- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
o msjda sadece yas degil hersey yaziyor!
ben bu topicte paylasmama ragmen sen benim ozelimi bana sormadan nasil burda paylasiyorsun?
kimseden fikir dilenmiyorum.istemeyen yapmaz.zaten beni anlamayanlar yapmasin rica ediyorum.
ben bu topicte paylasmama ragmen sen benim ozelimi bana sormadan nasil burda paylasiyorsun?
kimseden fikir dilenmiyorum.istemeyen yapmaz.zaten beni anlamayanlar yapmasin rica ediyorum.
dava aç bana özelimi paylaştı diye, benim yazdığım şeyi alıntıladı de, te Allahım yaa yazdığın şeyin mantığı yok, o kadar özelse kendine sakla
cikar misin konumdan..
atladığın bir nokta var, "özel" burada paylaşıldıktan sonra "özel" olmuyor ne yazık ki.. burası kapısında kendimize ait şifrelerimizin olduğu, kişisel alanımız değil.. burası bir forum.. google'da nickini yazsak şak diye karşımıza mesajın çıkıyorsa artık özel değil demektir.. yani mesajlarının alıntılanmasını istemiyorsan kendine sakla, bilmem kaç bin üyeli siteye yazma canım, bilmem anlatabildim mi?
kızlar merhaba..
benim 10 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim askerde. Lise mezunuyum.
benimkide lise mezunu daha doğrusu 3 yıl kadar üniversite okudu okulu bıraktı sonrasında da 2 yıl boş geçirdi ve askere gitti. neticede lise mezunu sayılıyor. başta her ne kadar kendim okumadığım için takmasamda zamanla ezikliğini yaşıyorum..
babam üniversite mezunu ve çok iyi bir mesleği var. ailem benim okumamı, meslek sahibi olmamı çok istiyor.
benimki üniversiteye giderken bana hiç sormadı, fikrimi almadı. yurtdışına okumaya gitti bana da sadece bekle dedi, ama hakkını yemeyeyim bana sen okuma otur evinde demedi. tamamen benim seçimimdi üni okumamak.
gitti bari bitiripte gelseydi ya! gitti burdan arkadaşlarıda vardı gezdiler devamsızlık yaptı derslerden geçemedi sınıfta kaldı bu yüzden okulu bıraktı bitiremeyeceğini anladığı için. bana ise "senin için bıraktım sensizliğe dayanamıyorum hemen askere gidicem gelicem evlenicez" diyordu. bunu söyleyen insan hemen askerlik için başvurması gerekmiyor mu? okulu bıraktıktan 2 yıl sonra gitti askere!
ben sabırla onu bekliyorum, şu an "geleyim hemen ilk adımı atıcaz ve en yakın zamanda evlenicez bir an önce sana kavuşmak istiyorum askerede senin için geldim" diyor. 10 yıldır sevgiliyiz ve ailesiyle falan tanışmıyorum, yüzüğümüz yok normal bir sevgiliyiz yani lafta ciddiyiz ve uzun süreli birlikteliğimiz var bu kadar.
ailem babamın mesleğini okumamı istiyor kardeşimle birlikte ve yurtdışına bizi üniye göndermek istiyorlar. bugün daha ciddi olarak bu konu konuşuldu. benimde söylediğim şey "henüz kendime tam anlamıyla güvenemiyorum neticede yurtdışında okumak kolay değil hem oranın dilini öğreneceksin hem ana dilin gibi İngilizce konuşmayı öğreneceksin derslerde paso İngilizce. Türkçe hiç yok."
diye bahane ediyorum birazda.
asıl sebep ise erkek arkadaşım! ona bu konudan bahsedemem etsem de asla izin vermez gitmeme.
"ben senin için geldim evlencez sen neyden bahsediyorsun" der.
kayıtlarda devam ediyormuş okulda eylülde açılıyor sanırım.
ben şimdi üniye gidersem beni beklemez ayrılırız "bugüne kadar neden okumadın yaşımız küçükkende şimdi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik okula gidicem diyorsun" dicek.
sonuç olarak ben gidersem şayet ayrılmış olcaz ve asker! üstelik zor şartlarda!
Hangisini yapsam doğru olur? birden çok kafam karıştı..:26:
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
oncelikle size cok kizginim!!
hakkimda bilgi vermek istemiyorum ki ne yasimi ne adimi ne ulkeyi ne bolumu soyledim.iliski yilimida acikca soylemek istemedim.ortalama rakam verdim.ayrica ozel hayatimla olanlari bu sayfada paylasmaya ne hakkiniz var!ben istesem ztn anlatirdim ki konu bu degil!
benim istegim bu konu hakkinda fikir!
benim cevrem bu forumda takiliyor o yuzden hakkimda bilgi vermiyorum seni ilgilendirmedigi halde gelmis gecmisi burda paylasiyorsun!!
konu hakkinda yorumun yoksa sayfadan cikabilirsin.nufus mudurlugune gidicen nerdeyse!
yasimla ilgili yargilayanlarada sozum
13 te olsam 15 te olsam sonucta kucuk yasta bi gorusmem basladi ilkaskim!
emekte sdce 13-15 yas arasi verilmiyor.bu nasil bir gorustur.
belliki uzun yillarca birlikteliginiz olmamis anlicagnizi sanmiyorum bu yuzden ve ne emek verdigimi ne fedakarlik yaptigimi bilmiyorsunuz.
agzi olan konusmasin.bana bu konuyla ilgili fikir lazim oda tatli dille kavga eder gibi yada kinayarak degil!!!
başka konusu yok ki :26:
Merhaba nasilsin? Gözlerim hemen seni ariyor neden bilmem.
