• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam beni çok üzüyor kafama takmamayı beceremiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağ olun 🙏 Maalesef kim önce ölecek bilemiyoruz, ölümün ne zaman nerede geleceğini de🤷‍♀️ bunu yapmak çok zor biliyorum ama sürekli ölürse korkusuyla da yaşayamazsınız, hamileliğiniz nedeniyle de hassas bir dönemdesiniz, ilaçlı tedavi şu an mümkün değildir sanırım ama terapiye devam etmelisiniz bence, en azından terapistinize anlatır rahatlarsınız size bu korkuyla başa çıkma yolunu gösterir.

İnanın evli de olsa aklınız kalırdı, babam evliydi ama bu onu hastaneye gitmeye ikna etmedi, ölmesine de engel olmadı :( babamın kalp vb hastalığı da yoktu, üşütmüş sıradan soğuk algınlığı gibiydi ama zatürre olmuş aslında, hastaneye gitmem, beni bir sürü alete sokmalarını istemem dedi hep böyle inatçıydı zaten, ben yakınında oturuyordum da ne oldu? Hiçbir şey:( gecenin sabaha döneceği bir vakitte kaybettim onu.

Diyeceğim o ki maalesef bazı şeyler bizim elimizde değil, babamız annemiz bile olsalar onlar bildikleri gibi yaşamayı tercih ediyorlar, bize de onlarla olabildiğince bol anı biriktirip güzel zaman geçirmek kalıyor :(

Umarım babanız sizinle, sevdikleriyle uzun yıllar geçirir, torunlarını kucağına alır onlarla zaman geçirir, ki çevremde açık kalp ameliyatı geçirmiş ve çoluk çocuğu torunlarıyla mutlu mesut yaşayan tanıdıklarım var, bir tanesi hem açık kalp ameliyatı hem böbrek nakli oldu, Rabbim uzun ömür versin maşallahı var🧿🧿
Evet doktora gidelim farklı görüş alalım diyorum gerek yok diyor. Çok hastalanmadı sadece midesinde gaz sancısı oldu. Ağrı vs çekmedi direkt kalp krizi dediler anjiyo oldu stent takıldı bilinci açıktı. Hastanede de 1 gece kaldı çıktı. Bu yüzden bence ciddiye almıyor. İlk zamanlar kalp krizi değil geçirmeden fark ettik diye reddediyordu. Kilolu değil saçında beyaz bile yok. Aktif hareketli bi adam. Biraz ergen erkek çocukları gibi çocuk gibi yaramazlık yapar. Asla olgunluk yok. Arkadaş diye 25 26 yaşındaki çocukla takılır 30 yaşında sevgili yapar. Aklım onda kalıyor işte. Ölümün sırası yok biliyorum ama önce tedbir. O tedbir asla yok. İster istemez onu hep üvey babamla ve kayınpederimle kıyaslıyorum. Şimdi full vicdanıma yük. Ondan başkasına baba diyince dertlenir oldum. Her gün babam nasıl diye düşünüyorum. Motor kullanıyor kask takmıyor. Kahvaltıyı sigara bira ile yapıyor. Bende de artık azarlama başladı. Koca adamı azarlıyorum sonra yine kötü hissediyorum. Bir şey olursa ne yapacaksın diyorum. Birikim huyu da yok. Evini satmaya kalkıyor iş kuracağım diye. O ev senin garantin baba satamazsın diyorum. Küsüyor. İşsizliğe de alışmamış canı sıkılıyor. İş buluyor erken uyanmak istemiyorum diyor. Direksiyon hocalığı yaptı onda da kalpten sonra bıraktı. En azından bi karısı olsa ya da uygun sevgilisi beraber vakit geçer yalnız kalmaz. Ama onda da sicili kötü. Olmuyor

