• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimi çok özlüyorum

Benim gorumcem de aileside sozde abisini cok sever ama yillar once yuksek tansiyon ile yetistirip evde yardima cagirdigimda yilbasi partisine gitmisti. Basinda beklemem gerekiyordu uykuda bile dengeye gelmemisti
Bir suru olay yasadim yasiyorum. Esim de artik yoruldu saldi sadece kendisi birsey isterse iyiler cunku. Ve mesafe koydugumuzda laflar imalar kesiliyor arayip sormaya basliyor mum gibi oluyor.
En son dugun zamani cok gerildik acik acik soyledim abin en iyi abi olabilir ama oda babasini kaybetti babalik beklerseniz olmaz hersey birbirine girer sadece babalik rolune girebilir diye. Istiyorlarki biz arayalim biz calisalim biz agirlayalim biz odeyelim.
E oyle bir dunya da tabi ki yok
8 senelik evliyim defalarca evimde agirladim yeni is actiklarinda cok destek oldum ama daha evime esimin issiz oldugu zaman dahil bir kutu meyve suyu ile geldigini bilmem bunu da bilerek yapiyor. Artik oda evli dunya kac bucak abi ne demek gorecek ben kopmam ama hersey gorev icabi ben ne kdr istersem o kdr yurur artik kendi boyle istedi yapacak birsey yok.

İşte herkesin kardeş değil bazılarının karindaş olmasına örnek çok da takmayın eşler işler hayat yapıyor böyle sizden çok var.Bence duygusal bakmayın mantıklı bakın.Hayat yani herkesin kursağı kaderi yolu hayat mücadelesi bambaşka.Tabiki gönül güzellik ister ama oda zorla olmaz.

Anneci erkeklere veya evlenince karisinin ağzına bakarak gereksiz sebeplerle ailesine uzaklaşan kılıbık erkeklere sinir oluyorum ya :KK67:

Bir gelin olarak aynı zamanda da bir baldız olarak yazıyorum.
Çok benzeri durumu ablam evlendikten sonra eniştemle yaşadık. Hiç bir neden olmamasına rağmen saçma sapan şeylerden ötürü saygısızlık yapıp durdu bana belki de ablamla olan ilişkimizi kıskandı bilmiyorum çünkü bekarken çok yakındık. Ablamda eniştemin ağzının içine baktığı için o da mesafe koydu. O zamanlar gerçekten çok üzülüp kafama takmıştım ama zamanla saldım gitti. Şuan 7 senedir evliler bende evlendim tam tersine döndü olay ablam eski yakınlığımızın neden olmadığını sorgulayıp duruyor eniştemse aynen devam..
Ama ben umursamıyorum yine görüşüyorum konuşuyorum ama mesafeliyiz. Cicim aylarında insanlar bazen eşinden başka kimseyi görmüyor ve başkalarına karşı haksızlık yapabiliyorlar sizin kimseye bir saygısızlığınız zararınız olmasın kend hayatınıza bakıp mesafe koyun emin olun zamanla herkes ektiğini biçiyor.
Benim görümceme gelecek olursak da o kadar çok saygısızlığa uğradım ki annesiyle beraber aman kötü olmayalım diye görmezden geldikçe aptal yerine koydum en sonunda ben konuşmayı görüşmeyi bıraktım eşimde aynı şekilde. Çok uzaklaştık eminim kendilerini haklı görüyorlar ama senim gibi bir görüncem olsaydı görüşmek isteyen, özür dileyen gerekirse abisiyle aralarındaki aracı ben olurdum o net. Tabi anlattığınız gibiyse.
Burada genel olarak konuları okudukça şunu farkediyorum gelin yada eş ailesi hep bir taraf çok sorunlu oluyor. Gelin iyiyse karşı taraf salak yerine koyup çok ezmeye çalışıyor gelin kötüyse de karşı taraf haksızlığa uğruyor çok üzücü bir durum.
Kim kimi ezerse resmen. Ama sizi negatif etkileyen insanlara mesafe koymqyı öğrenmeniz lazım yoksa üzülürsünüz. Hiç laf dalaşına da girmeyin görmezden gelin yarın bir gün siz evlenince abiniz belki de aynı tribe girip hatasını anlayacak niye uzaklaştık gibisinden
Sadece zaman

Abinizin eşi mesafe koymak için bahane aramış gibi duruyor. O kısım çok önemli de değil, hiç bir sebep yokken de görüşmek istemeyebilirdi. Ama abinizin yaptığı çok üzücü. Ardına düşmeyin bence bu saatten sonra, illa bir gün hatasını anlayacaktır.

