Amaan soruyorum da ne oluyo
kız eski ilişkisinin sonunda saçma sapan davranmış ama ağabeye baştan kızdan hoşlanılmadığı söylenmiş yapılabilecek şey yapılmış, ağabey de haklı olarak bana hatası yok, olsa bitiririm demiş. Ailesi muazzam ama erkekler kıza bayılıyor. Bana göre hala tipik ay hem kendi konumuma zarar gelmesin, neden birileri onu seviyo ve onda ne buluyor
vakası. Bu göz yummama, adalet aşkı keşke dalga dalga hayatın bir çok alanına yayılsa ne kadan güzel bir dünyada yaşarız.
İleri derece muhabbetin iki yüzlülüğüne hiç girmiyorum, siz ne arıyorsunuz ileri derecede muhabbetin olduğu ortamlarda? Siz bulunurken iyi de, orada bulunan bir başka kişi mi artık hayatınızın içine girdiğinde sorun oluyor? Ondan da gün gelir bahseder diye mi? Kıza sorsak; erkek arkadaşınızın onun rahatsız edici bulduğu özelliklerini iyi bir dille söylemesinde sakınca yoktur, ne yazık ki o da göz yumamıyormuş, değil mi? Yoksa ayrılmanızdan bir çıkarı olacağını sanmıyorum.
O yüzden yapabileceğiniz kızla direkt konuşup sadece kendinizin rahatsız olduğunuz tutumları konusunda uygun dille konuşmak ve olursa karşılıklı bundan sonra susmak. Anneniz de bir zahmet istersen beraber çıkalım ben gidiyorum zaten desin. Yazık kadına; işinden, gücünden misafir yüzünden geri kalıyor. Ona hoş gelmeyen diğer hareketleri oğluna hoş geliyorsa elinden bir şey gelmez. Oğlunu kendi beğendiği hareketleri olan bir kızla tanıştırmak için çabalaması bu devirde biraz daha zor.