Evet doktora gidelim farklı görüş alalım diyorum gerek yok diyor. Çok hastalanmadı sadece midesinde gaz sancısı oldu. Ağrı vs çekmedi direkt kalp krizi dediler anjiyo oldu stent takıldı bilinci açıktı. Hastanede de 1 gece kaldı çıktı. Bu yüzden bence ciddiye almıyor. İlk zamanlar kalp krizi değil geçirmeden fark ettik diye reddediyordu. Kilolu değil saçında beyaz bile yok. Aktif hareketli bi adam. Biraz ergen erkek çocukları gibi çocuk gibi yaramazlık yapar. Asla olgunluk yok. Arkadaş diye 25 26 yaşındaki çocukla takılır 30 yaşında sevgili yapar. Aklım onda kalıyor işte. Ölümün sırası yok biliyorum ama önce tedbir. O tedbir asla yok. İster istemez onu hep üvey babamla ve kayınpederimle kıyaslıyorum. Şimdi full vicdanıma yük. Ondan başkasına baba diyince dertlenir oldum. Her gün babam nasıl diye düşünüyorum. Motor kullanıyor kask takmıyor. Kahvaltıyı sigara bira ile yapıyor. Bende de artık azarlama başladı. Koca adamı azarlıyorum sonra yine kötü hissediyorum. Bir şey olursa ne yapacaksın diyorum. Birikim huyu da yok. Evini satmaya kalkıyor iş kuracağım diye. O ev senin garantin baba satamazsın diyorum. Küsüyor. İşsizliğe de alışmamış canı sıkılıyor. İş buluyor erken uyanmak istemiyorum diyor. Direksiyon hocalığı yaptı onda da kalpten sonra bıraktı. En azından bi karısı olsa ya da uygun sevgilisi beraber vakit geçer yalnız kalmaz. Ama onda da sicili kötü. Olmuyor
Ama dediğim gibi insanları değiştiremiyorsunuz, babanız sağlığını kendi ciddiye almadan sizin dışarıdan yapabileceğiniz bir şey yok :(
Anne babamdan örnek verip duruyorum ama annem şeker, tansiyon hastası morbid obez bir kadındı, şekerle tansiyondan kaç defa hastanelik oldu bir bilseniz, haftalarca hastanede de yattı, doktorlar defalarca yediğine içtiğine dikkat etmesi gerektiğini söyledi, zayıflaması gerekiyordu çünkü zaten şekerle tansiyon hastalığı kiloyu sevmez + aşırı kilo nefes almasını zorluyordu kalbi zorlanıyordu.

Biz karşımıza alıp kaç defa konuştuk, anne şöyle yap böyle yap, yok olmadı dinletemedik üstüne yediğimi sayıyorsunuz diye azar dahi işittik, biraz üzerine gitsek küstü.

Velhasıl ne bizi dinledi ne hastalıklarını ciddiye aldı, evladı olarak sağlığı için endişeleniyorsunuz korkuyorsunuz, kendisine dikkat etsin istiyorsunuz da anne baba lafınızı dinlemeyince bir şey yapamıyorsunuz, 2 ebeveyni de vefat etmiş biri olarak yazıyorum, ben sözümü dinletemedim.

Merhaba. Malesef bu aralar beni çok üzen bir konu var. Biraz uzun olacak. Babam aşırı sorumsuz birisi. 2 kere evlendi boşandı. Yetişkin değil. 55 yaşında ve çocuk gibi. Çevresinde çok sevilir neşeli bir adam. Ama sorumsuz. Bana çok düşkündür. İlişkimiz büyüyünce düzeldi bu arada. 10 yıldır özellikle iyiyiz. Beraber tatile gideriz. Beni gerçekten çok seviyor. Arkadaş gibiyiz. Eskiden kötüydü.

Babam bu yaz kalp krizi geçirdi. Geçirirken yanımdaydı. Midem yanıyor dedi başka belirtisi yoktu. Soda içti benden içki istedi azarladım biraz. Sonra hastaneye gidelim dedi zehirlendim dedi aynı şeyi yedik bu erkekler çok nazlı vs dedim içimden. Gittik kalp krizi. Stent takıldı. O ara zaten ben pişmanlık yaşıyorum. Ne düşündüm diye. Çıktı sigarayı içkiyi bırakma sözü verdi. Ama bırakmamış. Bu beni çok üzüyor.