Bir sey soracagim müsait olunca cevap verirsen sevinirim, acelesi yok.
Dün kizin biri, kücük de sanirim, annesi icin yardim istedi, o kadar acimasiz cevap yazdilarki onlara bir kac sözüm var da... dün cok gec oldu, zaten cok sinirlenmistim, aksam yazacagim ama kesin, simdi isim var evde biraz.
Diyelim ki yorum yapanlardan dördüne birden cevap vermek istersem. Ayni anda sende yazabiliyorsun ya mesela... alintiyla cevap ver diyince yazma yeri aciliyor ....yaziyorsun tamam.... göndermeden digerinin alintisini yazma sayfasina nasil ekleyecegimi bulamadin.
Yaptim diyelim, benim yazdigim cevabin icerisinde yer alan alinti sahiplerine yani alintiyi ekledigim herkese de ayri ayri gidiyor degil mi.?
Ipad den yaziyorum ilgisi var mi acaba, laptopda sorun var. Sevgilerimle
Tesekkür ederim, sana yazdiktan sonra gördüm, bön bön bakarken denedim ok.tek kişiden alıntı yapacaksanız alıntı ile cevapla diyin ama birden fazla alıntılamak istediğiniz yorum varsa alıntı ile cevapla butonunun yanında bi kutucuk daha var + var kenarında, ona tıklayacaksınız
kızlar merhaba..
benim 10 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim askerde. Lise mezunuyum.
benimkide lise mezunu daha doğrusu 3 yıl kadar üniversite okudu okulu bıraktı sonrasında da 2 yıl boş geçirdi ve askere gitti. neticede lise mezunu sayılıyor. başta her ne kadar kendim okumadığım için takmasamda zamanla ezikliğini yaşıyorum..
babam üniversite mezunu ve çok iyi bir mesleği var. ailem benim okumamı, meslek sahibi olmamı çok istiyor.
benimki üniversiteye giderken bana hiç sormadı, fikrimi almadı. yurtdışına okumaya gitti bana da sadece bekle dedi, ama hakkını yemeyeyim bana sen okuma otur evinde demedi. tamamen benim seçimimdi üni okumamak.
gitti bari bitiripte gelseydi ya! gitti burdan arkadaşlarıda vardı gezdiler devamsızlık yaptı derslerden geçemedi sınıfta kaldı bu yüzden okulu bıraktı bitiremeyeceğini anladığı için. bana ise "senin için bıraktım sensizliğe dayanamıyorum hemen askere gidicem gelicem evlenicez" diyordu. bunu söyleyen insan hemen askerlik için başvurması gerekmiyor mu? okulu bıraktıktan 2 yıl sonra gitti askere!
ben sabırla onu bekliyorum, şu an "geleyim hemen ilk adımı atıcaz ve en yakın zamanda evlenicez bir an önce sana kavuşmak istiyorum askerede senin için geldim" diyor. 10 yıldır sevgiliyiz ve ailesiyle falan tanışmıyorum, yüzüğümüz yok normal bir sevgiliyiz yani lafta ciddiyiz ve uzun süreli birlikteliğimiz var bu kadar.
ailem babamın mesleğini okumamı istiyor kardeşimle birlikte ve yurtdışına bizi üniye göndermek istiyorlar. bugün daha ciddi olarak bu konu konuşuldu. benimde söylediğim şey "henüz kendime tam anlamıyla güvenemiyorum neticede yurtdışında okumak kolay değil hem oranın dilini öğreneceksin hem ana dilin gibi İngilizce konuşmayı öğreneceksin derslerde paso İngilizce. Türkçe hiç yok."
diye bahane ediyorum birazda.
asıl sebep ise erkek arkadaşım! ona bu konudan bahsedemem etsem de asla izin vermez gitmeme.
"ben senin için geldim evlencez sen neyden bahsediyorsun" der.
kayıtlarda devam ediyormuş okulda eylülde açılıyor sanırım.
ben şimdi üniye gidersem beni beklemez ayrılırız "bugüne kadar neden okumadın yaşımız küçükkende şimdi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik okula gidicem diyorsun" dicek.
sonuç olarak ben gidersem şayet ayrılmış olcaz ve asker! üstelik zor şartlarda!
Hangisini yapsam doğru olur? birden çok kafam karıştı..:26:
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?