Çok doğru. Sırf oynamadı diye adamı böyle insan içinde rezil eden kim bilir evde neler yapıyordur? Siz başkalarının yanında ya da yalnız itilip kakıldığınız, sürekli agresif ve dominant eşinize karşı libido şelalesi olabilir misiniz? İnsan ruhu çok hassas, evet bazen bir anda birine karşı tüm arzunuzu kaybedebilirsiniz. Adam gey değil, hasta da değil. Sadece sorunlu eşinden soğumuş. Kadının yıllardır aklına bile gelmemiş kendisinden soğumuş olabileceği. Kendinde bir kusur görmüyor.
Adama anlatsın diye üstlemiş, anlatınca da sorunu beğenmemiş, ve çözüm yollarını da kapatmış. İnşallah adam sizi boşar da normal bir hayat yaşar.
Çok doğru. Sırf oynamadı diye adamı böyle insan içinde rezil eden kim bilir evde neler yapıyordur? Siz başkalarının yanında ya da yalnız itilip kakıldığınız, sürekli agresif ve dominant eşinize karşı libido şelalesi olabilir misiniz? İnsan ruhu çok hassas, evet bazen bir anda birine karşı tüm arzunuzu kaybedebilirsiniz. Adam gey değil, hasta da değil. Sadece sorunlu eşinden soğumuş. Kadının yıllardır aklına bile gelmemiş kendisinden soğumuş olabileceği. Kendinde bir kusur görmüyor.
Adama anlatsın diye üstlemiş, anlatınca da sorunu beğenmemiş, ve çözüm yollarını da kapatmış. İnşallah adam sizi boşar da normal bir hayat yaşar.
Eğer onun anlattıklarına inanmış olsaydım değişmeyi zaten denerdim benimle alakalı ne biliyorsunuz ki bu şekilde konusabiliyosunuz.
Benim yaşadığım hayatın ne kadarını biliyorsunuz ?
Mesela tatildeyken adamın ben odaya çıkıp dinlenecegim deyip çocuğum ve beni tek başına bırakıp telefonla sanal seks yaptığını biliyor musunuz?
Yine tatildeyken gözlüğümu araba unuttum deyip 1 saat gelmedik ten sonra ben çocuğumla birlikte ona bakmaya gittiğimde onu barda bira içerken elinde telefonla gördüğümü biliyor musunuz?
Gece o eve gelmeden önce çocuğumu uyutup Los ortam hazırlayıp geceliklerle karsiladigimda moreli bozulup kavga çıkardığını yada bana çocuğu al biraz dışarı çık deyip beni evden gönderip yine telefonla bu pislikleri yaptığını yatakta ben yaklaşmaya çalıştıkça başım ağrıyor belim ağrıyor dediğini ama zerre göstermediği sevgisini ilgisini telefona fazlaca verdiğini ben düşük yaparken durumum riskliyken onun telefonla yine pislikler yaptığını ve benim bu durumu yıllar sonra fark ettigimi puzzle gibi birleştirince bunların ortaya çıktığını biliyorsunuz ?
Ben şimdiye kadar asla onu insan içinde rencide etmemisimdir keza yalnızkende öyle ama adam öyle tavırlar takılıyor ki rencide etmek zorunda kalıyorum bir adam karısı gecelik giydi diye kapıdan girdiğinde sürat asıp başım ağrıyor derse kadında onu erkek yerine koymaz