- 1 Eylül 2021
- 4.875
- 18.541
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusunİyi akşamlar kızlar notlarımı aldım. Yakında güncellemeleri yapıcam. Küçük bir kaza geçirdim elmacık kemiğimden. Kırılmadı şükür ama çok ağrıyor. Annem yanımda. Üst üste geldi güzelce dönemedim siteye de
Cok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar notlarımı aldım. Yakında güncellemeleri yapıcam. Küçük bir kaza geçirdim elmacık kemiğimden. Kırılmadı şükür ama çok ağrıyor. Annem yanımda. Üst üste geldi güzelce dönemedim siteye de
Çok Geçmiş olsun canim...İyi akşamlar kızlar notlarımı aldım. Yakında güncellemeleri yapıcam. Küçük bir kaza geçirdim elmacık kemiğimden. Kırılmadı şükür ama çok ağrıyor. Annem yanımda. Üst üste geldi güzelce dönemedim siteye de
Chocom ne oldu sana çok geçmiş olsun gönlüme düştün sayfaya bi bakiyim dedim bunu gördümİyi akşamlar kızlar notlarımı aldım. Yakında güncellemeleri yapıcam. Küçük bir kaza geçirdim elmacık kemiğimden. Kırılmadı şükür ama çok ağrıyor. Annem yanımda. Üst üste geldi güzelce dönemedim siteye de
Bende çok mutlu oldumGünaydın hanımlar çok mutlu oldum![]()
Çok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun
Cok geçmiş olsun canım
Amin çok sağolunÇok Geçmiş olsun canim...
Sorma berfim günlerdir peş peşe bir şeyler oluyor hayır olsun. Allah beterinden korusun iyiyim şükür. Sen nasılsınChocom ne oldu sana çok geçmiş olsun gönlüme düştün sayfaya bi bakiyim dedim bunu gördüm![]()
Geçmiş olsun canım, mesajını da az önce gördüm. Buz tut mutlaka morarmasın. Hastaneye gittiysen krem vermişlerdir gitmediysen ihmal etme.İyi akşamlar kızlar notlarımı aldım. Yakında güncellemeleri yapıcam. Küçük bir kaza geçirdim elmacık kemiğimden. Kırılmadı şükür ama çok ağrıyor. Annem yanımda. Üst üste geldi güzelce dönemedim siteye de
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar notlarımı aldım. Yakında güncellemeleri yapıcam. Küçük bir kaza geçirdim elmacık kemiğimden. Kırılmadı şükür ama çok ağrıyor. Annem yanımda. Üst üste geldi güzelce dönemedim siteye de