- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #121.601
Canım sırtında taşıyacak değil ya aramızda 4 km var sadece'Canim kayınvalide nin evi uzak mi belki uazaksa esin ondan useniyirdur falan .bu arada nasilsin dah iyimisin
Evet abla bence de bu hafta sen iyi verirsin :):) :)Tatlım sen gayet güzel gidiyosun hiç başka şeylere gerek yok
Benim rakip olduğum herkes beni geçti
İstersen sanada olayım daha çabuk verirsin
Heralde bu hafta kilomuz yaklaşır
Menü iyi hadi koş spor yap kız usenme :)Bugün ki menüm sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek salatalik domates zeytin iki bardak.az şekerli cay
Öğlen 1 tane portakal yedim
Aksam yemegim bir tabak tavuk etli melemen salata 1 dilim ekmek
Su iki litre
Spor yok kizlar bugün hic yaoasim yok ama yinede yapmaya calisacagim yaparsam yazarim:)
Zuhal'im cumadan beri menülerim çok düzenli,suyum tamam,yarım saat de olsa düzenli spor da ekledim;ama hala tartı yüzümü güldürmedi ciğerim.Geçen ay 20'sinde özel günüme girmiştim,5 gün var,su mu topluyorum ki yoksa gitmemesi mümkün değilGüzelim çorba hafif oluyor ama tok tutmuyor
Ben bikaçgündür sabahları kıymalı yumurta yanında peynir yedim, çok iyi tok tuttu
Hem ekmek olmayınca 2 yumurtayla yapabilirsin içine bol yeşillik
Mantarlıda yaparsan oda güzel olur
Ben eminim eksi olacağına cnm
Oh maşallah menü de spor da su da harika;sana eksi göstermeyen tartıyı ben kırarım bu haftaBenim Menümmmmm
Kalkınca _2 incir
9.00 __2 dil kepekli tost ekmeğinden beyaz peynirli tost, domates, salatalık, 2 lokma peynir
13.30 __kıymalı yumurtalı ıspanak, ayran
18.30 __kıymalı mantar kavurma, yoğurt
Su 2 lt geçer
Spor 60 dk yürüyüş
@kartanesi58
AdaisyLove
-Bin muhtesem gunes-
Bu hafta takımca çok dikkat ettik Beril'im,inşallah takımca yüzlerimiz güler bu haftaspora gitmeden bir ugrayim gecikmeli bir gunaydin diyeyim dedim sekerler
spoara sonra yataga sonra gelirim
bakin bogaziniza sahip cikin yatacaz kalkacaz
yatacaz kalkacaz
sonra tartilacazzzzzzzz
Göz gezdirdim kurallar. 2 hafta deneme sürem var.
Bütün tahlillerimi vs yaptırdım. Hiç bir sıkıntım yok çok şükür. Tek sıkıntım kilom.
Nasıl tanitayım bilemedim
1.5 senelik evliyim. Bebek yok. 1.5 senedir çalışmıyorum. 4 - 5 ay sonra çalışmaya başlıcam nasip olursa. Ankaradayım. Bu kadar. Sorularınız olursa cevaplarım.
Bu hafta cumadan beri menülerini harf harf inceledim ve kesinlikle o tartının bu hafta yüzünü güldüreceğine eminim ben canımmmm ve fazlasıyla hakettinKızlarrrrr ben bugün biraz eksi gördümmmm
Gelişmeler perşembeye
Çok heyecanlıyım, hepimiz adına
Canım menün kusursuz bana göre çok beğendim+su+spor herşey rayında,harikasınSabah 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir tuzsuz 6 zeytin domates 1 kupa süt 1 dilim t.b ekmeği
Ara 1 portakal
Öğlen 3 ızgara köfte slaata
Ara avuç içi kadar antep fıstığı 1 portakal
Aksam patlıcan salataasi taze fasulye yoğurt 1 ısırık ekmek
1 saat yürüyüş
2 lt su
Memnun oldum NurcumAdım Nur Sema 28 yaşindayim. Her gün 45 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum. Menüm düzenlidir, her gün burada paylaşırım.
