üniversitede bir kız vardı
hemşireydi hem çalışıyordu hem de öğretmenlik okuyordu
bi çocukla hemşireyken sevgili olmuşlar
çocuk ilkokul mezunuydu
kız ailem kabul etmez ben de zaten daha yükselmek istiyorum beni istiyorsan bana yakışmalısın dedi
çocuk dışardan ortaokulu liseyi bitirdi
beraber ders çalıştılar kız çocuğu çalıştırdı çocuk üniversiteyi kazandı okudu
maksat iş miydi para mı eğitim mi kariyer mi bilmem
ama çocuk emek verdi
kıza değer verdiğini onun için bi şeyler yapabileceğini gösterdi
senin üzülür diye düşündüğün adam yarın öbür gün ben bu kıza asgari ücretle nasıl bakarım diye düşünüp okuduğu okulu bile bitirmemiş
şimdi hemen asgari ücret alanlar atlamasın biz nasıl geçiniyoruz diye
imkanı olan ve keyfinden bunu kullanmayanlardan bahsediyoruz
üstelik ailemide tanısanız alır en kalın sopayı beni döversiniz kesinlikle!!
hiçbir şeyin garantisi olmadığı gibi bu hayatta evleneceğimizinde garantisi yok ha evlendik diyelim boşanmayacağımızında garantisi yok hayat ne gösterir bilemiyoruz..:26:
sadece askerde olması beni düşündürüyor....çok karışığım ya çokkkk aslında gitmek bende istiyorum
evet aynen öyle. işi hazır. babasının işine devam edecek maddi durumları iyi ama üni diploması yok sadece. artı lise mezunu olmak istemiyor kendiside o yüzden askerdeyken üni sınavlarına girdi ve açık öğretime yazdı. evlenicez o yüzden açıktan okuycam diyor.
aynı zamanda çalışkan birisi işi olmamış olsaydıda işsiz kalmazdı ne yapar eder çalışırdı..
aa ne güzel toprağım sayılırsın
bende sinem tatlım 23 yaşındayım..çok memnun oldum bu arada kader ortağım
ay bitsin şu askerlik bir an önce yaaaa bıktım usandım
Canim oncelikle dusunup yazdigin icin tesekkur ederim sagol.
Dedigin gibi duymamis olsaydim goz gormeyince gonul katlaniyor.
Biz 8 yildir birlikteyiz tabiki gtmistir bu sure icinde.
Ama haberim olmayinca o kadar rahatsizlik duymuyorum gozumun onune gelmiyor.
Fakat dun olda giderken daha haberim oldu.dön geri yoksa biticek bu iliski dedim.
Yok arkadaslaryla gidiyorms aliswerise donemezmis ayip olurmus.
Onlara ayip olmasin bana olsun!
Ve daha sonra telini kapatti 1-2 saat kadar acmadi.
O hic telini kapatan bi insan degil.
Ya o an o kadinla yatakta oldgunu biliyorum hersey gozumum onune geliyor ve igrenc katlanilmicak bi durum.
Kabul eden olur mu bilmem ama bile bile o an ustelik ben kabul edemem bidaha onu midemde, kalbimde kabul etmez.
Biraz daha sabredemedi mi ya neden bizde bu azginlik yok!!
Tmm hormonlari belki hizli calisiyor ama beni bi dusunsun baska adamla yatarken ne hissederse bende onu hissettim!!
Erkegin duygusu varda kadinin yok mu?
Her iki cinsinde duygusu ve gunahi oluyor bu konuda!!
Bide evlendgmzde o pislikleri bana mi getrcek.ben birak onunla birlkte olmayi yada elini tutmayi beni gozu gorsun istemiyorum!
Onun gozu pis yerlere bakti benim yuzume bakmayi haketmiyor!!!
Ne hali varsa gorsun bundan snra buyuk askimizi bir anlik zevk ve bi o.... icin BİTTİ!
şunu asla unutma para biter
ev iş yeri kül olur gider
insan bir anda tepetaklak olur
ama o diplomaya hiç bir şey olmaz
çalışmak istemeyebilirsin onu anlarım
eşinin maaşı yeter
ailen destek olur
çalışamasam da boşansam da ayakta dururum dersin
ama o diploma elinde olmalı bu devirde
ha bir de bu devirde okumak istemeyen kız olamaz işte ona karşıyım
her bayan kesinlikle okuyabildiği yere kadar okumalı
çünkü erkeklerin artık ne halde olduğunu görüyoruz
forum bedava pardon forum burda
ona inanmıyorum işte canım ailemde bulduğum rahatı onda bulamıcakmışım gibi geliyor.
ailemde ne kadar beni rahat ettirirse ettirsin mesleğimi alıp kimseye eywallah etmek istemiyorum.
okumanın yaşı yok tabikide insan dilediği her zaman okuyabilir.
o hayatımda olmasaydı şu anda zaten durum çok farklı olurdu...
nasıl karar vericem ne yapıcam hiç bilmiyorum...
bide okula karar verirsem ona nasıl dile getiricem oda ayrı bi mesele
kesinlikle haklısın canım.. zaten o yüzden mantıklı düşünüp karar vermek istiyorum. okula gidersem asla bırakmam ve elimden geldiğinin fazlasını çabalarım okulu bitirmek için.. evlilikte başka biriyle olsa henüz zaten düşünmezdim 10 yıllık ilişki var ortada teklif ederse kabul ederim tabi.. ama dediğin gibi askerliğini bitirip ilk adım atmak yerine üni okucam ben derse yapacak hiçbir şeyim yok. Allah'a havale etmekten başka..
ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını nedenide o zmn okurdu kısa dönem askerlik yapardı boşuna uzun dönem yapmazdı..
Konu sahibi kac yasindasin? Sevgilin kac yasinda.
Bir yerde 23 okudum da, 10 senelik sevgiliysen 13 yasinda mi basladin sevgili olmaya.
Yanlissam duzeltir misin.
8 yil mi 10 yil mi? 13 yasinda mi sevgili oldunuz, yoksa 15 yasinda mi sevgili oldunuz. Ikisi de cok erken degil mi? Mesajinin iceriginden hic bahsetmiyorum bile.
ben de tam onu soracaktım 13 yaşında ne ilişkisi
ben gerilere gittim şöyle bi kendimi düşündümde üniversite okusam mı diye bişey aklıma hiç gelmedi, okumamak gibi bi seçenek yoktu, babam her zaman çocuklarım beni aşmadan ben kendimi başarılı bi baba sayamam derdi o lise mezunu bizim üniversite okumamızı istedi hep, lise 17-18 yaşında bitiyo, konu sahibi şu an 23 yaşında arada 5 sene var okumak isteyen okurdu, lafa gelince tabiki istiyorum diyo ama istemekle çabalamak doğru orantılı olmadıkça istekler hayal olarak kalır her zaman
başka konusu yok ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?