- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #121.261
Seninde fazla bişey yok cnm gayet iyi görünüyosun
Bende ilk defa bu sene aldımKızlar ben bide kot mont istiyorum 6 lara bi dusiyim ins
Ütü sıcakken, bi mumu üzerinde bi bezle ütüye sürEvet canım ceza yedim bu hafta performansim arttı :)
Sen nasılsın ne zaman Döneceksin aramiza.
Kızlar ütü altindaki o siyahlik nasıl gider cukaramiyorum ya elbiseleri de lekeliyor
Sonra nasıl cikaracam ablaÜtü sıcakken, bi mumu üzerinde bi bezle ütüye sür
Kolay gelsin Mefkurem.ne kadar çok baklava yapıyorsunBen mutfakta hamurişleriyle boğuşuyom
Kolay gelsin bana
anladım canım ama acıkmıyomusun ne biliyim bana çok mantıklı gelmedi acıkıyorsan ve yemiyorsan acıkmıyorsan o ayrı çünkü acıktığında ve yemediğinde mantıken daha çok yeme ihtimalin daha fazla
çok ince duruyorsun canım maşallah
bu kadar seyı yapıp yemıyosan tebrık ederımBen mutfakta hamurişleriyle boğuşuyom
Kolay gelsin bana
cok ince geldin bana canimBu sabah ki hakim.kizlar :))
Günaydın kizlar
Daha fazla coxutmadan ve yoldan çıkmadan geri doneyim bugunden itibaren menu bildiriyorum hos sabah biraz kotu oldu ama diger öğünler telafi ederim ins
Hoşgeldin tatlım
Mefkurem ablacım okudum gecmisi ama hepsini degil de genel anlamda kuralları anladim
Her gun butun menulere yorum yapcaz en az kilo veren iki kisi menu ve spor takibi yapacak haftada 4gun enaz 30 dk spor yapılacak a
Atladigim bisey varmı bilmiyorum
Günaydın ablam nasılsın
Heh ayni ben oglan neredeyse hic uyumadi agladi durdu salladim durdum bazen sallanmada kar etmedi kucakta ayaga kalkip hafif zıplayarak uyuttum ama cok kötü durumu iki gram aldiydik onuda verdi garibim kac gündür cekiyo cok agir geldi
ay uyku niye bu kadar tatlı Günaydın sanada
Ben mutfakta hamurişleriyle boğuşuyom
Kolay gelsin bana
Ay abla koşu bandını almaya gittiler şimdi :):) eşim biraz kem Kum etti kim taşıyacak isim var gibisinden söylene söylene gitti umrumda değil de neticeye değil sonuca bakarım ben :)Ütü sıcakken, bi mumu üzerinde bi bezle ütüye sür
Canim aksamlari tabiki çok acikiyorum ama AC kalmadan da çok.kilo veremiyorum karatay tarzi birazggünde iki ogün ama sadece ekmek var :))
Canim yandan ince duruyorum ama yan simitlerim olduğu için öndenbiraz kalin duruyorum yanlari eritmem lazim:))
spora hic hevesim yok simdiden format atayim bari yarina kendimi hazirlayim
o zaman bence spor yapmalısın tatlım istediğin kadar kilo ver sporsuz olmaz
canım bana sorarsan yoğurt falan ye salata ye tok tutacak şeyler ye çünkü diğer türlü bundan sıkıldığında normal yemeye başladığında kilo alabilirsin buna dikkat et
Yapiyorum zaten canim yarim saat tempolu yürüyorum hergun olmasa da mekik cekiyorum falan
cok ince geldin bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?