- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.421
Oldum kız :)İyi motive olmuşsundur
O zaman bayagi iddiali lar ablacım :) ama buz de iddialiyiz :)Kızlarrrrrrrr
4.takımı kandıramadım
Mis gibi baklavaya hayır dediler
Sizde sakın kaçamak yapmayı aklınızın ucundan geçirmeyin
9.takıma yaraşır bi yüzdemiz olsun
Nehir afiyet olsun canım ben menünü çok beğendim de sadece öğlen çok az geldi keşke salata falan ekleseydin bi de menünü de hiç ekmek yok yemiyor musunuz?Sabah : ıspanaklı yumurta 6 zeytin çökelek domates şekersiz çay
Ara 1 mandalina
Öğlen 1 kase yayla çorbası
Ara 1 hurma
Aksam fırında tavuk salata 2 tane kestane
Su 2 lt
Spor yok
Aaa kahvaltıda ekmeği yazmayı unutmuşum canım. Bir tek kahvaltıda yiyorum cabim öğlen de eltimdeydim çorba yanına pilav yapmıştı corbda zaten pirinç var diye sade yemek zorunda kaldım.Nehir afiyet olsun canım ben menünü çok beğendim de sadece öğlen çok az geldi keşke salata falan ekleseydin bi de menünü de hiç ekmek yok yemiyor musunuz?
Anladım canım afiyet olsunAaa kahvaltıda ekmeği yazmayı unutmuşum canım. Bir tek kahvaltıda yiyorum cabim öğlen de eltimdeydim çorba yanına pilav yapmıştı corbda zaten pirinç var diye sade yemek zorunda kaldım.
Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim köy peyniri, 1 bardak süt, 5 zeytin.
Ara: 7 tane kuru üzüm, 10 tane badem.
Öğlen: 1 kase domates çorbası,1 tabak közlenmiş patlıcan üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 salatalık.
Akşam: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, yeşillik.
Su 2 litre olur.
Spor yok.
Sabah : ıspanaklı yumurta 6 zeytin çökelek domates şekersiz çay 1 dilim k.ekmegi
Ara 1 mandalina
Öğlen 1 kase yayla çorbası
Ara 1 hurma
Aksam fırında tavuk salata 2 tane kestane
Su 2 lt
Spor yok
Ah canım benim emeğine sağlık,genç babaanne olmak ne güzel dağ gibi arkasındasın bak yavrularınınSağol cnm
Boğazları iltihaplanmış kulağına vurmuş
Gece çocukta uyumayınca dinlenememiş
Ben biraz çocuğa baktım oda uyudu
Sonrada bebişimizin 40 kını çıkardık
Çorbasınıda yaptım, çıktım
Zuhal'im ödem yapar mı dersin ben yapmıyor diye biliyorum ama içmedim bugün yine de ne olur ne olmaz diyeNilüferim ödem atmak için lapa yaparken niye şalgam suyu içiyorsun anlamadım cnm
Bende inşallah çarşamba yapacam
Menün,suyun,sporun hepsine bayıldım canım maşallahDaha da gecikmeden menümü bildireyim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 1 kk peynir 4 zeytin dereotu 1 dilim çavdar ekmeği nedendir bilmiyorum ama 1 kase de yoğurt
Öğlen 12 00
Yarım kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurtlu semizotu
Yarım porsiyon et sote
Akşam 18.00
1 kase buğdaylı yoğurt çorbası 3 kaşık taze fasulye bol yeşil salata
Yemek sonrası 3 kuru kayısu
Su 2 lt yi geçmiştir
Spor 70 yarım mekik 2 km yürüyüş
Hala sporu ekleyemedim canım ben de çok üzülüyorum elim kolum kalkmıyo okuldan gelince nasıl olacak bilmiyorumBir de spor ekleyebilsen muhteşem olurdu
Yok İrem'im bende yok hipotiroidNilüfer im senin hipotiroid sorunun yok muydu?
Bununla geçmiş olsun canım benim,düzenli balık tüketmen lazım canım.Selam kızlar :)
Uzun süredir halsizliğim vardı, rengim sürekli sapsarıydı, elim ayağım ısınmıyordu ve yavaş kilo verdiğimi düşünüyordum. Dün doktora gittim ilk olarak dahiliyeye gittim o yönlendirir diye. Şikayetlerimi söyledim 3 tüp kan verdim. Bugünde sonuç aldım. Hormonlarım normalmiş ama B12 eksikliğine bağlı kansızlık varmış doktor Norogrizovim diye bi iğne verdi. Bi de şikayetlerimden dolayı Eliza testi de yapmış çok şükür hepatit yokmuş, Hepatit B aşısı da oldum. Doktor her şey normal sporu arttır verdiğin kilo az değil dedi. Kan yapıcı doğal şeyler tüket dedi. Halsizliğin sebebi B12 eksikliğiymiş unutkanlıkta yapıyormuş bu şikayetlerden sizde varsa bi test yaptırın derim.
Ben okuldan geldikten sonra çok kötü oluyorum gidiş geliş mesafemin 2 saat olması toplamda beni bitiriyor,sporsuz milim milim gidiyor çok üzülüyorum nasıl yapıcam bilmiyorum PonicimKızlar bi gayret sporları da yapın menüler süper olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?