sağlığına dikkat etmiyor önemsemiyor. Bir şey olmaz diyor. Dün de aradım kızdım. Başına bir şey gelecek gençsin diyorum. İyi işte genç öleyim gideyim diyor. Emekli çalışıyordu. İşi bıraktı şimdi sadece yemek yiyor evde. Hobisi yok arkadaşları kendi gibi. 20 yaş küçük sevgilisi var. O sevgilisini yok sayıyorum. Tanış diyor istemiyorum. Yüz yüze gelince kızı yok sayıyorum. Evde tek olunca bunalıyorum. Uykusunda ölecek gibi hissediyorum. Hamileyim kimse bilmiyor. Dün de torun göreyim bak bir ayağım çukurda dedi. Ne zaman olacak herkesin var dedi. Nasip dedim. Anksiyetem var zaten. Uzun zaman tedavi gördüm bebek için bıraktım. Terapiye gitmek istemiyorum.

ona karşı yaptığım çirkeflikler beynimde full hd yayımlanıyor. Örneğin evlenirken evinden çıkmamı istedi. Annemin evinden çıktım. Bu aklıma geliyor. Düğünde dans etmiştik beni affet kızım şarkısı açmıştı. Onu açıp ağlıyorum. Babama iyi evlat olamadım diyorum. Eşimle beraber yaşadım bunu istemedi. Sanki bana çok babalık yaptın dedim. Kendisi eski araba kullanırken bana 2 yaşında araba aldı 19 yaşımda. Maddi olarak hep vardı.

Annemle küçük yaştayken boşandılar. babama hep bizi terk etti gözüyle baktım. Onu baba değil annemin kocası gibi gördüm. Ama babam ilgisiz bir baba değildi. Mesleği gereği bizden uzakta yaşıyordu. Görmeye geldiği zaman da annem yatıya göndermiyordu. Anca senede 2 hafta babaannemlerle olursak izin verdi. babam işinden istifa etti ve annemle yaşadığımız şehire taşındı. Bu şehirle bağı yoktu bize yakın olmak için yaptı. Ama yine her hafta sonu görüşmedik. Annem çalışıyorum çocukları göremiyorum derdi. İsterseniz gidin dedi ama gitmedik. Annem de evlendi. evi bırakıp babamla görüşmeyi pek istekli değildik. Kötü bir baba değildi. Ama mutlu olduğumuz bir ev vardı. Ergenlik ve çocukluk boyunca babamla çok kavga ettim. Annemle de ettim zor bir çocuktum. Ama ona çok ağır şeyler söyledim. Bir kere orta okulda keşke ölsen en azından yetim olurum. yaşarken zaten yetimim demiştim. Hep eksik olduğunu hissediyordum. Annemin eşine baba diyorum. Onu da kolay kabullenmedım ama hep onunla kıyasladım.şimdi ona haksızlık yaptım diyorum. Üvey babama kayınpederime baba dediğimde kötü hissediyorum.
babaniz ektiklerini biciyor. tabi ki gorusun ama kendinizi harap etmeyin. sizin de cocugunuz olacak o yavrunun size ihtiyaci var.

Babanız hayatta geçmişte olanları düşünüp kendinizi üzeceğinize geleceğinizi güzelleştirin. Torun haberini verin mutlu olur. Sevgilisiyle neden tanışmıyorsunuz. O yaştaki birinin yalnız olmasındansa hayatında biri olması çok daha iyidir. Annenizin eşinize baba dediyseniz onun eşiyle de bir yemeğe çıkabilirsiniz. Sizin onayınızın olması onu da mutlu edecektir.

Ama dediğim gibi insanları değiştiremiyorsunuz, babanız sağlığını kendi ciddiye almadan sizin dışarıdan yapabileceğiniz bir şey yok :(
Anne babamdan örnek verip duruyorum ama annem şeker, tansiyon hastası morbid obez bir kadındı, şekerle tansiyondan kaç defa hastanelik oldu bir bilseniz, haftalarca hastanede de yattı, doktorlar defalarca yediğine içtiğine dikkat etmesi gerektiğini söyledi, zayıflaması gerekiyordu çünkü zaten şekerle tansiyon hastalığı kiloyu sevmez + aşırı kilo nefes almasını zorluyordu kalbi zorlanıyordu.

Biz karşımıza alıp kaç defa konuştuk, anne şöyle yap böyle yap, yok olmadı dinletemedik üstüne yediğimi sayıyorsunuz diye azar dahi işittik, biraz üzerine gitsek küstü.

