AKP Mitinginde Bir Çapulcu!

Möhendisimizi alkhışkayak.
Bu neyin ayrımı kardeşim bu sayılan özellikler sadece mitinge katılan insanlar için mi geçerli bu bütün kesimde böyle bu neyin ayrımı en basit örnek bizzat gözlemledim (hahaha) öapulculardan tanıdık diyor ki kızlar normalde yüzüme bakmaz ama orda ilgi var gidiyorum diyor git eccuk oraları da gözlemle chp nin başbakan için hakaret içeren şarkı yazan gençler e verdiği parayı da gözlemle bilim insanı

Gezi olaylarında, Kızılay Atatürk Bulvarında boydan boya yerlerde ve işyerlerinin vitrinlerinde sprey boyalarla yazılmış olan hem Başbakanımıza, hem ölmüş annesine hem eşine ağıza alınmayacak küfürler yazılmıştı maalesef. Bir anneye hele de ölmüş bir anneye söylenecek sözler midir bunlar?

Asla söylenmemelidir bunlar. ama hiçbir şeyden haberi olmayıp gezi olaylarından eğlence çıkaran küfürden başka kendini savunma mekanizması olmayan beyinsiz insanların eseriydi heralde. Yanlış anlama savunmuyorum. Gezide çok güzel yaratıcı küfür içermeyen duvar yazıları vardı. Ben onlardaki zekaya hayrandım. Ama küfürler ve vandalism sadece güzel başlayan bir şeyi kirletti. Ne zamanki medenice anlaşmayi derdimizi anlatmayı becerebilicez o zaman bir şeyler düzelir belki.

O kadar laf ettin güzeldi ama akpyi savunduğun için sözlerinin bende bi anlamı yok.. Hırsız bi başbakanı ben savunmam. Sülalesini zengin etti adam kusura bakma çalsın ama yinede hizmetleri iyi (ki değil) diyecek kadar dar fikirli değilim!

emin olmadığın bir şeye inanmakta dar fikirliliktir yanlız...
resmen körü körüne inanıyorsunuz bu kadar insan emin olamadı hala bir siz mi emin oldunuz :))))

Keşke sadece çalma eylemi olarak kalsaydı......ben bile görmezden gelebilirdim.......resmen ülke peşkeş çelikdi......kimbilir kaçyüzmilyar dolar......artık hiçbirşey bize ait değil.........sadece biz yendik kafasını kişisel merakımdan dolayı anlamaya çalışıyorum

Meysanur hanım makarna devrini geçtik artık bizi uyutuyolar ya cahiliz ya uyku ilacı dağıtmaya başladılar başka türlü AKP ye oy veremezdik

Son düzenleme:
hıııımmmm... chp ya da diğer partileri savunmak ikna edici AKP DEĞİL... VAY BE ANLAYIŞINIZ HELE Kİ ÖZGÜRLÜK ANLAYIŞINIZ BU DEMEK Kİ? efendim sizin düşüncelerinizdekiler başta olsaydı herlde bizi zindana atardınız bunlar AKP zihniyetli yaşamasınlar,düşünemezler,cahiller atın zindana...

lazanya ya da spagetti (artık o sıpa nereye gittiyse :)) ve bilimum janjanlı makarnanın aydın kesiminden yeseydiniz sizde aydın ve kültürlü olurdunuz miriimmm
o neymiş öyle köylü kara cahil işi sarımsaklı yoğurtlu,domatesli kıymalı banal çeşitler cıkcık cıkkk hiç yakıştımı chp gibileri asla almaz sizi partisine tabiii köprüyü geçene kadar o da makanacı cahillere iner bacılarım der o ayrı köprü çıkış noktasında o sen sen kimsin diyen küçümseyen bakışlarla aydınlığa yol alır sende varoşuna :))

ben halkımızın insan olan ve adaleti vicdanıyla bütünleşen her kesime candan yaklaşırım o ayrı ben AKP liyim bacılarım gardaşlarım

