• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar günaydınn 🤗 nasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Akşama yine yürürüm. Bugün çalışmadığım gün o yüzden evdeyim sabahtan. Yine kendini tutamayıp tartıldım sali'ya göre yarım kilo artidayim. Gece uyumadik benim kızım da hasta oldu. Hep öksürdü dün gece, ateşliydi zaten. Belki uyumamaktandir.
Cok geçmiş olsun canim kesin ondan uyumayınca insan sis oluyor biliyorum inşallah cumartesi ye eksi gelir merak etme
Evet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.
Harikasin canım 👏👏

Canım eşimi bekliyoruz dahada kötüleşti acile gidiyoruz tekrar poliklinikler dolu. Bu seferde gıcık gıcık konuşur ,yine niye geldin gene diye sürat aşıp tavır yaparsa yeminliyim rezillik çıkarcam . Zaten canım burnumda . Belki poliklinik doktoru ortaya ilgilenir 😔
Çok geçmiş olsun. Çocukların hastalanması çok yıpratıyor insanı hem psikolojik hem fizyolojik olarak. Hemencecik iyileşsinler inşallah.
Kızlar günaydınn 🤗 nasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Akşama yine yürürüm. Bugün çalışmadığım gün o yüzden evdeyim sabahtan. Yine kendini tutamayıp tartıldım sali'ya göre yarım kilo artidayim. Gece uyumadik benim kızım da hasta oldu. Hep öksürdü dün gece, ateşliydi zaten. Belki uyumamaktandir.
Çok geçmiş olsun canım. Uykusuzluk çok etkiliyor. Ondan artı çıkmış olabilirsin.

Günaydın kızlar..
Uğrayamıyorum pek, oğlum çok rahatsız son günlerde, günlük işlerimi bile zar zor yapar hale geldim, sürekli yapışık halde geziyoruz diyebilirim 😑 Kulak ağrısı, gaz sancısı, uyumuyor derken uykusuzluktan ben de bi hal oldum..
Çok geçmiş olsun canım.

Size de geçmiş olsun canım, neler oluyor böyle ya. Herkes hasta, insan şaşırıyor bu kadar olmasına.

19 Şubat Çarşamba menüsü
14.00 kahvaltı
2 kaşık yoğurtlu meze (patlıcan, biber), 1.5 haşlanmış yumurta, 5 parça pastırma, 1 tatlı kaşığı labne, 5 yeşil zeytin, domates salatalık 2 dilim çok tahıllı ekmek.

19.00 akşam
4 kaşık yoğurt, 4 kaşık kuru meyveli müsli, 1 muz.

22.30 ara
Ödem çayı

Su 1 litre (İlk kez su içemedim)
Spor 4893 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa

ahh canım ya benim önerebileceğim bir şey yok maalesef. Belki ilikli kemikle et suyu yapıp çorba şeklinde verirsen güç kuvvet olabilir. Hastane işine de bir şey diyemiyorum bazı yerlerde bazı insanlar cidden sorunlu oluyor. Anne olarak ister istemez evham yapıyoruz anlamak istemiyorlar.

Çok teşekkür ederim canım bugün ilikli kemik suyuyla mercimek çorbası yaptim. Eşimde hasta oldu ev revir gibi valla. Kendimi dinlemiyorum hastamiyım diye 🙈. Ne yaşıyoruz biz anlamadım

Çok gecmis olsun canım. Rabbım şifa versin prensese

Çok teşekkür ederim canım bugün ilikli kemik suyuyla mercimek çorbası yaptim. Eşimde hasta oldu ev revir gibi valla. Kendimi dinlemiyorum hastamiyım diye 🙈. Ne yaşıyoruz biz anlamadım
Böyle bir durumda insan hasta olmayı reddediyor resmen. Allah kolaylık versin sana canım, inşallah hepsi de bir an önce iyileşsin.

19 Şubat Çarşamba menüsü
14.00 kahvaltı
2 kaşık yoğurtlu meze (patlıcan, biber), 1.5 haşlanmış yumurta, 5 parça pastırma, 1 tatlı kaşığı labne, 5 yeşil zeytin, domates salatalık 2 dilim çok tahıllı ekmek.