Ben önce gelin hanımı aradım zaten. Ben hep kadının aranması taraftarıyım. Onun telefonu kapalıydı o yüzden abimi aradım. Ya tam diyorum ki napıyosa yapsın arayınca yine birşey diyip de sitem edemiyorum. Ben bişey derim sonra sorun yaşarlar diye korkuyorum ama benim için sorun yaşamazlar heralde ya o kadar değerli değilimm
Canim o zaman sen elinden geleni yapmışsın. Daha ne yapabilirsin ki. Bosver konusarak halledilebilecek bir sey degil bu artik. Bir insan bana ihtiyac duymuyorsa kendi bilir derim gecerim. Zor ama baska ne yapabilirsin ki. Annen ne diyor bu işe? Annene karşı da böyleler mi?

Ufak tefek şeyler olmuştur canım abartmayayım. Ama benim onlara bir saygısızlığım olmadı onların da bana
O zaman boş ver abin adım atana kadar bizimde boşanmaya geldi durumumuz ana görümcem asla hadsizlik yapmadı kız kardeşimden ayırmam sende keyfine bak o adım atsın

Biraz içimi dökmek istedim. Abimle aramızda iki yaş var. Çocukken bir saniye bile ayrılmazdık. Büyüdük yine en büyük sırdaşım o oldu. Ben de onun aynı şekilde. Sonra o evlendi ben de evlendim ve bir anda bütün ilişkimiz koptu. Benim en büyük isteğim evinde eşiyle mutlu olması. Ama bu kadar silemez ki bir insan kardeşini ailesini birden. Evine iki senedir bir kere gittim sadece.

Birkaç ay önce haftasonu evine çok yakın bir yerden geçiyordum. Uzak biraz evlerimiz. Aradım onu dedim ki evdeyseniz insenize buradaki kafede kahve ısmarlayayım size dedim. Canım biz market alışverişine çıkıcaz şimdi başka zaman yapalım dedi. Planı olabilir tabi ki. Ama evin önündeyim dedim bir kapı önüne çıkabilirdi görmek için aylardır görüşmemiştik. Bir daha da yapmadım bunu zaten. Taşındım defalarca davet ettim hep bir bahane buldu gelmedi. Bir kupa bardak almışlar anneme bırakmışlar bana vermesi için ev hediyesi olarak. Onu bile zahmet edip getirmemişler.

Sonradan annemden öğrendim ki meğerse eşi bana kırgınmış. Bir gün abim aradı onu benim yanımda benim adım geçti konuşmada güldüler falan ben de kapatınca ne diyor dedim. Hiiç napıyosunuz diyor dedi. Ben de senin dedikodunu yapıyoruz deseydin dedim gülerek. Birden ciddileşti ben asla eşimin dedikodusunu yapmam dedi. Ben de şaşırdım zaten ben de abimin dedikodusunu yapacak değilim espiri yapıyorum dedim. Sonra tavrı değişti kızın. Ben ona dedikoducusun sen imasında bulunmuşum. anneme söylemiş bunu. Olayı da farklı anlatmış tabi. telefonu kapatmadan önce ben dedikodunu yapıyor senin demişim bunu da abim duymuş falan saçma sapan bir şey. Sonra saf kafam yine de dedim ki benden kaynaklı bir huzursuzluk olmasın ailemizde. Aradım dedim ki ben annemden böyle bir şey duydum gerçekten öyle demek istemedim eğer yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim dedim. Bana birdaha olmazsa sevinirim dedi bu kadar. Olmayacağına emin olabilirsin dedim kapattım ve müthiş soğudum. Yani biri anama sövse yine de özrüne böyle cevap vermem. Şimdi ben de aramayı bıraktım abimi de onu da. Onlar da aramıyor. Ama özlüyor insan. Çünkü o benim en yakın arkadaşımdı hep. Kedicilik oynardık hep onunla benim kedim olurdu. Şimdi böyle düşününce gözlerim doluyor hep niye böyle olduk diye.
Yengenizle görüşmek zorunda değilsiniz. Belli ki soğuk her şeyden bir şey çıkartmaya meyilli. Kendi bilir. Bence abimiz dengeyi kuramamis keşke o da sizin gibi ozlediginiz duygulari ozlese ve abi kardes ilişkinize devam etse. Bence siz bir gün abinizle bir plan yapın başbaşa çıkıp bir yerde bir şeyler yiyip içip vakit geçirin birlikte. Abi kardeş olarak birbirinize zaman ayırın. Aile olmuş olabilirsiniz ailecek görüşmek zorunda değilsiniz.