Velhasıl ne bizi dinledi ne hastalıklarını ciddiye aldı, evladı olarak sağlığı için endişeleniyorsunuz korkuyorsunuz, kendisine dikkat etsin istiyorsunuz da anne baba lafınızı dinlemeyince bir şey yapamıyorsunuz, 2 ebeveyni de vefat etmiş biri olarak yazıyorum, ben sözümü dinletemedim.
Babaannem insan 50 yaşına kadar kocar sonra çocukluğuna geri döner diyor. Galiba öyle. Bi zamandan sonra anne babayı çocuğumuz gibi görüyoruz. Onun seçimlerinden etkileniyoruz. Umursamamayı beceremiyorum işte. Ne halin varsa gör diyemiyorum. Keşke biraz olsun korksa. Sen ölürsen bana vicdan azabı olacaksın bak senin annen baban hala sağ diyorum. Ben zaten 60 yaşında öleyim yaşlanmak kalana yük diyip geçiyor işte. Sonra da kızınca ben senin torununu göreceğim diyor. Madem çok düşünüyorsun çocuk olsun ben de onun için yazlığa gitmem diyor. Geçen yine tartışıp çocuğum olsun bakalım sen onu görebilecek misin dedim. Böyle olursa ona kötü örneksin dedim. Henüz söylemedim bebeği de. İlacını bile unutuyor ya. Eşimle konuştuk eşim istiyorsan bizimle yaşasın dedi. Söyledim biraz daha kal alışkanlık edinene kadar en azından sığıntı olamam diyor. Bu şehirde 1+1 evi var. Oraya da gelmiyor. Klima ile ısınıyor. Soba kuruyor. Her şeyle inatlaşıyor. Abimin eşi babamdan hoşlanmıyor diğer çocuğu yurtdışında yaşıyor. Babaannem gel beraber oturalım diyor. Ona da yok. Stent sonrasında huyu daha da kötüleşti

Babanız hayatta geçmişte olanları düşünüp kendinizi üzeceğinize geleceğinizi güzelleştirin. Torun haberini verin mutlu olur. Sevgilisiyle neden tanışmıyorsunuz. O yaştaki birinin yalnız olmasındansa hayatında biri olması çok daha iyidir. Annenizin eşinize baba dediyseniz onun eşiyle de bir yemeğe çıkabilirsiniz. Sizin onayınızın olması onu da mutlu edecektir.
Torunu daha kimseye söylemedim. Sevgilisiyle yaşı bana yakın olduğu için muhattap olmak istemiyorum. Eşi olsaydı ya da yaşına uygun oturaklı birisi tanışırdım. Ve daha önce tanıştım exiyle. Kötü şeyler oldu. Annemin eşi hayatımda 6 yaşımdan beri var. Ve her zaman baba oldu. Onayım yok rahatsız oluyorum işte. Babam hastalandığı zaman görmeye geldi. Aradı evime gelemezsin dedim. Hastaneye geldi laf atıyor. Bana normal gelmiyor

Babaannem insan 50 yaşına kadar kocar sonra çocukluğuna geri döner diyor. Galiba öyle. Bi zamandan sonra anne babayı çocuğumuz gibi görüyoruz. Onun seçimlerinden etkileniyoruz. Umursamamayı beceremiyorum işte. Ne halin varsa gör diyemiyorum. Keşke biraz olsun korksa. Sen ölürsen bana vicdan azabı olacaksın bak senin annen baban hala sağ diyorum. Ben zaten 60 yaşında öleyim yaşlanmak kalana yük diyip geçiyor işte. Sonra da kızınca ben senin torununu göreceğim diyor. Madem çok düşünüyorsun çocuk olsun ben de onun için yazlığa gitmem diyor. Geçen yine tartışıp çocuğum olsun bakalım sen onu görebilecek misin dedim. Böyle olursa ona kötü örneksin dedim. Henüz söylemedim bebeği de. İlacını bile unutuyor ya. Eşimle konuştuk eşim istiyorsan bizimle yaşasın dedi. Söyledim biraz daha kal alışkanlık edinene kadar en azından sığıntı olamam diyor. Bu şehirde 1+1 evi var. Oraya da gelmiyor. Klima ile ısınıyor. Soba kuruyor. Her şeyle inatlaşıyor. Abimin eşi babamdan hoşlanmıyor diğer çocuğu yurtdışında yaşıyor. Babaannem gel beraber oturalım diyor. Ona da yok. Stent sonrasında huyu daha da kötüleşti
Benzerlerini yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum, babam da o kadar değil ama annemde neler neler yaşadık anlatamam, zaten üzgünsünüz derdiniz size yetiyorken annemle olanları yazıp başınızı da ağrıtmak istemiyorum ama kavga da etseniz güzellikle de söyleseniz kâr etmiyor, aynı tas aynı hamam devam ediyorlar.

