• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abim evlendi ve çok değişti

,insanım ayol ben taştan değilim ki agresif olayım izin verde :)
olucam haksızlığa gelemiyorum. ayrıca abim ile konuşuyorkn eşin desem ne var bunda. onun altında art niyet arayan ben değilim kendisi bunu da görmek lazım değil mi?
her cesıt ınsan var
senı tanımıyorudr yanlıs anlar
yanlıs anladıgı ıcın sana karsı dolar
doldugu ıcın ters davranır
sende karsılıgında ters davranırsın
ve hep kotu olan sen olursun cunku o abın ve abının esı :)
bı yerde el kızı
benım annem bıle gelınımızı kayırır hep haklı oldugum konulardada
nıye benı savunmadın dıye annemı fişteklerım bende az degılım
annem hep o el kızı uzulmesın sen benım kızımsın orta yolu bulmak gerekse onu tutmam gerek olması gereken bu der

eger benı tutarsa gelınle abımın arası acılır bunu kımse ıstemez

boyle dusun :)
bı tık sakin ol ;)

abin için sürekli iyidir demişsin seni anlıyorum abindir ama abin olması onu aklamıyor. babası hastayken karısını denize götürebilen birine lütfen kusura bakma ben adam demem. karı köylü olmuş derler bizim memlekette o hesap. yengen de ruh hastasıymıi. ben anlamıyorum evlendikleri adamları kızkardeşinden kıskanmak nasıl bir kafadır aklım almıyor. demek ki kendi abilerine o gözle bakıyorlar diye düşünüyorum. abin aslında özünde iyiymiş ama o öz o kadar derinlere gömülüyorki görmek mümkün değil.
abine bağımlılıktan kurtulursan bence çok iyi edersin. kardeşlik bazen tek taraflı yürütülebilen bir şey değil...
abime düşkün değilim abimdir tabiki de ona birşey olsa koşarım iki elim kanda olsa. herkes özünde iyidir. ama dengeyi kuramamış abim sanırım. almanyada ki hayatları nasıl bilmiyorum ama kız kardeşini de devamlı kötüler yengem. onunla da geçinemiyoruz der

her cesıt ınsan var
senı tanımıyorudr yanlıs anlar
yanlıs anladıgı ıcın sana karsı dolar
doldugu ıcın ters davranır
sende karsılıgında ters davranırsın
ve hep kotu olan sen olursun cunku o abın ve abının esı :)
bı yerde el kızı
benım annem bıle gelınımızı kayırır hep haklı oldugum konulardada
nıye benı savunmadın dıye annemı fişteklerım bende az degılım
annem hep o el kızı uzulmesın sen benım kızımsın orta yolu bulmak gerekse onu tutmam gerek olması gereken bu der

eger benı tutarsa gelınle abımın arası acılır bunu kımse ıstemez

boyle dusun :)
bı tık sakin ol :KK66:
onu annemde yapar haksız bulmam ama gereksiz konular bunlar. ne zor anlaşmak insanlarla yahu gerçekten de ne zormuş

onun batmasına bir şey diyemem onların gözünde sen yanlış anlama ama anne babalarının parasını yiyorsun evde oturuyorsun. hasta anne babana bakmayı gözardı ederler. yengene özellikle batan konu budur bence. o yüzden başka sorunlar çıkarıp duruyordur.
annemde böyle olduğunu söylüyor ama çok gereksiz. çoook gereksiz. ona ne ? ben bunu nasıl yaparım eşimin kardeşine? hakkım yok ki. kaldı ki onlarada ev alındı almanyada.

