- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
-
- Konu Sahibi Sliimshady
Amaan soruyorum da ne oluyokız eski ilişkisinin sonunda saçma sapan davranmış ama ağabeye baştan kızdan hoşlanılmadığı söylenmiş yapılabilecek şey yapılmış, ağabey de haklı olarak bana hatası yok, olsa bitiririm demiş. Ailesi muazzam ama erkekler kıza bayılıyor. Bana göre hala tipik ay hem kendi konumuma zarar gelmesin, neden birileri onu seviyo ve onda ne buluyor vakası. Bu göz yummama, adalet aşkı keşke dalga dalga hayatın bir çok alanına yayılsa ne kadan güzel bir dünyada yaşarız.
İleri derece muhabbetin iki yüzlülüğüne hiç girmiyorum, siz ne arıyorsunuz ileri derecede muhabbetin olduğu ortamlarda? Siz bulunurken iyi de, orada bulunan bir başka kişi mi artık hayatınızın içine girdiğinde sorun oluyor? Ondan da gün gelir bahseder diye mi? Kıza sorsak; erkek arkadaşınızın onun rahatsız edici bulduğu özelliklerini iyi bir dille söylemesinde sakınca yoktur, ne yazık ki o da göz yumamıyormuş, değil mi? Yoksa ayrılmanızdan bir çıkarı olacağını sanmıyorum.
O yüzden yapabileceğiniz kızla direkt konuşup sadece kendinizin rahatsız olduğunuz tutumları konusunda uygun dille konuşmak ve olursa karşılıklı bundan sonra susmak. Anneniz de bir zahmet istersen beraber çıkalım ben gidiyorum zaten desin. Yazık kadına; işinden, gücünden misafir yüzünden geri kalıyor. Ona hoş gelmeyen diğer hareketleri oğluna hoş geliyorsa elinden bir şey gelmez. Oğlunu kendi beğendiği hareketleri olan bir kızla tanıştırmak için çabalaması bu devirde biraz daha zor.
o böyle konuşunca sen de, aaaa x le(eski sevgili)sende şöyle böyle yapıyordun,de.Benim acigimi arar gibi.
Abim benim iliskimi biliyor ama onla fazla konusmam bu konulari.
Iste hatirliyo musun sizi surda gormustum soyleydiniz boyleydiniz
Ama o cocukta bi sinsilik var cart curt tarzinda bi abinin kardesi icin soylediklerinde hoslanmayacagi seylerden konusuyor.
Ama bunu oyle tatli tatli alttan alttan soyluyor ki sadece ben fark ediyorum.
İyi niyet karsiliklidir ben agbimin esini cok severim ablalarimdan ayirmam ne o bizi agbimizin yaninda ezdi ne de biz onu, keza benim kv demlede aram iyidir o bana iyidir bende ona esim annesine sesini yukseltse kizarim entrika meraklisi biride degilim kimsenin iliskisine karismakta ustume vazife degildir ama soyle bir durumda Acikcasi agbimin yaninda oyle abuk subuk benim acigimi irdeleyip erkek arkadasim hakkinda konussa ve ben de onun onceki iliskisinde guvenilmez bi insan oldugunu bilsem agbimle paylasir uyarirdim sonrasi kendi bilecegi is.Sanene diyenleride anlamiyorum agbi bu cani kani ailesi kiz kardesimin sevgilisini aldatan bir erkekle evlenmesini istemeyecegim gibi, sevgilisini aldatan bir kizlada agbimin evlenmesini istemem.helede daha bekarken ortada bir mecburiyet yokken bir insani aldatmak pek de saglam bir karakter belirtisi degil.Yalniz gercekten daldattigindan eminseniz.
o böyle konuşunca sen de, aaaa x le(eski sevgili)sende şöyle böyle yapıyordun,de.
şaka şaka Allah büyüktür.eğer fesatlık sinsilik yapıyorsa abinin karşısına çıkar inşallah
E yani?Merabalar
Evet benim de basimdaki dert baska bir dert.
Abimin sevgilisi!
Simdi kizlar abim iyi bir ise sahip hos ideal bir erkek.
Bu kizsa karakteri oturmamis degisik birisi.
Kiz, normal bir arkadasimin eski sevgilisi abimin yeni sevgilisi.
Abim evlenecegi bi kiz oldugunu ciddi oldugunu falan soyledi bu kizla bizi tanistirdi. Aileler falanda tanisti.
Ailesi cok muazzam bir aile.
Ama bu sahis acayip sinsi benden nefret ediyor ve surekli abimin yaninda benim erkek arkadasimdan veya abimin hoslanmayacagi konulardan konusuyor.
Anneme cok iyi davraniyor ama annemde bazi harkeetlerinden rahatsiz.
Ben Abime ilk ciktiklarinda ona hic bu durumdan hoslanmadigimi soyledim.
Ya cildircam gercekten!
Asil onemli olansa kizin benim arkadasima yaptiklari ve cok temiz bir gecmisinin olmayisi.
Arkadasimi aldatmasi gibi bazi durumlarda var.
