acil yardım! üniversite mi evlilik mi?

ben eski konulara mesajlara bakarım valla
bir insanı bir mesajla değerlendirmek zor ve genelde olaylar bağlantılı oluyor
ve maalesef bu kızımızın zaten okumak gibi bi derdi yok
eski mesajlarında bir kere bile ağzına almamış konuyu
ve aynen alıntıladığın mesajdaki gibi biriyle evlenmeyi düşünüyor
bu konuyu ciddiye alıp yorum yaptığımıza yazık
ne amaçla açtın konu sahibi bu konuyu
perşembenin gelişi çarşambadan bellidir şimdi sana bunları yapan adamla evlenince neler olacağını düşünüyorsun
kıbrısta okumak hiç zor değil neden bunca yıl onun kendi keyfine yaşadığı gibi sen de kendini düşünmedin

Son düzenleme:
deminden beri okuyorum ılımlı bir yorum yapacaktım ama nemesisim beni bu gafletten uyandırdı sagol canim

yorum yapmicam çünkü agzimi acarsam kesin banlanirim

ondan sonrada diyolar ki konu sahiplerine çok yükleniliyo, e yani aradaki boşlukları sormayalım mı canım balım cicim kuşum mu diyelim, bu iyilik mi olacak, ben sorarım liseden sonra 5 sene ne yaptın diye, yurtdışına okumaya giden sevgilin okulu bitirmeden geri geliyor askere gitmek için 2 yıl neden bekliyo diye sorarım işi gücü hazırmı diye sorarım,kimseyi pışpışlayamam, bide eski konuları okumak gerektiğini düşünüyorum ama bel altı vurmak için değil, örneğin nişanlı bi kız konu açıyor ağlıyor falan eski konularına bakıyorum adam geçmişte cevizler kırmış eski konuyu okumasam bunu bilemicem düşünme evlen dicem belki

Tek kelimeyle - Kesinlikle üniversite !

Bende şimdi baktım eski konulara, şaşırtıcı olan eski konularda gayette ne olursa olsun bitti yorumları yapılmış, kıbrısta da bir olaydan falan bahsediliyor bir de geçmişte. İlk degil yani bu olayda. Bu olayı affetse bile geçmişte yaşanan bir olay daha var yani. Bunların hiçbirisini anlatmamış bu başlıkta. Böyle bir olay yaşamış bir kadınında evlilik ve üniversite arasında kalması şaşırttı beni dogrusu.

Cevap: ÜNİVERSİTE !!!
Evlilik her zaman bulunur ama okul bulunmaz, erkek seni her zaman yarı yolda bırakabilir ama okul bırakmaz!!!

bence üniversite
hatta onu da ikna et, askerden gelince o da yanına gelsin orda birlikte okuyun
sen onu yıllarca beklemişsin, seven insan bekler, şimdi bekleme sırası onda
ayrıca bu yaşlarda insanların kararının değişmesi gayet doğal. bazı şeylerin bilincinde olamayabiliyoruz, ama şükür ki bunu fark etmişsin.
''ben senin için askere gittim'' sözü sen de tahmin edersin ki ordan döndükten 2 yıl sonra gitmesi pek de senin için olduğunu göstermiyor.

oncelikle size cok kizginim!!
hakkimda bilgi vermek istemiyorum ki ne yasimi ne adimi ne ulkeyi ne bolumu soyledim.iliski yilimida acikca soylemek istemedim.ortalama rakam verdim.ayrica ozel hayatimla olanlari bu sayfada paylasmaya ne hakkiniz var!ben istesem ztn anlatirdim ki konu bu degil!
benim istegim bu konu hakkinda fikir!
benim cevrem bu forumda takiliyor o yuzden hakkimda bilgi vermiyorum seni ilgilendirmedigi halde gelmis gecmisi burda paylasiyorsun!!
konu hakkinda yorumun yoksa sayfadan cikabilirsin.nufus mudurlugune gidicen nerdeyse!
yasimla ilgili yargilayanlarada sozum
13 te olsam 15 te olsam sonucta kucuk yasta bi gorusmem basladi ilkaskim!
emekte sdce 13-15 yas arasi verilmiyor.bu nasil bir gorustur.
belliki uzun yillarca birlikteliginiz olmamis anlicagnizi sanmiyorum bu yuzden ve ne emek verdigimi ne fedakarlik yaptigimi bilmiyorsunuz.
agzi olan konusmasin.bana bu konuyla ilgili fikir lazim oda tatli dille kavga eder gibi yada kinayarak degil!!!

okul ciddi olarak suan gundemde cunku aylardir belli olan bir sey degil.

Ne alaka.

Ben seni rencide etmek icin alinti yapmadim. Konu ne, evlilik. Bu konuyla alakasi oldugu icin yazdim. Evet yasin beni ilgilendiriyor , ona gore yorum tavrim ve bakis acim degisebiliyor. Dogru olmayan bilgilere yapilan yorumlar seni etkilememeli oyleyse.

Saklamak istiyorsan, bir daha ki sefere yorum yazmamani tavsiye ederim. Ne munasebet , nufus memurluguna gitmemi gerektirecek birsey yok zira burada yazdiklarin yeterlidir.

Son düzenleme:

ben burada arkadaslarimla rahat konusuyorum.detayli bilgi vermek istesem bu konuda verirdim!
konu burada iliskimde neler yasadigim degil.yasadiklarim benim icin onemli sadece.burada hangi fikre ihtiyacim oldugunu soyledim zaten.dahasinin bilinmesine gerek yok.silebiliyorsan o alintili msjlarinida sil.

ortalama rakam ne demek yahu, seninle ilgili bişeyler bilmezsek nasıl yorum yapıcaz tabiki önemli yaşın ayrıca yaşını niye saklayasın yaştan kişi bulacak bi teknoloji yok henüz, ayrıca arkadaşın yazdığı paragraf sana ait sen bi yerde yazmışsın ki ona değinmiş çünkü konunun bi boyutu evlilik

Silmeme imkan yok. Bu emir kipiyle, silebilseydim de silmezdim. Istersen site adminlerine , Kazen' e ve Mune'ye rica edebilirsin. Onlara da emir kipini kullanmani hic tavsiye etmem.

KK 'de yorumculari ve nasil yorum yapacaklarini secemezsin. Sana kucuk bir tavsiye.

kiminle rahat konuşuyosan onlardan yorum iste o zaman üstüme iyilik sağlık bide bu tavırlar çıktı

o paragrafı ben de alıntıladım zaten,silesimde yok herkes okusun ona göre yorum yapsın, konunun bi boyutuda evlilik ve başkalarıyla yatmış bi adam için evlen ya da evlenme dicez

İkinizin de okumaya niyeti yok,aileleriniz boşa masraf yapmasın.Evlenin.

kesinlikle katılıyorum.. yurtdışında eğitim kararlılık gerektirir.. daha gitme konusunda bile karar veremediysen evlen gitsin... zaten bu yaşta bu üslupla hayat bir hayli zor olacak gibi görünüyor senin için

o msjda sadece yas degil hersey yaziyor!

ben bu topicte paylasmama ragmen sen benim ozelimi bana sormadan nasil burda paylasiyorsun?
kimseden fikir dilenmiyorum.istemeyen yapmaz.zaten beni anlamayanlar yapmasin rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…