nıe ayrı tutuorsunuzki kendınızıpartısıne gonul vermekle vatanını satmak ayrı seylerdır okudugunuzu anlamakla ılgılı sıkıntılarınız var sanırım. bunuda burda ogrendım hıtabet yetenegımın yanı sıra laf sokma ozellıgımıde kesfedıorum sayenızde
İzmirdeyim diye beni chpli sanan bi akpli daha hayran kaldım aklınıza helede o süper laf sokmalarınız yokmu beni benden aldı. bide laf sokma özelliği diyor
Canım politikacılar kazandı.......sade bir vatandaşsan bugün gerçek dünyaya dönebilirsin.......verdiğiniz oyun hesabınî sormak istemiyorsan reformlar son sürat devam............biliyorsun çalışanlar için geçirmek istedikleri biriki yasa var.........birincidi bölgesel asgari ücret ki asgari ücret bazı bölgelerde düşecek.....ikincisi kıdem tazminatının kaldırılması.....emeklilik yaşının 65 olmasına değinmek bile istemiyorum..........bòyle bir durumda işverenin istediği zaman atacağı tek kullanımlık selpak olacaksın..........bütün bunların seçimle ne ilgisi var diye sorarsan partie verdiğin mesaj siz ne yaparsanîz yapın ben sizi destekleyebileceğim aga.....istediğiniz reformları gerçekle§tirebilirsijizgomdukmu sandıgaaaaa !!!! nolduuuu fetocular nolduuuuu pensilvanya nolduuuu ataturkcuyum dıye ataturk sevdasına sıgınan ataturkculugu kullanan chplıler nolduuuuuu aman akp kazanmasında ne olursa olsun dıye oylarını satan mhplıler nolduuuuuu millet vatanını satan hainlere prim vermedi !!!!!
Kaosu gördük, bu milletin, devletin, ülkenin ulusal güvenliğine müdahale Dışişleri Bakanlığı'nı dinleyecek kadar vatan hainlerini bu ülke tanıma fırsatı buldu. Onların kaos planı buydu. Bunların inine gireceğiz.
haydi şimdide şikayet edin siteye haydi uzaklasma alayım yine 1 degıl 10 günde alsam gam yemem gali
bu ülkenin sahibi biziz bizzzz!!!!!!!!
artık istediginiz kadar konusabılırsınız ne oylar mı calındı ne (?)
ne evet muhurlu pusulalarmı bulundu ne (?)
ne gereksiz kritik enerjı kesintilerimi yapıldı ne (?)
kaset siyaseti kaybetti
montaj siyaseti kaybetti
ahlak dısı sıyaset kaybetti
iftira ve camur siyaseti kaybetti
iktidarı begenmeyenler gülen kasetçilikle yeni montajlar yapsınlar gelecek seçimlere gali
allahın ıznıyle sıze ragmen sızın ıcın calısan bı hukumetımız var!!!!
bu ülkenin sahibi sizmisiniz hayırlı olsunnezaman aldınız kaça sattı
akp liyim ama öldüm gülmekten
Arkadaş fazla gaz'a gelmiş tamam partin kazandı ama bu kadar gaza gelecek bir şey değil
kız sen hangimize güldün şimdi anlıyamadım ya ben
Canım politikacılar kazandı.......sade bir vatandaşsan bugün gerçek dünyaya dönebilirsin.......verdiğiniz oyun hesabınî sormak istemiyorsan reformlar son sürat devam............biliyorsun çalışanlar için geçirmek istedikleri biriki yasa var.........birincidi bölgesel asgari ücret ki asgari ücret bazı bölgelerde düşecek.....ikincisi kıdem tazminatının kaldırılması.....emeklilik yaşının 65 olmasına değinmek bile istemiyorum..........bòyle bir durumda işverenin istediği zaman atacağı tek kullanımlık selpak olacaksın..........bütün bunların seçimle ne ilgisi var diye sorarsan partie verdiğin mesaj siz ne yaparsanîz yapın ben sizi destekleyebileceğim aga.....istediğiniz reformları gerçekle§tirebilirsijiz
Güzel kardeşim bu senin zaferin değil gerçek dünyaya dön
​senin cevabına arkadaşın çosşamsına güldüm