• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abim evlendi ve çok değişti

aynen öyle de gölge etme ihsan istemem diye bir söz var. kaldı ki işler onlara kalmıyor kendi evleri var kimse onlara gel burda birşeyler yap da demiyor. kusura bakmasınlar aynen durum bu sonunda beni anlayan birisi çıktı oh be :) gitsinler kendi dairelerinde yesinler yemeklerini yapıp yesinler. zaten son gelişlerinde burda değil evinizde yapın ne yapacaksanız dedim. sokmadım mutfağa.
valla psikololog gibi analiz ettiniz sizi tebrik ediyorum.

epey okudum konuyu.
bence sen aşırı derecede ruhen ve bedenen yorulmuşsun.
nefes alacak bir teneffüse ihtiyacın varken onlar gelip tatillerini yaşamak istiyorlar.
tabi evde onları ağırlayacak,rahat ettirecek biri olmalı.
senin yatmandan rahatsız olması işler ona kalacağı için olabilir.

sen de seni anlayacak,yaşadığın zorluğu ve sıkıntılı günleri bir nebze de unutturacak yakın birini arıyorsun.
tatile gelenleri ağırlayacak ya da memnun edecek güçde değilsin.

abin kendini ailesine karşı sorumlu hissetmiyor.
hastane vs. nasıl kendisi yokken halloluyorsa, öyle olur diye relaks.
yapan,uğraşan biri var,yine yapar ben fırsatları değerlendireyim diyebiliyor.deniz konusu.
adı tatil olduğu için bakış açıları ve beklentileri bu.

senin hayatın ve dertlerin pek umurlarında değil.

sana destek olacak yakın biri olsa onları umursamayacaksın bile.
elde bir kişi var yakının,o da eşiyle arada kalıyor.

valla psikololog gibi analiz ettiniz sizi tebrik ediyorum.

aynen öyle de gölge etme ihsan istemem diye bir söz var. kaldı ki işler onlara kalmıyor kendi evleri var kimse onlara gel burda birşeyler yap da demiyor. kusura bakmasınlar aynen durum bu sonunda beni anlayan birisi çıktı oh be :) gitsinler kendi dairelerinde yesinler yemeklerini yapıp yesinler. zaten son gelişlerinde burda değil evinizde yapın ne yapacaksanız dedim. sokmadım mutfağa.
ben seni çok haklı buldum.
durumun gerçekten çok çok zor.
aileden birinin hasta olması zaten psikolojiyi mahvediyor.
kaldı ki sen bu yaşında anne babana ebeveyn olmaya çalışıyorsun.

senin kimseyi memnun edecek gücün yok açıkcası.
genç bir insan olarak çok bile üstesinden gelmişsin.

bir arkadaşım var.43 yaşında daha yeni evlendi.
şimdide çocuk için uğraşıyor.

annesinin hastalığıyla uğraştı tüm hayatı boyunca.
kardeşlerinin bebeklerine baktı hepsine ayrı ayrı.

kolay bir şey değil tüm yükü omuzlamak.

eşin olsa sana güç verir,destek olur.
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına.

ben seni çok haklı buldum.
durumun gerçekten çok çok zor.
aileden birinin hasta olması zaten psikolojiyi mahvediyor.
kaldı ki sen bu yaşında anne babana ebeveyn olmaya çalışıyorsun.

senin kimseyi memnun edecek gücün yok açıkcası.
genç bir insan olarak çok bile üstesinden gelmişsin.

bir arkadaşım var.43 yaşında daha yeni evlendi.
şimdide çocuk için uğraşıyor.

annesinin hastalığıyla uğraştı tüm hayatı boyunca.
kardeşlerinin bebeklerine baktı hepsine ayrı ayrı.

kolay bir şey değil tüm yükü omuzlamak.

eşin olsa sana güç verir,destek olur.
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına.
amin Allah razı olsun anlaşılmak tüm yükümü hafifletti dersem kimse yanlış anlamasın, ama gerçekten herkese burda yanlış anlaşıldığımı ifade etmekten de yoruldum. ama siz beni hafiflettiniz. Allahda sizi hafifletsin inşallah

