acil yardım! üniversite mi evlilik mi?

o msjda sadece yas degil hersey yaziyor!

ben bu topicte paylasmama ragmen sen benim ozelimi bana sormadan nasil burda paylasiyorsun?
kimseden fikir dilenmiyorum.istemeyen yapmaz.zaten beni anlamayanlar yapmasin rica ediyorum.

İyi de madem o kadar özeldi neden paylaştınız ? Sonuçta herkesin kişisel sayfası,yorumları başkasına açık ve açıp inceleyip alıntı yaparken izin almak zorunda değil.

ben bu topicte paylasmama ragmen sen benim ozelimi bana sormadan nasil burda paylasiyorsun?
kimseden fikir dilenmiyorum.istemeyen yapmaz.zaten beni anlamayanlar yapmasin rica ediyorum.

dava aç bana özelimi paylaştı diye, benim yazdığım şeyi alıntıladı de, te Allahım yaa yazdığın şeyin mantığı yok, o kadar özelse kendine sakla

atladığın bir nokta var, "özel" burada paylaşıldıktan sonra "özel" olmuyor ne yazık ki.. burası kapısında kendimize ait şifrelerimizin olduğu, kişisel alanımız değil.. burası bir forum.. google'da nickini yazsak şak diye karşımıza mesajın çıkıyorsa artık özel değil demektir.. yani mesajlarının alıntılanmasını istemiyorsan kendine sakla, bilmem kaç bin üyeli siteye yazma canım, bilmem anlatabildim mi?

Aman Allahim konu sahibi sevgilisiyle 13 yasindan bu yana birlikte su an 23 yasinda
ve sevgili daha once aldatmis , fakat konu sahibi okul yerine
bu yasta evliligi mi seciyor ?
Dogru anladim degil mi?

Ben de 24 yasimda evlendim ama evlendigimde 3 yillik ogretmendim .

Bence konu sahibinin karari belli
evlensin bakalim 1 ay sonra da ben bunlari haketmedim diye konu acar .
Hep diyoruz ya evlilik sans isi falan degil secimdir .
Her koyun da kendi bacagindan asilir.

Ayrica ailesi bilse ne kadar uzulur Allah bilir!

Izin almadan alinti yaptim ama birsey demezsin sanirim.

Evet burasi genel bir forum, benim gordugum ve alintiladigim mesaji 330 bin uye daha gorebiliyor. Arti dedigin gibi google da cikabiliyor.

Neyse cikalim biz bu konudan. Hava bozmaya basladi.

Son düzenleme:

Ben liseden sonra evlendim, hemen hamile kaldım. İnsanlar çok karşı çıktı üniversite okumadım diye, eşimde üniversite son sınıfta. Ama ben çok azimli biriyimdir azmettim hem okuyorum hemde çocuğuma bakabiliyorum. Açıköğretim okuyorum zor oluyor ama insanlara bir şeyi gerçekten istediğinde önünde hiçbir şeyin engel olamayacağını göstermek istiyorum. Şimdilik 2 yıllık laborant ve veterinerlik sağlık bölümü okuyorum eşimde kimyager. Şimdi ilaçlar üzerinde çalışıyor bende hayvan deneylerinde yardımcı olacağım inşallah bu bölüm bitsin 4 yıllık açıköğretim işletme okuyacağım. Ben sana bir cevap vermek istemiyorum ama bu benim yaşamım ben çocukta yaparım kariyerdeee Erkek arkadaşınla konuş sana gerçekten destek olacaksa ilerde sorun çıkarmayacaksa sende her ikisini birden gerçekleştirebilirsin

Binlerce üyenin okuyabildiği bir forumda neyin özelinden bahsediyorsun o da ayrı bir ironi

iyi de tabi ki arkadaşlar eski msjlarına bakacak,çelişkiler varsa söyleyecek,eğer eksik bir şeyler anlatmışsan sebebini soracaklar çünkü ona göre yorumlar yapılıyor..sonuçta burada çok gerçekmiş gibi görünen ne sahte konular gördük millet onca sayfa yorum yapıyor konu sahibi geçmişte ne yazmış bakmaktan daha doğal ne olabilir.

sen konuları üye olmayanlara dahi açık olan bir platformda bi şey paylaşıyosan tutup da bu benim özelim diyemezsin komik olur..burada özel olan tek şey özel msj yöntemi canım...

konuna zaten yorum yapmıştım ancak eğer erkek arkadaşın kızacak diye okumaktan vaz geçeceksen hayatının hatasını yapacaksın demektir.

