- 1 Eylül 2021
- 4.869
- 18.533
- 158
Burda yok sanırım ondan bakayım yine de saol tatlımBen bunu kullanıyorum araştırarak aldım. Çok memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda yok sanırım ondan bakayım yine de saol tatlımBen bunu kullanıyorum araştırarak aldım. Çok memnunum
22 Şubat Yıldızlar Ligi Şampiyonu
Acquaa
️
Tebrikler
2 gün dokunulmazlık hakkın var
Ama sen yine de dikkatli ol canım
Eki Görüntüle 3548676
Gelgörcüm de Geçen hafta çok güzel bir yüzdeyle Liste yıldızı olup lige çıktı. Bu hafta olmadı, yine şaşırtır ama o biliyoruz![]()
74.35 i alalım şimdilik. İlk tartıldığını geçerli sayalım. Tartıdan tartıya fark oluyor canım belki öyle bir şeydir. Görürsen başka tartıda da bakabilirsin kaç çıkıyorSelam
Canim Bence tarti bozuk ama yine de sen bilirsin . Iki farkı kg , kızım da daha ağır geldi bugun
Canım az da olsa + var yeni tartıda. Doğru mu değil mi bilemedik ama zaten 6 000 atıyorsun. 3 gün atalım malum kuralımızSelam hanımlar
Bugun sabah bır yumurta biraz mantar yanında az tahin bal küçük bir el kadar bazlama gibi ekmek
Öğlen kurufasulye biraz patates
Öğleden sonra bir avuç kuruyemiş
Akşam ince bir tavuk dürüm üstüne kuruyemiş biraz da marul yedim çünkü doymadım
Su az adım 3 K
Su güzel hareket güzel iyi başladın labelim meyvesini alırsın inşallahİyi geceler, pazar günü menüm
Kahvaltı; yumurta, peynir, 6-7 zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek
Kahve
Akşam; kuru dolma ve meyve suyu
Su 1,5 litre
Spor 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Chocolita
Adımın görüntüsü varsa (akıllı saat de olur) cezaya sayalım canımİyi geceler, pazar günü menüm
Kahvaltı; yumurta, peynir, 6-7 zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek
Kahve
Akşam; kuru dolma ve meyve suyu
Su 1,5 litre
Spor 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Chocolita
Canım yok maalesef zaten yürüyorum artık yarın atarım.Adımın görüntüsü varsa (akıllı saat de olur) cezaya sayalım canım