annemde böyle olduğunu söylüyor ama çok gereksiz. çoook gereksiz. ona ne ? ben bunu nasıl yaparım eşimin kardeşine? hakkım yok ki. kaldı ki onlarada ev alındı almanyada.
yaşını bilmiyorum ama anne baba abi üçgeninden kurtulman için kendine yeni bir hayat çizmelisin bence. yaşın çok küçük değilse evliliğe sıcak bakmalısın. eşin çocukların olur. onlara bağlanırsın abinden beklentin azalır. bak göreceksin o zaman yengeni daha iyi anlayacaksın. kendine part time bile olsa bir iş bulmalısın sosyalleşip rahatlarsın. tüm gün evdesin cümlesinden kurtulursun. annem babam bizler için çalışmış mantığına ben karşıyım. onlar çalıştı biz yiyelim olamaz bir şey eklemeliyiz üstüne. en azından abin ve yengen çalışıyor tam olarak geçinemediklerini söylemene rağmen.
düşün bir kere türkiye ye geldin yıl boyu elin memleketinde çalıştın gezmek istersin doğaldır. biraz uyumak istersin. bu istekler garip değil. tüm yıl çalışmak tatil hayali kurmak nedir iyi bilirim.

abime düşkün değilim abimdir tabiki de ona birşey olsa koşarım iki elim kanda olsa. herkes özünde iyidir. ama dengeyi kuramamış abim sanırım. almanyada ki hayatları nasıl bilmiyorum ama kız kardeşini de devamlı kötüler yengem. onunla da geçinemiyoruz der
farkında değilsin ama öylesin herşeyin eskisi gibi olmasını bekliyorsun. yengenle resmen savaş başlatmışsınız aranızda. bir yerde sorun var ama çözemedim konunu da okudum. varabildiğim tek sonuç kendine bir sosyal ortam oluşturman gerektiği. takma bu kadar onları kafana.

yaşını bilmiyorum ama anne baba abi üçgeninden kurtulman için kendine yeni bir hayat çizmelisin bence. yaşın çok küçük değilse evliliğe sıcak bakmalısın. eşin çocukların olur. onlara bağlanırsın abinden beklentin azalır. bak göreceksin o zaman yengeni daha iyi anlayacaksın. kendine part time bile olsa bir iş bulmalısın sosyalleşip rahatlarsın. tüm gün evdesin cümlesinden kurtulursun. annem babam bizler için çalışmış mantığına ben karşıyım. onlar çalıştı biz yiyelim olamaz bir şey eklemeliyiz üstüne. en azından abin ve yengen çalışıyor tam olarak geçinemediklerini söylemene rağmen.
düşün bir kere türkiye ye geldin yıl boyu elin memleketinde çalıştın gezmek istersin doğaldır. biraz uyumak istersin. bu istekler garip değil. tüm yıl çalışmak tatil hayali kurmak nedir iyi bilirim.
ben bunları eleştirmiyorum. onların ne yaptıklarınıda. istediklerini yapabilirler. bana ne. ama onlar da bana karışmamalı. o zaman adil olur. ayrıca yengem çalışmıyor. konu bu da değil. konu başka şeyler. sanırım ben aktaramıyorum ki abime bağlılığımdan devamlı yorumlanıyor :) yanlış ifadelerim var demek ki. yada ben ifade edemiyorum kendimi. çalışamam çünkü hastam var. 6-7 yıldır onlarla idim babam rahmetli olunca annem ile kaldım ve annemi yalnız bırakamam asla.

tamamen katılıyorum bende aynı şeyleri düşünüp yazdım boşluktan çok fazla irdeliyor gibi geldi

farkında değilsin ama öylesin herşeyin eskisi gibi olmasını bekliyorsun. yengenle resmen savaş başlatmışsınız aranızda. bir yerde sorun var ama çözemedim konunu da okudum. varabildiğim tek sonuç kendine bir sosyal ortam oluşturman gerektiği. takma bu kadar onları kafana.
olması gereken o!
iyi geçinilmeli.
bir kişi devamlı alttan alırsa da olmaz. abime düşkünüm demek ki. öyle değilim işte. ben eşini de severim. nefret duygusunu tanımam ki ben. şükür ki tanımam.