Yalnız babanızın “sığıntı olamam” lafına katılıyorum, babanızla yaşıtım diyebilirim birkaç ay sonra 53 yaşına gireceğim, bir kızım var Allah benimkisini de herkesin evladını da anne babasına bağışlasın inşallah🙏
Kızım evli, bizde eşimle ediyle büdü yaşayıp gidiyoruz ama Allah göstermesin birimizden biri vefat ederse kalan kendi evinden başka yerde yaşamak istemez, evladınızın evi de olsa, gelin/damat size gözünü bile devirmese, evladınız el bebek de baksa kimseye yük olmak istemiyorsunuz, evet evlat yük olarak görmüyor ama siz kendinizi öyle hissediyorsunuz çünkü o yaşa kadar kendi evinizde bildiğiniz gibi yaşamış her işi kendiniz yapmaya alışmış oluyorsunuz, o yüzden evladınızın evinde yaşama fikri kendinizi ölümü bekleyen işe yaramaz biri gibi düşündürüyor.

Bana kalırsa bebeğiniz doğduktan sonra babanız size yakın eve taşınır, ben de henüz tatmadım tadar mıyım nasipte var mı bilmiyorum lakin torun sevgisi başka oluyor diyor torunu olan tanıdıklar, onu görmeden yapamıyormuşsunuz, hem bilemezsiniz belki bebeğiniz doğunca babanız sağlığına daha bir dikkat eder.

Allah inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, düşüncelere dalıp kendinizi yıpratmamaya çalışın, hamileliğinizi düşünün, torun tatlıymış babanıza da can olacaktır inşallah🙏

Kendin bi aile kurmuşsun. Şimdi evladın olacak ins. İnsan evlenince birincil ailesi, çekirdek ailesi olur. Esi ve evladıyla birlikte sevgisi hem bölünür hem artar.

Sanıyorum sen çocuklukta anne baba boşanmasından muzdaripsin. Ebeveynlerin bu süreci güzel yönetememiş. Babana da sorumsuzlukları için kızgınsın. Sorumsuzluklar derken, belki zorlayıp annenle evliliğini devam ettirmesini bekliyordun, onu kastediyorum. Bunu yapamadığı için, ergenlik ve gençlik yıllarında ona karşı öfkeli olmuşsun.

Ve yukarıda babanı kıskanıyorsun, onu başkasıyla paylaşamıyorsun diyen arkadaşa katılıyorum. Annenin yerinde bir başkasını görmeye hala tahammülün yok. Belki o yaşına ve hayat tecrübesine uygun bi olsaydı da onu kabullenmekte yine zorlanacaktın. Annenle yürütemediği için içten içe hala babanı suçluyorsun. Annenin eşini benimseyip baba demen, ama babanın hayatındaki kişilere mesafe koyman bu yüzden. Sana babalık yapamadığı için, şimdi yaşına yakın bi kadınla ilişkisi de seni zorluyor.

Haklısın. Çok haklısın. Ama şuanki kaygılardan kurtulmak istiyorsan, yönetimi ele almalısın. Babanı değiştirmeye çalışma. Yaşı belki bizim babalarımıza göre genç ama nihayetinde yaşlı. Bu saatten sonra değişmez huyları. Onunla sağlığı için de olsa yeni kavgalar edip kendine yeni vicdanlar ekleme.

Düzenli mutlu bir hayatı olmamış onun da. Evlilikleri sonlanmış. Evlatlarıyla istediği frekansı tutturamamış. O da pişman. Başarısız görüyor kendini. Ama diyorsun ya, kötü bi baba değil.

