Avukat degilim bende memurum. Kisisel dusuncemi soyluyorum sadece, kurumlara gidip rezillik cikarirsaniz, sizinde basiniz agriyabilir. Kurum istedigi taktirde size kurumlarin huzur ve sukununu bozmak sucuyla size dava acilabilir. Sizde memursunuz unutmayin. Bu o iki kisi (ex es bile demeye dilim varmiyor birde o ahlak vican insanlik yokusu kadin) ozel hayatin gizliligi ve ihlal edilmesi, tehdit ve hakaret suclarindan size karsi dava acabilir. Bunun nedeni sadece onun gorecegi sekilde paylasimlar yapmaniz kufurler etmeniz( hakaret) rezil edecegim, kurumunda rezillik cikacagim diye yazmaniz( tehdit) bunlardir.
Konu hakkinda sonuna kadar haklisiniz. Hakkinizi sakin ama sakin yedirmeyin. Hukukun elverdigi olcude elinizden ne geliryorsa ardiniza koymayin. Yaptiklarinin bedelini misli misli odesinler. Lakin adimlarinizi cok dikkati atin, hakkinizi tamamen hukuk yonuyle arayin. Hakliyken kotu duruma dusmeyin. Bu arada sizi takdir ediyorum gurur duyuyorum dik durusunuz icin tebrik ediyorum. Keske her hemcinsimiz bu sekilde dik durabilse.