tamamen katılıyorum bende aynı şeyleri düşünüp yazdım boşluktan çok fazla irdeliyor gibi geldi
:) peki arkadaşlar boşluktan irdeliyorum doğrudur unutamıyorum zaman zaman aklıma geliyor çünkü tuzbuzum kırgınım

olması gereken o!
iyi geçinilmeli.
bir kişi devamlı alttan alırsa da olmaz. abime düşkünüm demek ki. öyle değilim işte. ben eşini de severim. nefret duygusunu tanımam ki ben. şükür ki tanımam.
evet ıste ıyı gecınılmelı
sen yumusasan ortam yumusayacak zaten
bıde bı annen var boyle seyler onu daha cok uzuyodur bu yastan sonra mutlu olmalı
sorun yokmus gıbı hersey yolundaymıs gıbı davran barı annen ıcın

olması gereken o!
iyi geçinilmeli.
bak sen farkında değilsin onu anladım zaten. sen nasıl ki bu şekilde sert olursan aynı şekilde karşılık görürsün. sen yanlış aktarmıyorsun aksine aktarmak istediğini aktarmışsın ama aşırı sıkılmış durumdasın . bunalmışsın resmen. hepimizin hastası var benimde annem babam şeker hastası. babamın peşinde yıllarca hastane hastane gezdim. Allah kalanlara ömürler versin. sen ne ara yaşayacaksın hayatını. hiç mi yapmak istediğin bir iş hayalin yok sadece maddiyat için çalışılmaz. insan dört duvar içinde köreliyor ruhen. herşeyi normal insandan üç beş kat daha fazla ciddiye alıyor daha çok düşünüp rahatsız oluyor. hiç olmadı günde iki saat üç saat sevdiğin bir şeyle oyalan. ben bunları yaşadığım için söylüyorum sana. bir cesaret istediğim mesleğe yöneldim. o kadar alışmışımki evimde olmaya çok zor adapte oldum hala daha diğerlerinin önemsemediği şeyleri ben çok fazla irdeliyorum. bırak abini yengeni naparlarsa yapsınlar senden önemli mi ya. biraz daha ılımlı olmaya çalış kurallar sadece yıpratır. ördüğün duvarlarının arkasında gün gelir yapayalnız kalırsın. kızma bana ben seni tanımıyorum sonuçta. yengeni de tanımıyorum. bu kadar insana kulak ver derim. sevgiyle kal..:KK19:

Kardes mardes demem valla konuşmam. Karısına biseyden dolayi mudehanesi var gibi. Yoksa mümkün değil bu kadarı.

Eşi yabancıysa nasıl bu kadar şey söyleyebiliyor onu anlamadım ben Türkçesi çok mu iyi, kaldı ki bu kadar şeyi söylese annen ölsün bir daha gelmeyeceğim zaten falan dese ağabeyiniz nasıl tepki göstermeyecek ya da sen gelme konuşna abinde falan ne alaka yani anlayamadım zaten kaldıkları ne ki. Annenin şekeri çıkmış komaya girmiş falan ağabeyin susuyor öyle mi gelmesinler o zaman enteresan yani anlattıklarınız gerçekten.

evet ıste ıyı gecınılmelı
sen yumusasan ortam yumusayacak zaten
bıde bı annen var boyle seyler onu daha cok uzuyodur bu yastan sonra mutlu olmalı
sorun yokmus gıbı hersey yolundaymıs gıbı davran barı annen ıcın
onu yapıyorum zaten.. anneme takılma sen sorun yok diyoum üzermiyim onu ama onların üzmesine tahammül edemiyorum. ve korkuyorum artık geldiklerinde annemi üzecekler diye. çünkü abime yanında bana birşey demeyin dediğimde sende cevap verme diyor. :) ben agresif oluyorum cvp verince yani ne etsem suç bende.

epey okudum konuyu.
bence sen aşırı derecede ruhen ve bedenen yorulmuşsun.
nefes alacak bir teneffüse ihtiyacın varken onlar gelip tatillerini yaşamak istiyorlar.
tabi evde onları ağırlayacak,rahat ettirecek biri olmalı.
senin yatmandan rahatsız olması işler ona kalacağı için olabilir.

