Abimin kiz arkadasi.

Bu karışma karışmama olayı değil aslında en basından abine söylemeliydin.
Şu an söyleyince kızı sevmediğin için iftira eden biri konumuna bile düşebilirsin.
İşler bu kadar ilerlediyse sesini çıkarmayacaksın mecburen. Kıza bayıldıgın için değil abini sevdiğin için

İyi niyet karsiliklidir ben agbimin esini cok severim ablalarimdan ayirmam ne o bizi agbimizin yaninda ezdi ne de biz onu, keza benim kv demlede aram iyidir o bana iyidir bende ona esim annesine sesini yukseltse kizarim entrika meraklisi biride degilim kimsenin iliskisine karismakta ustume vazife degildir ama soyle bir durumda Acikcasi agbimin yaninda oyle abuk subuk benim acigimi irdeleyip erkek arkadasim hakkinda konussa ve ben de onun onceki iliskisinde guvenilmez bi insan oldugunu bilsem agbimle paylasir uyarirdim sonrasi kendi bilecegi is.Sanene diyenleride anlamiyorum agbi bu cani kani ailesi kiz kardesimin sevgilisini aldatan bir erkekle evlenmesini istemeyecegim gibi, sevgilisini aldatan bir kizlada agbimin evlenmesini istemem.helede daha bekarken ortada bir mecburiyet yokken bir insani aldatmak pek de saglam bir karakter belirtisi degil.Yalniz gercekten daldattigindan eminseniz.

Siz anlamadiniz galiba.
Ben ileri derece muhabetin icin de falan degildim. Arkadas gurubumuzla surekli birlikte oluruz arkadasimla cikarken o ortamda boyle bir seyin gectigini duydum. Boyle bir muhabbet yapcaklarini onceden sezip oraya mi gitmemem gerekiyodu? Burda benim hatam ne beni suclu konumuna dusurmeye calisiyosunuz? Bunu abime soylese ne soylemese ne yani anlamadim?
Soylediginiz vaka benim yanimdan bile gecmiyor. Ben sadece endiseyi abim ve ailem icin duyuyorum. Herkes onu seviyor ne buluyor diye dusunmuyorum erkeklerin sevebilcegi bi tip cevabi cok acik.

o böyle konuşunca sen de, aaaa x le(eski sevgili)sende şöyle böyle yapıyordun,de.

şaka şaka Allah büyüktür.eğer fesatlık sinsilik yapıyorsa abinin karşısına çıkar inşallah

Ben dedigim gibi iyi niyet gosterdim, onyargilarimi yendim ama kiz tam tersi.

o böyle konuşunca sen de, aaaa x le(eski sevgili)sende şöyle böyle yapıyordun,de.

şaka şaka Allah büyüktür.eğer fesatlık sinsilik yapıyorsa abinin karşısına çıkar inşallah

Dememek icin kendimi tutuyorum mantikli olani yapmam lazim.
Insallah oyle olur.

E yani?

Siz de birilerinin eski sevgilisisiniz, gecmişiniz cok mu temiz?

E yani?

Siz de birilerinin eski sevgilisisiniz, gecmişiniz cok mu temiz?

Gecmisi temiz degilden kastim birile cikmasi sevgili olmasi degil.
Yukarda bir arkadasa anlatmistim arkadasima yaptiklarini.
Ben de ciktim evet ama boyle seyler yapmadim su anda yapmiyorum.
5. Yillik iliskim olmasina ragmen.

Gecmisi temiz degilden kastim birile cikmasi sevgili olmasi degil.
Yukarda bir arkadasa anlatmistim arkadasima yaptiklarini.
Ben de ciktim evet ama boyle seyler yapmadim su anda yapmiyorum.
5. Yillik iliskim olmasina ragmen.
Madem bu kadar kötü acık acık anlatın abinize, her ne yaptıysa ve şahitseniz.

sanki insanlar ilk flörtüyle evleniyormuş gibi konuşmussunuz.
insanların hayatında genelde birden fazla kişi olabiliyor ayrı ayrı..
kızın geçmişinin iyi olmadıgını siz nereden biliyorsunuzki;? duydugunuz kadarıyla eminim.
malesef insanlar çamur at izi kalsın misali..
asıl dikkatimi çeken anneme iyi davranıyor ama bazı hareketlerinden rahatsız demişsiniz..
bir anne kendi öz evladından da şikayetçi olabiliyor ...
bence karışmayın. siz kötü olmayın.
çiğ bir durum varsa abiniz bunu eni sonu görür yada bile bie evlenirse de kendi hayatı..
zorla ayıramayacagınıza göre..