19.00 akşam
4 kaşık yoğurt, 4 kaşık kuru meyveli müsli, 1 muz.

22.30 ara
Ödem çayı

Su 1 litre (İlk kez su içemedim)
Spor 4893 adım

Afiyet olsun canım kahvaltı yi baya gece çekmişsin önce de böyle miydi ben mi kaçırdım acaba

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç karna : zencefil zerdecal limon eşliğinde sıcak su 1 kup

Kahvaltı 09.00
2 yumurta tereyağında
4zeytin
2 çeri Domates
1küçük Salatalık
1 dilim kaşar peynir
Maydanoz
1 dilim.bugday
Siyah çay

15.00
Türkkahve tarçın kakao kahve
18.00
Havuçlu kıvırcık tonbalıklı salata pulbiber kekik kimyon zeytinyağ
Akşam kaç olur bilmem ama soda içerim
Afiyet olsun canm🌼
Menümu yazim kizlar

sabah
Elmalı tarçınlı yulaf lapasi

Ogle
Tavuk yemeği
1 kase brokoli çorbası

Ara
1 avuç fıstık
Yarim elma

Akşam
2 parça firinda palamut
Salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canm🤍
Çarşamba menüm

11:30
sade kahve

12:50
ıspanaklı peynirli 3 yumurta
9 zeytin
2 havuç

17:30
Fırında karnıbahar
bulgur pilavı
yoğurt
turp

bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım ben de sende gördüm şimdi akşama fırında karnabahar yapacam normalde zeytinyağlı tencere yemeği yapacaktım değişiklik olsun😘
bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

sabah 10.30
peynirli dukan tost, 7 zeytin, domates, biber

öğlen 14.30
4 yk yoğurt, 4 yk moms granola, 1 küçük muz, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, tarçın

ara 15.30-16.30
1 brownie intens minik, kahve, 7 kuruyemiş

akşam 19.00
1 kase yayla çorbası, 3 köfte, 1 yk etli kurufasulye, brokoli salatası, 1/2 dilim ekmek

ara 21.00
1 çb ayçekirdeği, 1 ısırık cevizli sucuk, yeşilçay

1,5 lt su

13.000 adım
Afiyet olsun abla 🤍
Selamlar
Bende kieimin randevulari vardi gelemedim
2 gunlik menumu yazayim

17 subat pazaryesi
12.30
2 wasa ustune avokado ezip yedim
1dlm peynir

Ara 1 elma
Aksam
1 kase kabak corbasi
50dk eliptik bisiklet
7.800 adim

18 subat sali
1 elma

Oglen
2 kare cikolata
3 4 tane cips

Aksam yumurtali yesil fasulye 1 tabak
9.000 adim Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes

19.subat carsamba
12.00
2 yesil biber
2dlm ekmek

15.00
2 lokma kruvasan
1kare cikolata

Aksam
2 servis kasigi bulgur pilavi
2 Servis kasigi karisik sebze
7.147 adim
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım🤍

19 şubat menü
10.30 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir
13.30 1 kase ananaslı yoğurt
16.30 1 fincan sütlü kahve, 10 badem
18.30 1 kase ananaslı yoğurt
3 litre su 6.500 adım
1000014628.webp

sabah 09.30
1 yumurta, peynir, 1/3 avokado, kuru domates, köz kapya biber, 30 gr tahıl lavaşı

öğlen 12.30
4 yk yoğurt, 4 yk moms granola, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1 küçük muz, tarçın

ara 1 pişi :(

akşam 19.00
1 peynirli karışık otlu el açması gözleme, domates, biber, 1/2 çb kefir, çay

1,5 lt su

8000 adım

20 Şubat Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa I Ilyusa

Kızlar selam, 11.30 da klasik Türk kahvaltısı ek olarak da yarım avokado ve bir mandalina

