• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah canım benim yaa 😔

Acaba vücudun su mu tuttu ki canım Allah Allah normal de su içince daha hafiflemen lazım ödem gittiği için
Tam atmamış ta olabiliyorr çünkü su vücuduma belki fazla geliyorda olabilir bilmiyorum yarın 1.5 litre içicem bırakıcam bugün hiç içmedim susasam 1 2 bardak içtim anca cuma içmeyecem cumartesi görecem tartıyı

Selam kızlarcımmm,

Bugünün raporunu veriyorum, dün gece açlıktan uyuyamadım ama yemedim 💪

Öğlen (13:30 gibi): 5 kaşık bulgur pilavı + 150gr kadar fırınlanmış tavuk göğsü + 1 çay bardağı kefir

Ara 1: paket activialardan çilekli
Ara 2 (17:00 civarı) : glutensiz ekşi maya ekmektan küçük sandviç 1 dilim peynirli

Akşam (20:00 civarı): koca tabak ton balıklı salata + 1 hurma + 1 fındık

Az önce son ara öğünüm 21:00 civarı: 1 muz + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Belki akşam muz konusu aklına takılan olur, ben çok yediğim ve çok da şekerli ürün tükettiğim için diyetisyenim bunu özellikle yazıyordu, kendime hakim olabileyim şekerim dengede olsun diye. Ondan ben de öyle gidiyorum.

Su tüketimini çok yapamadım maalesef, 1.5lt falan içmişimdir.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa
IMG_3052.webp

IMG_3055.webp

IMG_2980.webp

Günaydın kızlar..
Uğrayamıyorum pek, oğlum çok rahatsız son günlerde, günlük işlerimi bile zar zor yapar hale geldim, sürekli yapışık halde geziyoruz diyebilirim 😑 Kulak ağrısı, gaz sancısı, uyumuyor derken uykusuzluktan ben de bi hal oldum..

günaydın kızlar <3
Günaydın canım nasıl oldun
Günaydın kızlar..
Uğrayamıyorum pek, oğlum çok rahatsız son günlerde, günlük işlerimi bile zar zor yapar hale geldim, sürekli yapışık halde geziyoruz diyebilirim 😑 Kulak ağrısı, gaz sancısı, uyumuyor derken uykusuzluktan ben de bi hal oldum..
Günaydın canım çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar ❤️
Canım aklım sende naptiniz çocuklar nasıl oldu Sem2024 Sem2024

Kuzum yine acile gittik ekstra ilaç verdi gönderdi. Hastane çok dolu .Gece ateşi binanda 40 oldu çok korktum hemen küvete ılık su doldurup içine soktum. Yine sabaha kadar uyumadım yani . Oglumda bebekken ateşli havale geçirip bilincini kaybetmişti. aklım çıktı kızda geçirecek diye. Şimdi ayağımda uyuyor . Kahve ile duruyorum. Dua ediyorum bol bol

günaydın kızlar <3

ay antibyotikler sağolsun beni hemen ayaklandırdı canavar gibi işe geri döndüm :halay:
sizi sormalıııı
Vaay harika canım sevindim iyi olmana ❤️ bende iyiyim çok şükür
Kuzum yine acile gittik ekstra ilaç verdi gönderdi. Hastane çok dolu .Gece ateşi binanda 40 oldu çok korktum hemen küvete ılık su doldurup içine soktum. Yine sabaha kadar uyumadım yani . Oglumda bebekken ateşli havale geçirip bilincini kaybetmişti. aklım çıktı kızda geçirecek diye. Şimdi ayağımda uyuyor . Kahve ile duruyorum. Dua ediyorum bol bol
Bende bende dua ediyorum bi an önce iyileşsinler diye
Su dan olduğu ispatım geldiiii vücudum sudan sebep cok geliyomuş fazla çıkıyordum tartıya ardından 600 gram gitti🥹🥹
Yaaa çok iyi canimm o zaman kendi vücudunu en iyi sen tanırsın 🥰

Vaay harika canım sevindim iyi olmana ❤️ bende iyiyim çok şükür

Bende bende dua ediyorum bi an önce iyileşsinler diye

Yaaa çok iyi canimm o zaman kendi vücudunu en iyi sen tanırsın 🥰
Vallahaa hafiflendim resmen sabah cok hafif hissediyordum kendimi çok mutlu oldum bugün detox suyumu ve 1 litrede normal su icicem yarin no no.no🤣🤣🤣🤣

Kızlar günaydınn 🤗 nasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Akşama yine yürürüm. Bugün çalışmadığım gün o yüzden evdeyim sabahtan. Yine kendini tutamayıp tartıldım sali'ya göre yarım kilo artidayim. Gece uyumadik benim kızım da hasta oldu. Hep öksürdü dün gece, ateşliydi zaten. Belki uyumamaktandir.

7 li seriye az kalmış canım darısı başıma inşallah. Tartıda 7 li rakam görsem ahh ahh😄
Evet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.

Kızlar aranızda sağlık personeli varmi ? Benim kızım iyileşmiyor bir türlü antibiyotik veriyoruz. Ama sanki daha kötüleşiyor. Acildeki hemşire sürekli getirme bekle 4gunde ilaçlar etki eder dedi. Oğlumda 2.kez acile götürünce,siz daha dün burda degilmiydiniz neden sürekli getiriyorsunuz vs gibi gıcık gıcık ukala ukala konuştu. hatta kan istedi doktor diye Allah Allah neden kan istedi vs diyince ,bende patladım tersledim. sen sorunlumusun, senden görevin dışında bir talepte mi bulunduk, çocuk hastaki geldik, doktor gerek gördük ki kan istedi diye tersleyince sustu ( kalp sorunu olduğu için doktor ekstra dikkat etti sağolsun) . Şimdi randevu alamıyoruz polikliniğe.acile mi gitsek yine yoksa beklesekmi? Resmen aptallaştim. Varmi tavsiyeniz doğal birseyler , çorabını sarımsak vs yazmıştı biri.
ahh canım ya benim önerebileceğim bir şey yok maalesef. Belki ilikli kemikle et suyu yapıp çorba şeklinde verirsen güç kuvvet olabilir. Hastane işine de bir şey diyemiyorum bazı yerlerde bazı insanlar cidden sorunlu oluyor. Anne olarak ister istemez evham yapıyoruz anlamak istemiyorlar.

Selamlar
Bende kieimin randevulari vardi gelemedim
2 gunlik menumu yazayim

17 subat pazaryesi
12.30
2 wasa ustune avokado ezip yedim
1dlm peynir

Ara 1 elma
Aksam
1 kase kabak corbasi
50dk eliptik bisiklet
7.800 adim