sen de seni anlayacak,yaşadığın zorluğu ve sıkıntılı günleri bir nebze de unutturacak yakın birini arıyorsun.
tatile gelenleri ağırlayacak ya da memnun edecek güçde değilsin.

abin kendini ailesine karşı sorumlu hissetmiyor.
hastane vs. nasıl kendisi yokken halloluyorsa, öyle olur diye relaks.
yapan,uğraşan biri var,yine yapar ben fırsatları değerlendireyim diyebiliyor.deniz konusu.
adı tatil olduğu için bakış açıları ve beklentileri bu.

senin hayatın ve dertlerin pek umurlarında değil.

sana destek olacak yakın biri olsa onları umursamayacaksın bile.
elde bir kişi var yakının,o da eşiyle arada kalıyor.

Eşi yabancıysa nasıl bu kadar şey söyleyebiliyor onu anlamadım ben Türkçesi çok mu iyi, kaldı ki bu kadar şeyi söylese annen ölsün bir daha gelmeyeceğim zaten falan dese ağabeyiniz nasıl tepki göstermeyecek ya da sen gelme konuşna abinde falan ne alaka yani anlayamadım zaten kaldıkları ne ki. Annenin şekeri çıkmış komaya girmiş falan ağabeyin susuyor öyle mi gelmesinler o zaman enteresan yani anlattıklarınız gerçekten.
bence de.. enteresan. anlasam zaten psikiatriye gitmezdim bunun için sinirlerimi iyiden iyiye germişlerdi. ama bunun üzerinde 1,5 yıl geçti. babamın vefatından sonra umurumda ollmazlar istedikleri kadar yırtınsınlar. hayat deymez çünkü polemiklere girmeye.

benim abimde çok değişmişti abim evlenmeden önce birbirimize bitanem diye hitap ederdik abimle arkadaş gibiydik ama evlendi eski abimden eser kalmadı

epey okudum konuyu.
bence sen aşırı derecede ruhen ve bedenen yorulmuşsun.
nefes alacak bir teneffüse ihtiyacın varken onlar gelip tatillerini yaşamak istiyorlar.
tabi evde onları ağırlayacak,rahat ettirecek biri olmalı.
senin yatmandan rahatsız olması işler ona kalacağı için olabilir.

sen de seni anlayacak,yaşadığın zorluğu ve sıkıntılı günleri bir nebze de unutturacak yakın birini arıyorsun.
tatile gelenleri ağırlayacak ya da memnun edecek güçde değilsin.

abin kendini ailesine karşı sorumlu hissetmiyor.
hastane vs. nasıl kendisi yokken halloluyorsa, öyle olur diye relaks.
yapan,uğraşan biri var,yine yapar ben fırsatları değerlendireyim diyebiliyor.deniz konusu.
adı tatil olduğu için bakış açıları ve beklentileri bu.

senin hayatın ve dertlerin pek umurlarında değil.

sana destek olacak yakın biri olsa onları umursamayacaksın bile.
elde bir kişi var yakının,o da eşiyle arada kalıyor.
aynen öyle de gölge etme ihsan istemem diye bir söz var. kaldı ki işler onlara kalmıyor kendi evleri var kimse onlara gel burda birşeyler yap da demiyor. kusura bakmasınlar aynen durum bu sonunda beni anlayan birisi çıktı oh be :) gitsinler kendi dairelerinde yesinler yemeklerini yapıp yesinler. zaten son gelişlerinde burda değil evinizde yapın ne yapacaksanız dedim. sokmadım mutfağa.

benim abimde çok değişmişti abim evlenmeden önce birbirimize bitanem diye hitap ederdik abimle arkadaş gibiydik ama evlendi eski abimden eser kalmadı
değişsinler mesele bu da deil. yeter ki ortamı idare edebilsinler.

Back