Bu tarif ettigin zumre AKP mi oluyor? Yolsuzlugun hirsizligin, yetim hakki yemenin adi ne zaman vicdaniyla butunlesmek oldu? Bu kadar da ucmayin yav, komik oluyor... Siz gene devam edin, "basortumuze, Kuranimiza tek gecis hakkini AKP verdi, ondan oyumuzu ona verdik, bize ne soyuyorlarsa, caliyorlarsa, halkin polisine halki kiydirip destan yaziyorlarsa; muslumanlar ya!" diye... Oylesi daha inandirici oluyor.

emin olmadığın bir şeye inanmakta dar fikirliliktir yanlız...
resmen körü körüne inanıyorsunuz bu kadar insan emin olamadı hala bir siz mi emin oldunuz :))))

sadece tapeler değil ki ondan önce herkesin bildiği neler var.. Kendisi, karısı, oğlu, kızı, damadı falanı filani nerelerin sahibi ülkede.. Hem daha neler var akp dikdatörlüğünün ülkede.. Ayrıca çok açık değil mi her şey? Neden inanmamakta ısrar ediyorsun dayın, amcan falan mı?

inanmakta da ısrar etmiyorum inanmamakta da..

Ben chp yi de savunmuyorum, başka partiyide.. Benim partim hepar.. İnşallah bigün Osman Pamukoğlu geçer ülkenin başına o zaman içim rahat eder..
Bu seçimde istemeyerek chpye oy verdim çünkü akp defolsun gitsin artık diye.. En azından denenmeliydi bence. Akp iğrenç dini kullanan bi parti hemde göstre göstere ayıp günah ya. Dini paraya çeviriyolar resmen.. Sizce doğru mu? Madem çok eğitimlisin sence dini kullanarak siyaset yapılmalı mı? Eğer hala akp dersen demekki sen akp taraftarısın.. Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarı gibi..

Namaz kıldığı,İslama uygun hareket etmeye çalıştığı, ülkemizin ve bütün müslüman alemini yok etmeye çalışanlara kafa tuttuğu ,Besmelesini eksik etmediği için mi dini paraya çevirdiğini düşünüyorsunuz? evet çeviriyor o ALLAH dedikçe o sadece secdede Allaha eğildikçe o besmeleyle adım attıkça dini paraya çevriliyor Allah tarafından gözünüz nasıl görmez neden şükür etmezsiniz siz ülkeyi geriye götüreceklerin fanatik taraftarısınız anlaşılan ben milli takımı tutuyorum :)
Bu ülkede gariban yokluk çeken ter kokan makarnacılar dediğiniz bu kesim küçümsenen cahilce oy veren kesim en çok maddi zorluğu çekmesine rağmen neden oy veriyor ? çünkü kuru ekmeği bulamadığı zorlukları en çok hangi kişiler başa geçtiğinde yaşadığını en iyi o beğenmediğiniz kesim bilir.

O aydın okumuş dediğiniz kesim varya ki bana göre karanlk olan kesim kaymaklarının üstüne bal süremediklerinden bu yaygarada rehber oluyorlar.Yolsuzluğa,hrsızlığa dur diyen biri var siz hala neden bunları görmüyor sunuz eli nasır tutanlar asıl ülkelerinin başındakinin iyi ya da kötü olduğunu en iyi bilendir.Yükünü alanlar ise daha fazla haksız yere yük alamadıklarından karşıdır.Sizi bunlar kandırmasın terazinizi iyi dengeleyerek düşünün adil düşünce görüş eğitim fark etmeden doğruyu buldurur.
Besmeleli dualı bir başbakan cumhurbaşkanı namaz kılınan bir askeriye TÜRKİYE ye çokkkk YAKIŞIYOR nede olsa OSMANLI BÖYLE İMPARATORLUK KURDU KAZANDI bu torunu da öyle yapıyor

Son düzenleme:

Bence sizin beyniniz yıkanmış çünkğ bu cümleler o adama hiç yakışmıyor.. Neyse

Ey vatandas! Yolsuzluga hirsizliga nasil dur denir? Bu sinemada! Sakin kacirma!
Yolsuzluk operasyonu yapmaya kalkan savciya ve emniyet mensuplarina yol verilir, Iki gunde 2000 yargi ve emniyet mensubunun isine son verilir, doguya surulur, mahkeme karalarina itibar edilmez, ifadesi istenen zat yakin akraba, hele hele de evlat ise asla onlem alinmadan savciliga gonderilmez, ortalik ayarlanana kadar, bir onbes-yirmi gun makam arabasinda dokunulmazlik zirhinda gezdirilir. Bu arada yargidan kacmak ve oy kazanmak icin secmene "bunlar montaj! bunlar dis mihraklarin komplolari" mesaji verilir. Nasilsa bu millet alisiktir, yer.... Ve bu sekilde yolsuzluk ve hirsizliklar onlenmis olur.. Haydeee, bu sinemadaaa!

Son düzenleme:
O dedikleriniz yapmayan bir insan gösterin bana hak veriyim size. Herkes yakınını her türlü kayırıyor zaten. En basitinden bir temizlikçi bile kuruma bir akrabası geldiğinde önce onun işini gördürmek için alıp ilgili yere kendi görünüyor benim akrabam diye önce onun işi görülüyor. Eminim diğer kurumlarda da öyledir ama ben şahit olduğum haliyle söyleyeyim benim çalıştığım kurumda torpilin daniskası yapılıyor. Başbakanın ailesi zengin olmuş akrabalarını zengin etmiş bilmem ne bilmem ne. Herkes yapıyor, herkes gücü yettiği ölçüde anasını babasını akrabasını kayırıyor yani derdiniz nedir. CHP yapmadı mı, MHP yapmadı mı. Hangisi çok namuslu. Olaya bakış açınız çok farklı. Benim memleketimde Belediye MHP'nin elindeydi, belediye başkanının bütün sülalesi zengin olup çıkmıştı, Memleketimde iki adım atıyorsun belediye başkanının bi akrabasının dükkanı var bişeysi var. Adam onlara yatırım yapmış yani. Siz gelip Erdoğan çalmış diyorsunuz. Kim çalmamış ki...

Ayrıca siz çalmış çırpmışlara takıldığınız için yaşam kalitenizdeki artışı göremiyorsunuz tabi. Ben işe ilk girdiğim maaşla bugün aldığım maaş arasında %90'lık artış oldu. Ve bu artış sadece 4 yıl içerisinde oldu. Ülkeyi satmış nereye sattı, bundan 10 yıl önce Türkiye'nin adı hiçbir ülkede geçmiyorken bu gün Türkiye tüm dünyanın dilinde. Suriyede yaşanan şu savaş AKP olmasaydı şuan bizim ülkemizde yaşanıyordu.

Halkın polisiyle halkı vurdu diyorsunuz, Halk kendi polisinden ne istedi peki. Benim kayınbiraderim ölüyordu az kalsın İstanbulda. Gezi olaylarında. niye peki: Halkın polisi olduğu için... Erzincanda sırf araçta başörtülü kadın var diye aracı yaktılar ya. Bunu haberlerden duymadım bizzat bunu yapanların ağzından duydum.

Hani AKP'ye yasakçı zihniyet diyorsunuz ya sizin o yasakçı olmayan zihniyetleriniz yüzünden ben daha bu yıla kadar işe zorla başımı açarak geliyordum. Siz twitter'ı kapattığı için yasakçı ilan ettiğiniz adam yüzünden ben özgürlüğüme kavuştum. Benim gözümde işe başörtüyle gelebilmekle twitter'ın kapatılması arasında dağlar kadar fark var iyiki o yasakçı zihniyet var ki ben bu gün özgürce istediğim şekilde çalışıyorum iş yerimde.

Eğer AKP'Yi savunmam cahillikse Allah'a şükürler olsun ki cahilim. Kendimi sizler gibi geliştirmektense cahil kalmayı tercih ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…