• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

İyi akşamlar hanımlar🦋

Sabah,
2 yumurta ile omlet salatalık domates 2 dilin ekmek

Ara öğün,
İki küçük lokum bir tane şekersiz Türk kahvesi

Akşam,
Bir kepçe kadar et sote
10 tane sarma

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 6k

Son bir adım cezam kaldı.🧡
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• 1000024996.jpg
    1000024996.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 11
İyi akşamlar kızlar notlarımı aldım. Yakında güncellemeleri yapıcam. Küçük bir kaza geçirdim elmacık kemiğimden. Kırılmadı şükür ama çok ağrıyor. Annem yanımda. Üst üste geldi güzelce dönemedim siteye de
Çok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun

💫 15 Şubat Yıldızlar Ligi 💫

Bu hafta Pembe Lotus Pembe Lotus ve TheDandelion TheDandelion karşılaşmamız vardı ⚔️
Kazanan 0.530 yüzdeyle TheDandelion TheDandelion oldu 🔥🔥🔥 Tebrik ederim canım 👏 Geçen haftada şampiyon olmuştun zirve tatlı tabi 🫠
🎁 2 gün dokunulmazlık hakkın var

Pembe Lotus Pembe Lotus Pembişim sende Yakın bir yüzde yaptın 0.474 yarım kilo gayet güzel verdiniz kızlar

🎁 1 öğün ödülün var canım ama kullanıp kullanmamak size kalmış. Senin ayrı bir diyet programın var ona göre hareket etsen daha iyi

1000015226.jpg

💫 22 Şubat Yıldızlar Ligi 💫

⭐ G gelgor (2.530) ⭐
⚔️
⭐ Acquaa Acquaa (0.636) ⭐

🎁 Maşallah çok güzel eksildiniz tebrikler canlarım 👏🥰😘 1 uyarınız varmış silindi

İyi akşamlar kızlar notlarımı aldım. Yakında güncellemeleri yapıcam. Küçük bir kaza geçirdim elmacık kemiğimden. Kırılmadı şükür ama çok ağrıyor. Annem yanımda. Üst üste geldi güzelce dönemedim siteye de
Chocom ne oldu sana çok geçmiş olsun gönlüme düştün sayfaya bi bakiyim dedim bunu gördüm 😔

Günaydın hanımlar çok mutlu oldum 🌸
Bende çok mutlu oldum ❤️
Çok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun
Cok geçmiş olsun canım
Çok Geçmiş olsun canim...
Amin çok sağolun ☘️
Chocom ne oldu sana çok geçmiş olsun gönlüme düştün sayfaya bi bakiyim dedim bunu gördüm 😔
Sorma berfim günlerdir peş peşe bir şeyler oluyor hayır olsun. Allah beterinden korusun iyiyim şükür. Sen nasılsın

Geçmiş olsun canım, mesajını da az önce gördüm. Buz tut mutlaka morarmasın. Hastaneye gittiysen krem vermişlerdir gitmediysen ihmal etme.

İyi akşamlar, tanımayanlar için topiğin eski müdavimlerinden biriyim. Biraz aldım ama bahara kadar çok kilo vermem lazım.
16 şubat menüm;

Kahvaltı; yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal ve 2 dilim ekmek.

Latte kahve dışarıda

Akşam; çorba 1 kase

Çay ve kuru üzüm
Su ancak 1 litre

Çok geçmiş olsun canım 😇 Rabbim şifa versin hanenize 🤲

İyi akşamlar hanımlar🦋

Sabah,
Bir tane simit 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi yanına iki tane küçük kurabiye

Akşam
Bir kase tarhana çorbası 10-12 tane kadar hamsi 2-3 tane de sarma yedim ( nefsime hakim olamadım 🤤)yanında salata ile

Şu miktarı 1.5lt
Adım 6K

Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Bugün regl oldum umarım tartıya kadar eksi olarak çıkarım 😅 son adım cezamı da bugün yaptım. Umarım tekrarı olmaz 🙁

Eklentiler

• 1000025067.jpg
    1000025067.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 4
Iyi aksamlar hanimlar

Sabah iki yumurtali omlet , bir dilim kizarmis ekmek az tereyag ve ballı
Öğlen bir kase nohut yemeği
Akşam ince bir dilim somon , haslanmıs brokoli , az patates püresi
Su bir litreyi geçmiştir ama adım atamadım hem hava karlı hem de kızım hasta .

Back