erken evlilikte ne var ya ne bu acele anlamıyorum eskiler der ki erken yaşta evlendirdiler ben evlenmezdim.simdikilerde erken yaşta evlilik meraklısı.üniversite eninde sonunda biter evlenirsin .
yaşım sandığın kadar küçük değil arkadaşım :) ayrıca hiçbir zaman evlilik meraklısı olmadım.. lise bittikten sonra yıllardır ne üni okudum ne evlendim hiçbir şey yapmadım yani çok boş yaşadım ve istemiyorum böyle ot gibi yaşamak. zaten evlenmek isteseydim talibim çok oldu evlenirdim. ama ben erkek arkadaşıma inanmaya çalıştım hep sabırla bekledim. bana beklemek hiçbir zaman zor gelmiyor sadece pişman olmak istemiyorum verdiğim karar için...
Bence bu konuyu once ailenle, daha sonra da sevgilinle konusmalisin. Ben senin yerinde olsaydim, evlenince universiteye giderdim. Bu sene degil de seneye baslamis olacaksin.. sadece 1 sene kaybin olacak.. zaten sevgilin 6 ay sonra geliyormus. Tam zaman denk gelecek.. Tabii soylemesi kolay, uygulamaya gecirmesi zor durumlar bunlar... Ama okumak gercekten onemli diye dusunuyorum canim. Insallah her sey yoluna girer.. :26:
keşke okumasaydım sinirim tepeme çıktı, sen de sevdiceğinde şımarıksınız okumayada niyetiniz yok evlenin aileleriniz baksın size ikinizde yurtdışında okuyacak durumdaysanız aileleriniz ensesi kalın aileler belli ki, bi doyun birbirinize 3-5 ay sonra ya o ya sen gak guk demeye başlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?