Estafurla hikaye uydurduğunuza değil.
Tartışmalar anında bukadar tepkisiz duyarsız sakin cevap verdiğinize yada kadının durduk yere bişey yokken olay cıkarmasına inanmadım.
Eminmisiniz hikayenizin bukadar olduğuna gecmişte hanım ablayı üzmediğinize ve zatı şahanenin birikip artık patlamadığına.
ayy çok doğru. geçmişte yapmıştır yapacağını. zaten belli abisini çook kıskandığı cümlelerinden. sarılırdık gezerdik eğlenirdik. bence baştan tüm görümceliğini yapmıştır gelinde şimdi sevmiyordur.. olay net

ayy çok doğru. geçmişte yapmıştır yapacağını. zaten belli abisini çook kıskandığı cümlelerinden. sarılırdık gezerdik eğlenirdik. bence baştan tüm görümceliğini yapmıştır gelinde şimdi sevmiyordur.. olay net
:)

amin Allah razı olsun anlaşılmak tüm yükümü hafifletti dersem kimse yanlış anlamasın, ama gerçekten herkese burda yanlış anlaşıldığımı ifade etmekten de yoruldum. ama siz beni hafiflettiniz. Allahda sizi hafifletsin inşallah
çok mutlu oldum açıkcası.
herkes yaşadığını bilir.

yaşadığınız zorluklardan sonra sizden relaks olmayı beklemek çok zor.

aynı yengem gibi konuşuyorsunuz korktum sizden Allah sabır versin sizin de yengenize görümcenize vs

şuan bağın kopmamış gibi hissediyorsun ama belli bir yaştan sonra kardeşle bağ birinci derece olmaktan çıkar, onun yerine eş ve çocuk gelir. evet senin abin, ama onun eşi. bunu öncelikle kabullenmen gerek. böyle bir münakaşaya girmen de, kadına o benim kocam dedirtecek şekilde davranmana da gerek yok.
anlattıklarına bakınca kadın ya deli, ya da anlattıkların eksik. yani bir insanın sebepsiz yere sana ve annene tepki göstermesi için ya akıl sağlığında ya da karakterinde ciddi sorunlar olmalı.
ayrıca ben kızkardeşimle bile sokakta sarılarak yürümüyorken senin abinle sarılarak yürümeni garipsedim ve abine olan bağlılığında bir aşırılık gördüm.
İlginçsiniz

Valla yaşamayan bilemez canım bende abimle konuşmuyorum eşi abimle benim aramı bozdu. şimdi hiç arayıp sormuyor bir abim mi var onu bile bilmiyorum. Ki önceden nekadar da mutluyduk. annem işe giderdi biz birlikte kalırdık beni yanından 1 dk olsun bırakmazdı. Kader diyorum. Başka abi kardeş ilişkilerine gıbte ile bakıyorum rabbime bıraktım kardeş arasına fitne fesat sokanların yanına bırakmasın inşallah.

Ben bu gorumcelerin anlattiklarina inanmiyorum.. bi gorumce vakasi daha.. yok abim cok degisti yok bilmem ne bunlarin hepsi palavra.. bende gorumceyim napim yani kardesim bize hergun gelmiyo diye tavirmi yapim, yada eskisi gibi gorusemiyoz diye tavirmi yapim.. mutlu olsunlar yeterli..

O sizin abiniz elbette uzaklasmasi sizi uzer . Ki ruhu hasta insanlar yuzunden karisi bile olsa karakterinin ortaya cikmasi daha aci. Uzulmeyin alisin zamanla zaten yokmus gibi hayatiniza devam edin cunku yok. Senede on gun yaniniza geliyor vakit bile gecirmiyormus zaten. Ki insan gercekten yillar gectikce esine benziyor bence iyi veya kotu. Yengenizinde boyle davrandigina inaniyorum ben. Bir cok ornegini gordum . Allah sabir versin. Babaniz icin Basiniz saolsun ins annenizde sifa bulur. Mutluluklar sizinle olur insallah.

Annenize söyleyin evime gelmenizi istemiyorum deyip rest çeksin ölüye bir gün deliye her gün hesabı

Back