Bunlari abime nasil anlatirim basil soylerim bilmiyorum ama ne zaman agzimi acsam ben insanlari iyi analiz ederim sen bosver deyip konuyu degistiriyor.
Napcagimi gercekten bilmiyorum.
Kimseyi de kirmak istemiyorum
Aklimdan bir turlu cikmiyor napabilirim ki
açık açık anlat...
E yani?
Siz de birilerinin eski sevgilisisiniz, gecmişiniz cok mu temiz?
Madem bu kadar kötü acık acık anlatın abinize, her ne yaptıysa ve şahitseniz.Gecmisi temiz degilden kastim birile cikmasi sevgili olmasi degil.
Yukarda bir arkadasa anlatmistim arkadasima yaptiklarini.
Ben de ciktim evet ama boyle seyler yapmadim su anda yapmiyorum.
5. Yillik iliskim olmasina ragmen.
Herkes farkli sey dusunuyor benimde kafam ikiye bolunmustu zaten. Agir basani ise karismamak.
Merabalar
Abimin sevgilisi!
Abim evlenecegi bi kiz oldugunu ciddi oldugunu falan soyledi bu kizla bizi tanistirdi. Aileler falanda tanisti.
Ama bu sahis acayip sinsi benden nefret ediyor ve surekli abimin yaninda benim erkek arkadasimdan veya abimin hoslanmayacagi konulardan konusuyor.
Ya cildircam gercekten!
Asil onemli olansa kizin benim arkadasima yaptiklari ve cok temiz bir gecmisinin olmayisi.
Bunlari abime nasil anlatirim basil soylerim bilmiyorum ama ne zaman agzimi acsam ben insanlari iyi analiz ederim sen bosver deyip konuyu degistiriyor.
bak canım,bir daha abinin yanında senin ilişkin ve sevgilin hakkında bir şey derse sende,herkes kendi ilişkiLERİNE baksın.benim ilişkime ve erkek arkadaşıma karışmaya hakkın yok,de.belki bir anlam çıkarır bu sözden ve iki kardeşin arasını açmaya çalışmaz.Dememek icin kendimi tutuyorum mantikli olani yapmam lazim.
Insallah oyle olur.
Konuyu annene anlatsan ve abinle o konuşsa?
Belki onu dinler.
Yüzümüze taktığımız maskelerimiz var.
Güçlü adam maskesi; güçlü kadın maskesi; başarılı adam maskesi; iyi insan maskesi; dürüst insan maskesi; yardımsever insan maskesi; çok okumuş bilmiş maskesi…
şimdi iki konu var burda
bir o kız gerçekten kötü niyetli fakat maske takıyor.
iki yada o kız iyi biri fakat senin ilk izlenimin olumsuz olduğu için içinde ona karşı bir nefret var bu seni rahatsız ediyor. tabii nefret iki taraflı olur. o sana nefret duyguları besliyorsan sende ondan nefret edersin.
o kız abinin imkanlarını görüp onu tavlamaya evlenmeye çalışması normal. çünkü birçok insan bunu yapıyor. yaslanmalı bir hayat istiyor. çalışmadan zenginlik ve bolluk içerisinde.
önemli olan o kişinin niyetini anlayabilmek buda çok zor. birlikte yaşayınca insanları tanıyabilirsin. çünki birçoğu maske takıyor
bak canım,bir daha abinin yanında senin ilişkin ve sevgilin hakkında bir şey derse sende,herkes kendi ilişkiLERİNE baksın.benim ilişkime ve erkek arkadaşıma karışmaya hakkın yok,de.belki bir anlam çıkarır bu sözden ve iki kardeşin arasını açmaya çalışmaz.
ayrıca burada sen görümce aday adayı da olsan haksız çıkarılırsın.çünkü gelinlerle dolu burası.
buradaki çoğu kişi evliyken kaynanasını aramaya evine gitmeye erinirken sevgiliyken erkek evine gitmeyi oradan çıkmamayı normal görüyor.emin ol ki abin bu kızla evlensin daha 2. gün hep kaynanama mı gideceğim diye isyan etmeye başlayacak.
Sen de şu an ne yaşayacağını bilmiyorsun belki hata yapacaksın şeytana uyup belki aynı duruma düşeceksin ve ilerde bunlardan pişman olup birine aşık olacaksın.Kimseyi bu yüzden suçlayamazsın evet abin canın onu korumak istersin ama ne yaparsan yap engel olamazsın.Bildiklerin sana kalsın bırak zaten bir haksızlık varsa Allah yanına bırakmaz kimsenin,içini ferah tut.Ha bu arada yenge adayının eski erkek arkadaşı(elinde fotoğraf vs. şeyler bulunduran kişi) hala arkadaşınsa bence ilk önce onunla arkadaşlığını kesmekle başla o karakterde bir insanın ne yapacağı belli olmaz.
valla gecmısı ne sızı ne abınızı ılgılendırmez, abınız secımını ondan yana yaptı ıse sızede susmak duser. sevmıyorsanız muhattap olmazsınız olur bıter ..!!!Merabalar
Abimin sevgilisi!
Ya cildircam gercekten!