Yengenizle görüşmek zorunda değilsiniz. Belli ki soğuk her şeyden bir şey çıkartmaya meyilli. Kendi bilir. Bence abimiz dengeyi kuramamis keşke o da sizin gibi ozlediginiz duygulari ozlese ve abi kardes ilişkinize devam etse. Bence siz bir gün abinizle bir plan yapın başbaşa çıkıp bir yerde bir şeyler yiyip içip vakit geçirin birlikte. Abi kardeş olarak birbirinize zaman ayırın. Aile olmuş olabilirsiniz ailecek görüşmek zorunda değilsiniz.
Öyle birşey yapsam iyice düşman beller eşi benden ayrı ne konuşuyor diye. Zaten abim kabul etmez eşinden ayrı çıkmayı. Onlar iş yerinde de birlikte evde de her yerde dipdibeler.

Öyle birşey yapsam iyice düşman beller eşi benden ayrı ne konuşuyor diye. Zaten abim kabul etmez eşinden ayrı çıkmayı. Onlar iş yerinde de birlikte evde de her yerde dipdibeler.
Denemeden bilemezsiniz bence deneyin. Abinize telefon açın özledim abi bulussak seninle hasret gidersek vs diyin. Abiniz olumsuz karşılarsa zaten görüşmüyorsunuz aynen bu yolda devam edersiniz.
Sizin bu varsayiminiza abiniz zaten sizi hayatindan çıkartmış.
Konudan bağımsız ama bu kadınlar ne yapıp da eşlerini böyle etraflarinda pervane edebiliyorlar. Onlarda olup ben de olmayan ne var hep merak etmisimdir 🙈

Denemeden bilemezsiniz bence deneyin. Abinize telefon açın özledim abi bulussak seninle hasret gidersek vs diyin. Abiniz olumsuz karşılarsa zaten görüşmüyorsunuz aynen bu yolda devam edersiniz.
Sizin bu varsayiminiza abiniz zaten sizi hayatindan çıkartmış.
Yok ya yapamam böyle ben sevmiyorum isteyen görüşür yapışkan gibi davranmak istemiyorum.
Konudan bağımsız ama bu kadınlar ne yapıp da eşlerini böyle etraflarinda pervane edebiliyorlar. Onlarda olup ben de olmayan ne var hep merak etmisimdir 🙈
Kız valla ben de bunu çok merak ediyorum. Ama mesela benim eşim bana çok düşkündür ama ailesine de çok düşkündür her hafta görmek ister onları ama bensiz de adım atamaz. Ben de iyi anlaşıyorum ailesiyle yani niye koparayım ki onu ailesinden yazık günah değil mi

Biraz içimi dökmek istedim. Abimle aramızda iki yaş var. Çocukken bir saniye bile ayrılmazdık. Büyüdük yine en büyük sırdaşım o oldu. Ben de onun aynı şekilde. Sonra o evlendi ben de evlendim ve bir anda bütün ilişkimiz koptu. Benim en büyük isteğim evinde eşiyle mutlu olması. Ama bu kadar silemez ki bir insan kardeşini ailesini birden. Evine iki senedir bir kere gittim sadece.