Yüzümüze taktığımız maskelerimiz var.

Güçlü adam maskesi; güçlü kadın maskesi; başarılı adam maskesi; iyi insan maskesi; dürüst insan maskesi; yardımsever insan maskesi; çok okumuş bilmiş maskesi…

şimdi iki konu var burda
bir o kız gerçekten kötü niyetli fakat maske takıyor.
iki yada o kız iyi biri fakat senin ilk izlenimin olumsuz olduğu için içinde ona karşı bir nefret var bu seni rahatsız ediyor. tabii nefret iki taraflı olur. o sana nefret duyguları besliyorsan sende ondan nefret edersin.
o kız abinin imkanlarını görüp onu tavlamaya evlenmeye çalışması normal. çünkü birçok insan bunu yapıyor. yaslanmalı bir hayat istiyor. çalışmadan zenginlik ve bolluk içerisinde.
önemli olan o kişinin niyetini anlayabilmek buda çok zor. birlikte yaşayınca insanları tanıyabilirsin. çünki birçoğu maske takıyor

Dememek icin kendimi tutuyorum mantikli olani yapmam lazim.
Insallah oyle olur.
bak canım,bir daha abinin yanında senin ilişkin ve sevgilin hakkında bir şey derse sende,herkes kendi ilişkiLERİNE baksın.benim ilişkime ve erkek arkadaşıma karışmaya hakkın yok,de.belki bir anlam çıkarır bu sözden ve iki kardeşin arasını açmaya çalışmaz.

ayrıca burada sen görümce aday adayı da olsan haksız çıkarılırsın.çünkü gelinlerle dolu burası.
buradaki çoğu kişi evliyken kaynanasını aramaya evine gitmeye erinirken sevgiliyken erkek evine gitmeyi oradan çıkmamayı normal görüyor.emin ol ki abin bu kızla evlensin daha 2. gün hep kaynanama mı gideceğim diye isyan etmeye başlayacak.

Sen de şu an ne yaşayacağını bilmiyorsun belki hata yapacaksın şeytana uyup belki aynı duruma düşeceksin ve ilerde bunlardan pişman olup birine aşık olacaksın.Kimseyi bu yüzden suçlayamazsın evet abin canın onu korumak istersin ama ne yaparsan yap engel olamazsın.Bildiklerin sana kalsın bırak zaten bir haksızlık varsa Allah yanına bırakmaz kimsenin,içini ferah tut.Ha bu arada yenge adayının eski erkek arkadaşı(elinde fotoğraf vs. şeyler bulunduran kişi) hala arkadaşınsa bence ilk önce onunla arkadaşlığını kesmekle başla o karakterde bir insanın ne yapacağı belli olmaz.

Konuyu annene anlatsan ve abinle o konuşsa?
Belki onu dinler.

Anneme anlatmama sebebim abim bunlara ragmen bu kizla evlenirse kizi anneme karsi zor duruumda birakmak istemiyorum acikcasi sebebi bu.

Dediginiz dogru.
Benim endiselendigim aileme zarar gelip uzulmeleri.

Ben yaniliyor olsam uzulmem asla keske oyle olsa.

Oyle evet, ben yanlis bulmuyorum gelebilir tabiki ama annem icin bazi durumlar uygun degil.

Evet her insan hata yapabilir buna ben dahil. Ama bir olur iki olur uc olur?
Ben bundan muzdaribim.
Zaten dedigin gibi hoslanmadigim bir durum resim ve bilgilerini kullanmaya calismasi.
Samimiyetim yok suan.

hiç bişey yapamazsın gibi geliyor bana,bence sen kötü olma eğer bişey olursa bırak da abin düşünsün

valla gecmısı ne sızı ne abınızı ılgılendırmez, abınız secımını ondan yana yaptı ıse sızede susmak duser. sevmıyorsanız muhattap olmazsınız olur bıter ..!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…