Aman Polis hanım ben masumumCanlarım bugün pek menü ve spor paylaşımı yapılmamış;spor polisi elimde kalem bekliyorummmm nerdesinizzzzz
Oy kuzum bi ısırık ekmektenmi korktunnnSabah 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir tuzsuz 6 zeytin domates 1 kupa süt 1 dilim t.b ekmeği
Ara 1 portakal
1 saat yürüyüş
2 lt su
Canımcım eğer yarın artı olursan bişeyler düşünelimZuhal'im cumadan beri menülerim çok düzenli,suyum tamam,yarım saat de olsa düzenli spor da ekledim;ama hala tartı yüzümü güldürmedi ciğerim.Geçen ay 20'sinde özel günüme girmiştim,5 gün var,su mu topluyorum ki yoksa gitmemesi mümkün değil
Oh maşallah menü de spor da su da harika;sana eksi göstermeyen tartıyı ben kırarım bu hafta
Bu hafta takımca çok dikkat ettik Beril'im,inşallah takımca yüzlerimiz güler bu hafta
Sihirli elma inşallah sağlıklı ve kalıcı şekilde beraberce kurtuluruz kilolarımızdan
Bu hafta cumadan beri menülerini harf harf inceledim ve kesinlikle o tartının bu hafta yüzünü güldüreceğine eminim ben canımmmm ve fazlasıyla hakettin
Nilüferim aslında menü normal cnmBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*Peynirli yumurta+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak sütlü nescafe+5 çubuk kraker
ÖĞLE YEMEĞİ:
*5 tane çiğ köfte+yarım lavaş
ARA ÖĞÜN-2:
*1 mandalina+5 kestane
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 tabak ıspanak+2 kase yoğurt
SU:
*2 litre
SPOR:
*Yarım saat açık havada yürüyüş
Hoşgeldin aramıza ben Poni 26 yaşındayım 95 kiloyla başladım buraya 3 ay once smdi 84 kiloyum doğru adrestesinMerhaba arkadaşlar. Ben de yarışmaya katılmak istetiyorum. Çok yavaş kilo veriyorum. Haftada -500 gibi. 167 boyum bugunkü kilom 89.2. Başlangıç kilom 94 tü.
Şefim birşey sormak istiyorum iki çocuk arasında 8 yaş var senin nasıl oluyor iyi mi kötü mü ??Hoşgeşdin ben meliha 37 yaşındayım biri 8 yaşında digeri 6 aylık iki kuzum var. 35 gün önce katıldım kızlara 77.5 ile şimdi sayelerinde 71 kg oldum.
afiyet sifa olsunBol vitaminli salatam :)
kiz benim aga su gunlerde beni gormuyor bileSenin Paşa spora gitmene bişey diyomu Berilim
hosgeldin ben beril38 yasindayim3 cocugum var17-17-3,5Merhaba arkadaşlar. Ben de yarışmaya katılmak istetiyorum. Çok yavaş kilo veriyorum. Haftada -500 gibi. 167 boyum bugunkü kilom 89.2. Başlangıç kilom 94 tü.
bugune sukur iyiyiz sen nasilsin canimMerhaba kızlar nasilsiniz
ankaranin neresindesinGöz gezdirdim kurallar. 2 hafta deneme sürem var.
Bütün tahlillerimi vs yaptırdım. Hiç bir sıkıntım yok çok şükür. Tek sıkıntım kilom.
Nasıl tanitayım bilemedim
1.5 senelik evliyim. Bebek yok. 1.5 senedir çalışmıyorum. 4 - 5 ay sonra çalışmaya başlıcam nasip olursa. Ankaradayım. Bu kadar. Sorularınız olursa cevaplarım.
persembe listenin tepesindeyim diyorsun yani sekercimKızlarrrrr ben bugün biraz eksi gördümmmm
Gelişmeler perşembeye
Çok heyecanlıyım, hepimiz adına
1 avuc fistik cok degilmi bilemedim ama gerisi guzel gorunuyorSabah 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir tuzsuz 6 zeytin domates 1 kupa süt 1 dilim t.b ekmeği
Ara 1 portakal
1 saat yürüyüş
2 lt su
cig kofte senin yedigin bir sey degildi ama neyse az ve zamani guzelBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
ARA ÖĞÜN-1:
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN-2:
*1 mandalina+5 kestane
AKŞAM YEMEĞİ:
SU:
*2 litre
SPOR:
oyyyyyyyyyyy polislerin en guzeli erim seniCanlarım bugün pek menü ve spor paylaşımı yapılmamış;spor polisi elimde kalem bekliyorummmm nerdesinizzzzz
benim 14 yas var gayet iyiŞefim birşey sormak istiyorum iki çocuk arasında 8 yaş var senin nasıl oluyor iyi mi kötü mü ??
Ne oldu fıstıkŞefim birşey sormak istiyorum iki çocuk arasında 8 yaş var senin nasıl oluyor iyi mi kötü mü ??
Fasulye güzeliSabah 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir tuzsuz 6 zeytin domates 1 kupa süt 1 dilim t.b ekmeği
Ara 1 portakal
1 saat yürüyüş
2 lt su
Güzel menü canımBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
ARA ÖĞÜN-1:
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN-2:
*1 mandalina+5 kestane
AKŞAM YEMEĞİ:
SU:
*2 litre
SPOR:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?