Son düzenleme:
başka konusu yok ki :26:

Merhaba nasilsin? Gözlerim hemen seni ariyor neden bilmem.
Bir sey soracagim müsait olunca cevap verirsen sevinirim, acelesi yok.
Dün kizin biri, kücük de sanirim, annesi icin yardim istedi, o kadar acimasiz cevap yazdilarki onlara bir kac sözüm var da... dün cok gec oldu, zaten cok sinirlenmistim, aksam yazacagim ama kesin, simdi isim var evde biraz.

Diyelim ki yorum yapanlardan dördüne birden cevap vermek istersem. Ayni anda sende yazabiliyorsun ya mesela... alintiyla cevap ver diyince yazma yeri aciliyor ....yaziyorsun tamam.... göndermeden digerinin alintisini yazma sayfasina nasil ekleyecegimi bulamadin.

Yaptim diyelim, benim yazdigim cevabin icerisinde yer alan alinti sahiplerine yani alintiyi ekledigim herkese de ayri ayri gidiyor degil mi.?

Ipad den yaziyorum ilgisi var mi acaba, laptopda sorun var. Sevgilerimle

tek kişiden alıntı yapacaksanız alıntı ile cevapla diyin ama birden fazla alıntılamak istediğiniz yorum varsa alıntı ile cevapla butonunun yanında bi kutucuk daha var + var kenarında, ona tıklayacaksınız

Tesekkür ederim, sana yazdiktan sonra gördüm, bön bön bakarken denedim ok.
Zahmet verdim tekrar tsk.

Herkes konuya dönecek mi yoksa forumda özel şudur, genel budur, topikten çıkarım çıkmam muhabbetine devam mı edilecek, hani bileyimde ona göre forum kurallarını uygulamaya başlayayım.
Ayrıca,
Sayın Favour, konuyla alakası olmayan, site kullanımıyla ilgili konularda topiklerde soru soramazsınız, bilmek istediklerinizi özel mesajla yönetime sormalısınız.

sen onu bekledın okumadı geldi 2 yılda boi gezdi sevıosa beklemek zorunda gelceğin senın girde aile sorunlarına bak bı neler var çekip gitmek için çırpınan mutsuz kadınlar onunla mantıklı bi şkelde konulş sevıosa bekler beklemelli eğitimini tamamla benceeee

Arkadaşım cevapların sadece küçük bir kısmını okudum.

Yurt dışında iyi bir eğitimin insana gerçekten kattığı şey çok oluyor, ama ilişkinizi koparmak istemiyorsan burada da özel bir üniversiteye gidebilirsin. Durumunuz iyi ise Koç, veya Bilgi gibi özel üniversitelerde iyi bir eğitim alıp, meslek edinebilirsin.

Sen planlı olursan, evlilik ile okulu yürütmek zor değil. Bunu yapan çok insan tanıyorum, hatta 2 çocuk ile uzatmadan okulu bitiren bir arkadaşım da var. Ama mutlaka evlenmeden okuluna başla derim, ve eğitiminde karalı olduğunu baştan bilsin eşin olacak kişi.

Kaybettiğin yıllar olabilir. Herkes hata yapar, ama bu demek değildir ki çok geç istesen de yapamazsın artık. Hayat senin, sen ne istediğini bildikten sonra herşeyi yapabilirsin. Ne güzel imkanlarında varmış.

tanımadan insanları yargılamak hoş bir şey değil ama kusura bakmazsanız ben yazdıklarınızdan erkek arkadaşınızın çok bencil biri olduğu sonucunu çıkardım. o kafasına göre takılıyor, hiçbir işi de tamamlamadan yarım bırakıyor,hayata dair bir hedefi yok, siz de onunla birlikte oradan oraya savruluyorsunuz. her şeyinizle ona bağlı gibisiniz, o kızar diye üniversite okumak istemiyorsunuz. ne kadar yanlış bir düşünce. siz şu an çok aşıksınız belki gerçekleri gözünüz görmüyor olabilir ama buradaki arkadaşların yorumlarını gözardı etmeyin lütfen, çünkü bizler objektif bakabiliyoruz şu anda. erkek arkadaşınız sizin onu umursadığınız kadar sizi umursamıyor görünüyor.

ayrıca eğitim kadar güzel bir şey var mı, madem ailenizin imkanı var ve sizi teşvik ediyorlar, böyle güzel bir fırsatı nasıl değerlendirmezsiniz.. lütfen kendinize yatırım yapın, hayatta sizi ne erkek arkadaşınız kurtarır, ne de başka birisi. sizi anca kendiniz kurtarırsınız.yazdıklarımla sizi kırmamışımdır umarım ama bunlar hayatın gerçekleri ne yazık ki, görmek lazım..

git aşkını yaşa ya
evlilik gibisi var mı oh mis
eşin seni çok sevecek hep mutlu edecek ömrünün sonuna kadar yanında olacak çalışıp sana bakacak zaten babasının işi de var
eğitim de ne
zaten okusan da iş bulamayacaksın bu ülkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…