abim evlendi ve çok değişti

Aslında herkes kendine göre haklı yalnız tepkiler yanlış olabiliyor. İşte yanlış olan da bu.

Yukarıdaki baska birinin yazdığını yanlışlıkla alıntı yapmışım :) smdi fark ettim. inş her sey yoluna girer sizin için.

Yukarıdaki baska birinin yazdığını yanlışlıkla alıntı yapmışım :) smdi fark ettim. inş her sey yoluna girer sizin için.
Teşekkürler benim tek korkum annem. Başkada bir endişem yok. Hayat kısa sağlık herşey gerisi boş işler

ozel olmazsa nereli bu kadin? cunku yabanci demissiniz..deli midir divane midir nedir..
sizde cagirmayin gelmesinler ziyarete filan.

ozel olmazsa nereli bu kadin? cunku yabanci demissiniz..deli midir divane midir nedir..
sizde cagirmayin gelmesinler ziyarete filan.
Polonyalı memleket ile alakalı değil. Bayanları sevmediğini söylemişti zaten genel anlamda.

Polonyalı memleket ile alakalı değil. Bayanları sevmediğini söylemişti zaten genel anlamda.

gormezden gelin..yapacak baska bisey yok gibi gorunuyor.
provoke etmeye basladiginda ortami terkedin,kendi laf kalabaligindan utanir belki,yani en azindan abiniz bos konusanin o oldugunu anlar

Bu kadın hangi ülkenin vatandaşı? Bayağı da iyi türkçe konuşuyor anladığım kadarıyla. Erkeklerin ipi kadınların elinde maalesef. Kullanamayanın kendi kabahati, beceriksizliği. O kadar şahsiyetsizleşebiliyorlar ki; ulan bu kadın sana ne yapabilir sesini azıcık yükseltsen" haddini bil!" desen?? Vallahi çıldırıyorum arkadaş. Kimse sebepsiz yere karısını incitmesin tamam da bu kadın bütün aileye zulmediyor be gerizekâlı sen ne biçim adamsın. Kişiliksiz!!!!!! Haysiyetsiz!!!! Senin hiç aile onurun, gururun yok mu? Pislikkk!!! Nedir bu korkunun sebebi? Neyle cezalandırıyor bu karılar adamları??? Aileyi silmeyi göze alacak ne var işin ucunda?

Hep görümceler cadı kabul edildiği için, "kötü gelin" konusu kimseye inandırıcı (?) gelmemiş.
Erkrklerin karakterinde zayıflık olduğunda bu anne-kardeş-eş dengesini kuramıyorlar.
Hele tataflardan biri baskın ya da edepsizse işler iyice sarpa sarıyor.
Düşünüp üzmeyin kendinizi hayat böyle maalesef. Bacı kardeşe, kardeş karşı ki dağa bakarmış.
İnsanlıktan bi nasip kişileri adam mı edeceksiniz bu saatten sonra.

Yengeniz psikolojik sorunları olan birimi? Hiçbir sorun yaşamamışken,senede sadece iki hafta gördüğü insana durup dururken neden kafayı taksın ki? Anlamadım.
Hadi sürekli beraber olunur,zıt karakter olunur,buna bağlı kavga gürültü yaşanır ama durup dururken size böyle davranmasını anlamlandıramıyorum.
Aranızda daha önce bir sorun yaşanmış olmalı bence ki bu kadar diş bilemiş yengeniz.

annen eviniz falan varsa sağlıklıyken senin üstüne yapsın abinin napacağı belli olmaz

Siz özeleştiri yaptınız mi? Sifir hata ve bu dengesiz tavirlara maruz kaliyorsaniz kari koca ciddi rahatsız lar bunlar

Bende inandim kiza cunku evlenince degisen bizdede cok...

Vay be, demek yabancılarda da gelin-görümcelik müessesesi varmış..
Aman naparsalar yapsınlar sen anneciğine bak, hiiiç sıkma tatlı canını.

Sadece yabancı gelinler değil Türk gelinler de de aynı şeyler oluyor. Benim abimde de olduğu gibi canım kendine hayat kur abin yengen çocukları vs kimse senden değerli degill

Bir kadının ortada bir şey yokken durup dururken eşinin ailesine bu derece nemrut olacağına, eşi tarafından bu davranışın hemen destekleneceğine, siz ve anne babanızın bu kadar sakin cevaplar vereceğinize inanmıyorum açıkcası.
Bence anlatmadığınız bir şeyler var gibi.

canım benim var öyle gaddar insanlar emin ol bizzat şahit olduklarım 'lan budamı oluyo be' dedirtti bana,
sen onlardan mümkün mertebe uzak dur zaten belliki o kadın abinede hayatı zindan eder o çeneyle ve umarım abin kıymetini anlar,
en önemlisi onlar için sakın kendini üzme ,Alllahım babacığına rahmet anneciğinede şifa versin Rabbim yardımcın olsun..

Burada hep görümceler öcü gelinler cici olduğundan seni bir görümce olarak ağzınla kuş tutsan haklı bulmaz kimse canım.
Halbuki bir insan "insan" olarak kötüyse sıfatı ne olursa olsun çevresine zulm eder. Yaşın kaç bilmiyorum ama inşallah mutlu bir yuva kurar anacığınuda yanına alır huzur bulursun. Geldiklerinde idare et yapacak bir şey yok malesef.

İyi de sen çok yumuşak davranmışsın.Kadın saygısız biri belli yani,sen de ona göre tepki göstersene ,gerekirse bağır çağır

Anneniz şifa bulsun, abinizin ve yengenizin içi merhamet dolsun İnşallah.. Allah'ta size sabır versin.. Unutun gitsin..
Yalnız kalmaktan da asla korkmayın.. Yalnızlık sadece Allah'a mahsustur.. Siz tek basınıza ne hastalıklarla mucadele etmıssınız ama hala dimdik ayaktasınız..

o kadar iyi temiz kalpli birisin ki hem annene hem de rahmetli babacığına baktın hakkın ödenmez....
hiç üzme kendini abinin eşi için ALLAH yukarda görüyor her şeyi.
seni çok seviyorum iyi ki varsın

Çok uzundu hepsini okumadım. Ama bilgilerin doğruysa lise mezunusun. Bence yaşın kaç olursa olsun üniversite sınavlarına gir. Bir şekilde üniversite oku. Hem sana da çok güzel bir uğraş olur ve hem meslek edinirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…