Onu kaybetmekten korkma sebebin, onunla yaşayamadığın yıllar.. Gün bu gün. Nefsini kır. Sevgilisiyle de tanış. Uzaktan da olsa mesafeli stabil bi ilişki kur. Sen biraz fedakarlık yap, belki babanın da bazı konulardaki inadı kırılır. Kızım beni olduğum gibi kabul etti der. İnan bu dünyadaki en güzel histir. 💙

Torun haberini ver. Onu sürece dahil et. Bu günler çok kıymetli. İlişkiniz düzelecek. Sen babanı geri kazandığın gibi evladına da bi dede kazandıracaksın. Sen bu ilişkide hem evlat hem ebeveyn olacaksın. Ama kazancın büyük olacak, güzel anılar ekleyince hayatınıza eski kırgınlıklar geçecek ins.:KK36:

Son düzenleme:
babaniz ektiklerini biciyor. tabi ki gorusun ama kendinizi harap etmeyin. sizin de cocugunuz olacak o yavrunun size ihtiyaci var.
İşte o kadar da kötü şeyler ekmedi aslında. Her zaman ilgili sevgisi büyük babaydı. İsmimi dövme yaptırdı. Fotoğrafımı dövme yaptırdı. Eski arabası varken abim varken borçla araba aldı. Ben annemle üvey babamı bırakıp gitmek istemiyordum. Yoksa o ilgiliydi. Mesela sevgilimle aynı evde yaşadım. Bana ne olursa olsun ne yaşandıysa yaşandı evlenmek zorunda değilsin ben senin arkandayım dedi. Bir kere bağırmadı çağırmadı. Elinde 3 tlsi varsa çocuklarına harcadı. Emekli ikramiyesini bile vermeyi teklif etti almadım. Tarım geliri var bir sene abim bir sene ben bir sene kardeşim alır. Yazlık yaptırdı bana özel kat yaptırdı. Ama çocukken vardı işte bi dert. Annemle de kavga ederdim ama babama söylediğim şeyleri asla söylemedim ona

Kendin bi aile kurmuşsun. Şimdi evladın olacak ins. İnsan evlenince birincil ailesi, çekirdek ailesi olur. Esi ve evladıyla birlikte sevgisi hem bölünür hem artar.

Sanıyorum sen çocuklukta anne baba boşanmasından muzdaripsin. Ebeveynlerin bu süreci güzel yönetememiş. Babana da sorumsuzlukları için kızgınsın. Sorumsuzluklar derken, belki zorlayıp annenle evliliğini devam ettirmesini bekliyordun, onu kastediyorum. Bunu yapamadığı için, ergenlik ve gençlik yıllarında ona karşı öfkeli olmuşsun.

Ve yukarıda babanı kıskanıyorsun, onu başkasıyla paylaşamıyorsun diyen arkadaşa katılıyorum. Annenin yerinde bir başkasını görmeye hala tahammülün yok. Belki o yaşına ve hayat tecrübesine uygun bi olsaydı da onu kabullenmekte yine zorlanacaktın. Annenle yürütemediği için içten içe hala babanı suçluyorsun. Annenin eşini benimseyip baba demen, ama babanın hayatındaki kişilere mesafe koyman bu yüzden. Sana babalık yapamadığı için, şimdi yaşına yakın bi kadınla ilişkisi de seni zorluyor.

Haklısın. Çok haklısın. Ama şuanki kaygılardan kurtulmak istiyorsan, yönetimi ele almalısın. Babanı değiştirmeye çalışma. Yaşı belki bizim babalarımıza göre genç ama nihayetinde yaşlı. Bu saatten sonra değişmez huyları. Onunla sağlığı için de olsa yeni kavgalar edip kendine yeni vicdanlar ekleme.

Düzenli mutlu bir hayatı olmamış onun da. Evlilikleri sonlanmış. Evlatlarıyla istediği frekansı tutturamamış. O da pişman. Başarısız görüyor kendini. Ama diyorsun ya, kötü bi baba değil.