Birkaç ay önce haftasonu evine çok yakın bir yerden geçiyordum. Uzak biraz evlerimiz. Aradım onu dedim ki evdeyseniz insenize buradaki kafede kahve ısmarlayayım size dedim. Canım biz market alışverişine çıkıcaz şimdi başka zaman yapalım dedi. Planı olabilir tabi ki. Ama evin önündeyim dedim bir kapı önüne çıkabilirdi görmek için aylardır görüşmemiştik. Bir daha da yapmadım bunu zaten. Taşındım defalarca davet ettim hep bir bahane buldu gelmedi. Bir kupa bardak almışlar anneme bırakmışlar bana vermesi için ev hediyesi olarak. Onu bile zahmet edip getirmemişler.

Sonradan annemden öğrendim ki meğerse eşi bana kırgınmış. Bir gün abim aradı onu benim yanımda benim adım geçti konuşmada güldüler falan ben de kapatınca ne diyor dedim. Hiiç napıyosunuz diyor dedi. Ben de senin dedikodunu yapıyoruz deseydin dedim gülerek. Birden ciddileşti ben asla eşimin dedikodusunu yapmam dedi. Ben de şaşırdım zaten ben de abimin dedikodusunu yapacak değilim espiri yapıyorum dedim. Sonra tavrı değişti kızın. Ben ona dedikoducusun sen imasında bulunmuşum. anneme söylemiş bunu. Olayı da farklı anlatmış tabi. telefonu kapatmadan önce ben dedikodunu yapıyor senin demişim bunu da abim duymuş falan saçma sapan bir şey. Sonra saf kafam yine de dedim ki benden kaynaklı bir huzursuzluk olmasın ailemizde. Aradım dedim ki ben annemden böyle bir şey duydum gerçekten öyle demek istemedim eğer yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim dedim. Bana birdaha olmazsa sevinirim dedi bu kadar. Olmayacağına emin olabilirsin dedim kapattım ve müthiş soğudum. Yani biri anama sövse yine de özrüne böyle cevap vermem. Şimdi ben de aramayı bıraktım abimi de onu da. Onlar da aramıyor. Ama özlüyor insan. Çünkü o benim en yakın arkadaşımdı hep. Kedicilik oynardık hep onunla benim kedim olurdu. Şimdi böyle düşününce gözlerim doluyor hep niye böyle olduk diye.
Eşinden dolayı kardeşi ile görüşmeyi bitiren insan gerçekten sizi sevmemiştir, net. Beraber büyüdünüz yahu ötesi mi var. He eşi görüşmek istemiyorsa kendi görüşmez ona kimse bir şey diyemez. Ama abinizin de size sevgisi yokmuş.

Allah gecinden versin ama öldü zannettim.

Yok ya yapamam böyle ben sevmiyorum isteyen görüşür yapışkan gibi davranmak istemiyorum.

Kız valla ben de bunu çok merak ediyorum. Ama mesela benim eşim bana çok düşkündür ama ailesine de çok düşkündür her hafta görmek ister onları ama bensiz de adım atamaz. Ben de iyi anlaşıyorum ailesiyle yani niye koparayım ki onu ailesinden yazık günah değil mi
Madem isteyen görüşür kafasindasin boşver ne istiyorlarsa öyle yapsinlar ama sen de bu yapılanları unutma gün gelir devran döner o abin olasıca kardeşim diye gelirse bugünleri hatırla ona göre davran aynı şeyleri yaşama.

Yazık günah tabii ama yengeniz kadar abinizde suçlu bu konuda.

Erkek anaları darılmasın ama bazı erkekler ailelerini hiç iplemiyor, bazıları da hastalık derecesinde ailesine bağlı. Asla ortasi yok. Benim çevremdeki adamlar da sizin abiniz gibi. Evlenince el oluyorlar.

Abiniz sizi sevmiyor. Bunu kabullenin ve aramayın artık. Ilerde aklı başına gelir mi bilmiyorum ama gerçekten bir erkek kardeşten bir kız kardeşin vefasını bulamiyoruz çoğu zaman. O sebeple çok da bi vefa beklentiniz olmasın.

Back