Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım kurallar var neden sinmesinBen hâlâ usulü anlamamişim sorry
Hatta geçen salı foto attım da salilari gerek yok dediniz ya ondan foto çekmedim bir de Şu an çok geç çünkü kahvaltı ettim kaptanim
Teşekkür ederimm ama eğer içine sinmiyorsa kimsenin bu seferlik transfer olmasın. Sonuçta benim hatam biraz da
Harikasın
Canım diğer mesajını okudum. Rabbim şafi adıyla şifa versin. Vardır bir çıkar yolu içini ferahlatacak inşallahBeni de uyku tutmadı. Belki birileri vardır diye girdim kimseler yoktu. Şimdi anjiyoya aldılar. Yarım saat oluyor. Daha içeriden haber gelmedi.
Eskiden bı ben vardım gerisi öğretmendi şimdi o kadar kalmadıHoşbulduk Ayşe
Tebrikler canım
100 gram bir şey değil canım.
Hemencicik gider
Hoşbulduk . Öğretmen arkadsşlar çok herhalde. Zamanla tanışırız
Hoşbulduk canım
Süper canım. Tebrikler
Ben erken tartilmak zorundaydım yoksaaa
Hindistan Cevizi yoğurdu nedir hiç duymadım. Afiyet olsun dengeli görünüyorGünaydın kızlar işten güçtwn kafamı kaldıramıyorum
Heöen menülerimi yazayım
Pazar menüm
Sabah 11 civarı
3 h yumurtadan omlet
1 kaşarlı tost
Kapya biber salatalık
Akşam 17 civarı
2 küçük lahmacun
Su1.5 lt
Pazartesi menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle:12.30
1 p etli taze fasulye
1 kase yeşillik
Ara 17 civarı
300 gr hindistan cevizi yoğurduna 3 kaşık şeker ilavesiz granola
Akşam 20.30 civarı
2 çatal tam buğday makarnası
(midem bulandı tutsun diye bomboş attım2 çatal )
Su:2 lt
Mthn83 Ellssa
Sabah tartıldım 65.0
Cuma; 64.5
Farl:+500 gr
Evn anlamadım bu 65-64 benim kilit noktam sanırım dolaşıyorum buralarda
Afiyet olsun27 ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 2 dilim peynir 10 zeytin 1 dilim tb ekmek yeşillik
15.30 3 kaşıl kıyma bol yeşillikli salata 1 bardak kefir
19.00 2 kepçe çorba, 1 avuç büyüklüğünde tavuk göğüs, salata
3 litre su 8.000 adım 500 ip
Ellssa Boncuk2307 Mthn83
Eki Görüntüle 3544146
Kız bı WC yapsaydın
Sende nefes verseydin
Tebrik ederimGunaydin
Cumartesi 75.4
Sali 75.1
Fark -300
Sen hem nefes ver hem çorap çıkar
Aşk olsun biz varız tatlı+ gelince moralim bozuk tatlı yedim
Evet evet aklıma geldi 2019 değişen kanundan bir maddeyi sormuştum öncesinden bilgi verdi sonra ben maddenin yeni halini yazınca buldu ….Ben de diyet listesi dememiştim canım ama uygulamadim. Birkaç kez yapacağım sunum için kullandım acil durumlarda. Bayağı faydası oluyor ama her bilgiyi doğru bulmayabiliyor bazen. O yüzden kontrollü kullanmak lazım.
Çok geçmiş olsun canım, babacığına Acil şifalar diliyorumBeni de uyku tutmadı. Belki birileri vardır diye girdim kimseler yoktu. Şimdi anjiyoya aldılar. Yarım saat oluyor. Daha içeriden haber gelmedi.
Kolay değil kaptanım yaşadığın şey, böyle bir şeye yakından tanık olmak.Bugün Salıymış. Salı olduğunu unutmuşum.
Lütfen beni bu hafta idare edin kızlar. Aklım başımda değil.
Tamam madem karşı takımın kaptanı kabul ediyorsan boncuk kaptanı isteriz Boncuk2307Yok canım kurallar var neden sinmesin
Gözümü kapadım hadi seç bakalım
Herkes artı diye kimseyi alasın gelmedi demi
Ben dedim beni al diye
Bunu indiriyormusunuzEvet evet aklıma geldi 2019 değişen kanundan bir maddeyi sormuştum öncesinden bilgi verdi sonra ben maddenin yeni halini yazınca buldu ….
Yinede geçenlerde ben 1600 kalorilik meyveli ve kuruyemişli bir liste hazırla bana dediğimde tüm öğünlerin kalori değerlerini de çıkartarak iyi bir liste hazırladı….
Kimi vercen banaTamam madem karşı takımın kaptanı kabul ediyorsan boncuk kaptanı isteriz Boncuk2307
Aaaaaa beni mi aldın, kaptan üçlüsünü dağıttın mııı neyse 2 kaptan orda 2 kaptan burda olsunnTamam madem karşı takımın kaptanı kabul ediyorsan boncuk kaptanı isteriz Boncuk2307
Ayy bende öyle oluyorum biliyor musun hemen moralim bozuluyor sonra kendimi yemeye veriyorum+ gelince moralim bozuk tatlı yedim
Bacım brokolili bı diyet bende yapmıştım hatta ödemle birlikte 2.5 kg vermiştimMenümü yazmak istiyorum
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
Ara
Kahve 1/2 çikolata
Öğle
1 kase yoğurtlu haşlanmış brokoli
Öğleden sonra
2 dilim triliçe :/
Akşam
1 kase brokoli
Mthn83 Ellssa Boncuk2307