13:00 bir avuç Antep fıstığı, bir hurma bir kuru incir ve Türk kahvesi

15:00-16:00 arası

Fırında pırasalı kabaklı yulaflı mücver, haşlanmış brokoli, bir çay tabağı kuzu eti

Bugün iki kez yürüyüş yaptım

Eklentiler

• 1000167979.webp
    1000167979.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 3
Afiyet olsun canm🌼

Afiyet olsun canm🤍

Afiyet olsun kaptanım ben de sende gördüm şimdi akşama fırında karnabahar yapacam normalde zeytinyağlı tencere yemeği yapacaktım değişiklik olsun😘

Afiyet olsun abla 🤍

Afiyet olsun kaptanım🤍
Aç karna : 1 kabuk ceviz suyu ve ceviz

Kahvaltı 10.00
Yarım simit
1kuru poğaça
1 kibrit kadar peynir ve kaşar peynir
4 zeytin
siyah çay
(Dr dan geldik buyüzden normal edemedim)

16.00
Zencefil zerdecal limon 1 kup sıcak su yemekten 2 saat önce içildi
18.00
Havuçlu kıvırcık nohutlu tavuk salata pulbiber kekik kimyon zeytinyağ az tuz

2 litre detox suyu( limon taze nane salatalık)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar ❤️ bugün burayı pek sessiz gördüm sanki.
Boncuk2307 Boncuk2307 bayadır göremiyorum nerelerde acaba?

günün menüsü:
8.30 yulaf lapası(yarım sb süt, kahve, 3yk yulaf, taze yaban mersini, quark+labne+akçaağaç şurubu karışımı2yk, kakao, toz antep fıstığı) ve 1 haşlanmış yumurta
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur pilavı, haşlanmış tavuk, yoğurt
15.30 türk kahvesi yanı minik porsiyon japon çikolatası(onlarınki baya şekersiz mekersiz oluyo, 2 kare bitter kadar bile kalorisi yok)
19.00 lahana kavurması, yoğurt

su 2.5 lt

iyi akşamlar kızlar ❤️ bugün burayı pek sessiz gördüm sanki.
Boncuk2307 Boncuk2307 bayadır göremiyorum nerelerde acaba?

günün menüsü:
8.30 yulaf lapası(yarım sb süt, kahve, 3yk yulaf, taze yaban mersini, quark+labne+akçaağaç şurubu karışımı2yk, kakao, toz antep fıstığı) ve 1 haşlanmış yumurta
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur pilavı, haşlanmış tavuk, yoğurt
15.30 türk kahvesi yanı minik porsiyon japon çikolatası(onlarınki baya şekersiz mekersiz oluyo, 2 kare bitter kadar bile kalorisi yok)
19.00 lahana kavurması, yoğurt

su 2.5 lt
Buradayım aslında her gün akşamları girip kayıt yapıyorum menüleri de yorum yapmıyorum sadece :KK19:

sabah 09.30
1 yumurta, peynir, 1/3 avokado, kuru domates, köz kapya biber, 30 gr tahıl lavaşı

öğlen 12.30
4 yk yoğurt, 4 yk moms granola, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1 küçük muz, tarçın

ara 1 pişi :(

akşam 19.00
1 peynirli karışık otlu el açması gözleme, domates, biber, 1/2 çb kefir, çay

1,5 lt su

8000 adım
Afiyet olsun abla 🥰 pişiyi de yarın hafif beslenir dengelersin 😘
Aç karna : 1 kabuk ceviz suyu ve ceviz

Kahvaltı 10.00
Yarım simit
1kuru poğaça
1 kibrit kadar peynir ve kaşar peynir
4 zeytin
siyah çay
(Dr dan geldik buyüzden normal edemedim)

16.00
Zencefil zerdecal limon 1 kup sıcak su yemekten 2 saat önce içildi
18.00
Havuçlu kıvırcık nohutlu tavuk salata pulbiber kekik kimyon zeytinyağ az tuz

2 litre detox suyu( limon taze nane salatalık)

Afiyet olsun canm😘 Dr demişsin umarım ciddi bir durum yoktur

Back
X