- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #121.621
Ohh çok iyi olmuş cnmiz benim aga su gunlerde beni gormuyor bile
teyzosun kocasiyla is pesindeler adam beniimkini kafaladi valla aksam sabah is konusuluyor eve gelmesem nerde diyen yok
ya teyzedeler ordada benimki rahat edemiyor bebek var malum bizdeler hep bende teyzemde tabiki
sporada sabah o cocuklari goturup enisteye gecince kaciyom birsey demesine firsat kalmadi cunku h
İzin kilosuna düşemem cnmrsembe listenin tepesindeyim diyorsun yani sekercim
İyiymişbenim 14 yas var gayet iyi
benim sipanin 3 annesi var sanki
İlerisi için planlama yapiyorum su an kafamdaNe oldu fıstık
Yeni çocuk planlarımı var yoksa
Teşekkür ederim canım :)Canım menün kusursuz bana göre çok beğendim+su+spor herşey rayında,harikasın
Menü gayet iyi canım ama keşke lavasi yemeseydinBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*Peynirli yumurta+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak sütlü nescafe+5 çubuk kraker
ÖĞLE YEMEĞİ:
*5 tane çiğ köfte+yarım lavaş
ARA ÖĞÜN-2:
*1 mandalina+5 kestane
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 tabak ıspanak+2 kase yoğurt
SU:
*2 litre
SPOR:
*Yarım saat açık havada yürüyüş
Evet abla korktum valla :):) :) kamilenin dediği gibi ayağıma taş bağlayıp denize atarsanız diye korktumOy kuzum bi ısırık ekmektenmi korktunnn
Sana bunu yakıştıramadım nehir
Menü çok iyi cnm, daha ne olsun
Teşekkür ederim kaptanim daha iyiyim şükür benim avuç icim küçüktür haafiyet sifa olsun
insallah daha iyisindir simdi
kiz benim aga su gunlerde beni gormuyor bile
teyzosun kocasiyla is pesindeler adam beniimkini kafaladi valla aksam sabah is konusuluyor eve gelmesem nerde diyen yok
ya teyzedeler ordada benimki rahat edemiyor bebek var malum bizdeler hep bende teyzemde tabiki
sporada sabah o cocuklari goturup enisteye gecince kaciyom birsey demesine firsat kalmadi cunku henuz farketmedi
hosgeldin ben beril38 yasindayim3 cocugum var17-17-3,5
112 kilodan 64 e ciktim sonra diyet yapmayi ozleyip geri sismanladim -bu tamamen kendimi kandirmaca icin uydurulmustur-
bugune sukur iyiyiz sen nasilsin canim
ankaranin neresindesin
hangi diyetleri denedinde yavas kiloo verdigine karar verdin
persembe listenin tepesindeyim diyorsun yani sekercim
1 avuc fistik cok degilmi bilemedim ama gerisi guzel gorunuyor
cig kofte senin yedigin bir sey degildi ama neyse az ve zamani guzel
yarim lavasta goze batmiyorda tek gicikligim bulgurun odem yapmasindan yana bebegim
oyyyyyyyyyyy polislerin en guzeli erim seni
Kız ne yicem bilmiyorum her gün ğer gün 1 yemek yapıp bir hafta yicem sanırımFasulye güzelihasta olduğun için akşamki portakala birşey demeyeceğim onun dışında gayet güzel
Amin. Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Cuma gece yarısı şiddetli kasık ve karın ağrısı ve mide bulantısı ile acile gittik hiç aklıma gelmeyen başıma geldi apandisitim patlamış cumartesi sabah ameliyat oldum
Çok şükür şimdi iyiyim.
Zühal ablacım aracılığıyla iyi dileklerinizi ve selamlarınızı aldım. Rabbim hepinizden razı olsun. Ablamdan da ayrıca razı olsun
Canlarım, doktor iyileşme sürecine 15 gün dedi ama sonuçta dikişler yeni olduğu için 1-2 ay spor yapabilir miyim bilmiyorum listeyi kötü etkilemeyeyim diye mecburen izne ayrılıcam. Baktım 15 güne iyiyim dönerim zaten tam motive olmuşken uzak kalmak bende istemiyorum. En fazla 1 ay izin kullanıcam. Çünkü o kadar çok alışmışım ki desteğinize burası olmadan başaramayacağımı biliyorum. İzinli olduğum sürede spor yapamasam da çok dikkat edicem söz veriyorum hepinize.
Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim cümle sıkıntılarımızı gidersin
Paylastim canim istersen tekrar paylasayim@poniponna sen dun menü payladtinmi canim ben görmedimsanirim
MantıklıTeşekkür ederim canım :)
Menü gayet iyi canım ama keşke lavasi yemeseydin
Evet abla korktum valla :):) :) kamilenin dediği gibi ayağıma taş bağlayıp denize atarsanız diye korktum
Teşekkür ederim kaptanim daha iyiyim şükür benim avuç icim küçüktür ha
Kız ne yicem bilmiyorum her gün ğer gün 1 yemek yapıp bir hafta yicem sanırım
Çok sağol canım.Amin. Geçmiş olsun canım
Oyyy artını zevkle koyucamAman Polis hanım ben masumum
Ben birazdan sporumu yapıp yazacam cnm
Artı olursam göbeğimi yerinden sökmeyi düşünüyorumCanımcım eğer yarın artı olursan bişeyler düşünelim
Bugün okulda öğretmen arkadaş senin için yaptım diyince emek vermiş diye kırılır diye bişey diyemedim ama gerçekten çok az yedim belki toplasan 1 kaşık bulgur ancak eder ama işteNilüferim aslında menü normal cnm
Ama sen normal şartlarda tartıya 2 kala öğleni öyle yapmazdın
Keşke bir yıllığına hepimiz aynı evde otursak,aynı yemekleri pişirsek,kalorili hiçbirşeyi eve almasak,hatırım için ye diyen kimse o eve giremeseeeeeeecig kofte senin yedigin bir sey degildi ama neyse az ve zamani guzel
yarim lavasta goze batmiyorda tek gicikligim bulgurun odem yapmasindan yana bebegim
oyyyyyyyyyyy polislerin en guzeli yerim seni
Sağol Poni'cimGüzel menü canım
Badimmmm bi kavuşamadıkkk;ben burdayken sen yoksun,sen burdayken ben yoktum ne zaman kavuşucazzzzzSelam kızlar
Cuma gece yarısı şiddetli kasık ve karın ağrısı ve mide bulantısı ile acile gittik hiç aklıma gelmeyen başıma geldi apandisitim patlamış cumartesi sabah ameliyat oldum
Çok şükür şimdi iyiyim.
Zühal ablacım aracılığıyla iyi dileklerinizi ve selamlarınızı aldım. Rabbim hepinizden razı olsun. Ablamdan da ayrıca razı olsun
Canlarım, doktor iyileşme sürecine 15 gün dedi ama sonuçta dikişler yeni olduğu için 1-2 ay spor yapabilir miyim bilmiyorum listeyi kötü etkilemeyeyim diye mecburen izne ayrılıcam. Baktım 15 güne iyiyim dönerim zaten tam motive olmuşken uzak kalmak bende istemiyorum. En fazla 1 ay izin kullanıcam. Çünkü o kadar çok alışmışım ki desteğinize burası olmadan başaramayacağımı biliyorum. İzinli olduğum sürede spor yapamasam da çok dikkat edicem söz veriyorum hepinize.
Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim cümle sıkıntılarımızı gidersin
Yaşı geçiyormuş hanımefendininİlerisi için planlama yapiyorum su an kafamda26 yaşındayım yaşım geçiyor ya 3 yada 4 çocuk istiyorum.bir kızım var 7 aylık.
PişmanımMenü gayet iyi canım ama keşke lavasi yemeseydin
Ekmek çok canım onun dışında güzelMenum
Sabah
uc dilim icsiz ekmek
Tereyagli yunurta peynir zeytin domates salatalik
Ara
1 mandalina minikti
Ogle
Peynirli yumurta
Iki dilim ekmek domates salatalik
Ara
1 minik mandalina 1cay b sut
Aksam
Fırında karnabahar
Salata yogurt 2-3yk sehriye çorbası
2,5 lt su
Spor yapamadim yine vakit olmadı
Canım bu işler nasip ama sormaya cekindim hep neden evlenmedin özel değilseOyyy artını zevkle koyucam
Artı olursam göbeğimi yerinden sökmeyi düşünüyorum
Bugün okulda öğretmen arkadaş senin için yaptım diyince emek vermiş diye kırılır diye bişey diyemedim ama gerçekten çok az yedim belki toplasan 1 kaşık bulgur ancak eder ama işte
Keşke bir yıllığına hepimiz aynı evde otursak,aynı yemekleri pişirsek,kalorili hiçbirşeyi eve almasak,hatırım için ye diyen kimse o eve giremeseeeeeee
Sağol Poni'cim
Badimmmm bi kavuşamadıkkk;ben burdayken sen yoksun,sen burdayken ben yoktum ne zaman kavuşucazzzzzSen sağlığına kavuş da ben seni dört gözle bekliyorum badimmmm
Yaşı geçiyormuş hanımefendininBen 34 yaşındayım daha nikah memuruyla müşerref bile olamadım haline şükret Poniciğim
Pişmanım
Tmm yaparım.Memnun oldum Nurcum
Bende Zühal
44 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibiyim
Takıma geçtiğimiz Ocak ayında 113.5 kiloyla başladım
Bi ara 73 lere düşmüştüm fazla yaramazlık yapınca 75 lerde dolanıyom şimdilik
Sende profilin altına kilonu ve boyunu yazarsan unutmayız şeker
Ankarada bahçelideyim. Diyetisyen diyeti denedim. O diyeti azaltıp denedim.afiyet sifa olsun
insallah daha iyisindir simdi
kiz benim aga su gunlerde beni gormuyor bile
sporada sabah o cocuklari goturup enisteye gecince kaciyom birsey demesine firsat kalmadi cunku henuz farketmedi
hosgeldin ben beril38 yasindayim3 cocugum var17-17-3,5
112 kilodan 64 e ciktim sonra diyet yapmayi ozleyip geri sismanladim -bu tamamen kendimi kandirmaca icin uydurulmustur-
bugune sukur iyiyiz sen nasilsin canim
ankaranin neresindesin
hangi diyetleri denedinde yavas kiloo verdigine karar verdin
persembe listenin tepesindeyim diyorsun yani sekercim
1 avuc fistik cok degilmi bilemedim ama gerisi guzel gorunuyor
cig kofte senin yedigin bir sey degildi ama neyse az ve zamani guzel
oyyyyyyyyyyy polislerin en guzeli erim seni
Paylastim canim istersen tekrar paylasayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?