Onu kaybetmekten korkma sebebin, onunla yaşayamadığın yıllar.. Gün bu gün. Nefsini kır. Sevgilisiyle de tanış. Uzaktan da olsa mesafeli stabil bi ilişki kur. Sen biraz fedakarlık yap, belki babanın da bazı konulardaki inadı kırılır. Kızım beni olduğum gibi kabul etti der. İnan bu dünyadaki en güzel histir. 💙

Torun haberini ver. Onu sürece dahil et. Bu günler çok kıymetli. İlişkiniz düzelecek. Sen babanı geri kazandığın gibi evladına da bi dede kazandıracaksın. Sen bu ilişkide hem evlat hem ebeveyn olacaksın. Ama kazancın büyük olacak, güzel anılar ekleyince hayatınıza eski kırgınlıklar geçecek ins.:KK36:
Babamla ilişkim yakın aslında. 2 3 ayda bir yanına giderim kalırım. O da gelir. Yazın 1 ay kalıyorum. Her gün konuşuruz. Annemle babam ayrılmasını hatırlıyorum 3 yaşında olduğum halde. Çok kötü değildi. Annem boşanma sebeplerinin aldatılma olmasını bile bana anlatmadı bilmiyordum. Babam kendi söyledi. Yani hiç konuşmuyor değiliz. Çocukken sadece istemiyordum. Üvey babamın babam olmasını istiyordum. Zaten olduğu gibi kabullendim artık. O da beni kabul etti. Ama işte kaybetme korkumu aşamıyorum. O dikkat etmedikçe dertleniyorum. Kocamın sakalı beyazladı diye de ağlıyorum. Hem hamileyim belki ondan. Eskiden bu kadar dert edinmiyordum çocuktum diyip geçmiştim.

Kimin ne zaman nasıl öleceğini kimse bilemez bundan sonra yapacaginiz şey geçmişe takılı kalmak yerine kalan gunleri dolu dolu geçirmek. Babanıza torun haberini vermekle başlayabilirsiniz , belki bebek babanızın sigara-alkol bırakmasına ön ayak olacak yaşamak için büyük bir nedeni olacak.

Kimin ne zaman nasıl öleceğini kimse bilemez bundan sonra yapacaginiz şey geçmişe takılı kalmak yerine kalan gunleri dolu dolu geçirmek. Babanıza torun haberini vermekle başlayabilirsiniz , belki bebek babanızın sigara-alkol bırakmasına ön ayak olacak yaşamak için büyük bir nedeni olacak.
Vereceğim bekliyorum kimseye anlatmadım herkes bekliyor dört gözle zaten düşük riskim vardı diğer bebeğim 11 haftalık düştü. 12 hafta geçince anlatacağız. 11. Haftam fetal dna verdim. Cinsiyet vs belli olsun söyleyeceğiz. Zaten istekli de torun için. Hatta sizden gelmezse ben yapacağım diyor.

Vereceğim bekliyorum kimseye anlatmadım herkes bekliyor dört gözle zaten düşük riskim vardı diğer bebeğim 11 haftalık düştü. 12 hafta geçince anlatacağız. 11. Haftam fetal dna verdim. Cinsiyet vs belli olsun söyleyeceğiz. Zaten istekli de torun için. Hatta sizden gelmezse ben yapacağım diyor.
Hayat dolu bir adam depresif de değil siz korkularinizla kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz bence. Yaşamaktan umudunu kesen adam 20 yaş küçük sevgili de yapmaz torun haberi de beklemez. Siz bundan sonraki günler için dolu dizgin bir baba kız ilişkisi yaşayın. Sağlıkla alın kucaginiza bebeginizi ailecek sağlıkla buyutun.

Hayat dolu bir adam depresif de değil siz korkularinizla kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz bence. Yaşamaktan umudunu kesen adam 20 yaş küçük sevgili de yapmaz torun haberi de beklemez. Siz bundan sonraki günler için dolu dizgin bir baba kız ilişkisi yaşayın. Sağlıkla alın kucaginiza bebeginizi ailecek sağlıkla buyutun.
Evet neşeli umursamaz bi adam ama içki yemek olmadan 80 yaşıma kadar yaşamak yerine her şeyi yer her tadı alır 60 yaşında ölürüm diyor. Haliyle beni çok üzüyor

Evet neşeli umursamaz bi adam ama içki yemek olmadan 80 yaşıma kadar yaşamak yerine her şeyi yer her tadı alır 60 yaşında ölürüm diyor. Haliyle beni çok üzüyor
Hayat onun , üzülmek sizi ve karninizdaki bebeği etkilemekten başka bir şey kazandırmaz.

Back