- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #120.401
Afiyet olsun :)Teşekkür ederiz
Kahvede guzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun :)Teşekkür ederiz
Kahvede guzeldi
Dunkunde börek simit olmamış bugünkü guzelKızlar dünkü menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates
Sakatalık
Yarım yumurta omlet
Yarım simit
Akşam
Pilav kavurma
1 dilim börek(hiranın mevlütü olduğu için yedim)
Ayran
Su 3 4 lt
Spor yok
Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
1 tabak mantar çorbası
1 yumurtadan sucuklu omlet
1 dilim ekmek
1 bardak ıce tea
Su 2 lt civarı içmişimdir ancak
Spor 1 saat yürüyüş yaptım
Sağol KamilemMerhaba kızlar nasilsiniz
Biraz geç oldu ama çok teşekkür ederiz cnmEki Görüntüle 1711128
Günaydın arkadaşlar, afiyet olsun. Bol egzersizli hafif bir gün dilerim
Ahh ahh kimler gelmiş hoşgelmişMerhaba kizlar, 4. takimdan diyetinizi bozmayacak ikramlarimi aldim geldim :)
Canim ablam, hosbuldum tesekkür ederim :)Ahh ahh kimler gelmiş hoşgelmiş
Ebrum nasılsın bebeğim
Nasıl gidiyor hayat
Niye sürünüyon KızzzCanim ablam, hosbuldum tesekkür ederim :)
Iyiyim sükür, sürünüp gidiyoruz
Sen nasilsin? Nasil gidiyor diyet
Biz kimseye sebebiyet vermeyelim diye sebze getiriyoruz, bir tepsi baklava getirmekten vazgeciyoruz siz kalkmis hamurisi diyorsunuz Yemeyiz biz öyle seyler, bosuna getirmeyinKızlar yarışta olduğumuz 4.takıma sizde biraz ikramlar görürseniz
Belki acıkmışlardır
Canları hamurişi tatlı çekmiştir
Üsüyorum abla ne sporuNiye sürünüyon Kızzz
Spormu yapıyon
Bende 1 ileri 2 geri gidip geliyom cnm
Bi tam yol ileri yapamadım
Ama güzelim benimki ev baklavasıBiz kimseye sebebiyet vermeyelim diye sebze getiriyoruz, bir tepsi baklava getirmekten vazgeciyoruz siz kalkmis hamurisi diyorsunuz Yemeyiz biz öyle seyler, bosuna getirmeyin
Üsüyorum abla ne sporu
Bende öyleyim abla, tarti da ki rakam cok oynak, durdugu yerde durmuyor
Burda moral bozmak yasak biliyosun şekerKizlar selam canlarim nasilsiniz.benim moralin bozuk bugüntartildim hala sabit kkilom biliyorum regl yüzünden ama yinede moralim bozuldu 4 takimla yarisiyoruzya o yüzden yoksa çok takmazdim biliyirum regl olunca ve bitince iyi sonuç alcam çünkü dikkat ediyirum ,ama menulerimde iyiydi azcik oynama olsa iyi olurdu (bide geçiyor her ay sinir oluyorum ya
Kizlar bide lahana sarmasi yaptim bulgur agirlikli kactane yiyebilirim
Hadi ordanAma güzelim benimki ev baklavası
Kendi elceyizlerimle yaptım
Yani sağlıklı
Sendemi hasta oldun yoksa
Valla bende hep üşüyom zaten
Nerden geldik buralara
Ha gideydikya Avustralya'ya falan
Şimdi 35 derece oralar
Burda moral bozmak yasak biliyosun şeker
Senin yapman gereken sadece menülerine dikkat etmek ve spor yapmak
Sonrasında ne kadar giderse kabulumuz
Rabiam sen emziriyomuydun unuttum ben
Emzirmiyosan çarşamba günü lapa yap
Regli dönemlerinde ödem atmak için iyi oluyor
Tuzdan uzak dur ve bol su iç
Bende genelde üşüyorumHadi ordan
Yeni iyilestim ablacim, hep üsüyen bir insan oldugum icin yaz kis farketmiyor :)
Sen hastamisin?
Sen avustralya ya git ben dubai ye :)
Kuru kaysı erik incir ne olursa akşamdan sıcak 1 bar suda ıslat sabah aç karna hem suyunuiç hem meyvesini yeEmzirmiyorum ablam oglusum 3 yasinda.moralim biraz bozuldu abla ama dikkat ediyorum inan bide abla migdem CIK sis be 3 gündür çok aferdersin tuvalete cikmiyorum düzgün bagirsaklarim yavasladi sanirim bunun için ne yapabilirim yeşil cay iciyorum ama
Gecmis olsun ablacim, insallah cabuk atlatirsin.Bende genelde üşüyorum
Hele burda yazın bile güneşe hasret olduğumuz için kemiklerimiz ısınmıyor
Bikaç gündür bendede boğaz başağrısı kırıklık var
Valla iui sayiliriz ablacım Geçmiş olsun gecen mr cekildi bakalım sonuc iki hafta sonra cikcak ins iyi cikar narkoz verdiler cok korktum etrafta gördüğüm cocuklar gibi onu elime ölü gibi vercekler diye cok sukur mr biter bitmez uyanmis ve ben onu o şekilde gormedim digerlerini gorunce cok ağladım o halde ben oglusumu görürsem dayanamam diye rabbim cok sukur göstermedi hatta drlar bile arkadaşım Sen ne ayaksin diye seviyolardi içeri girdiğimde ins cuma ankaradayiz ins kan degerleride duser ona daha çok mutlu olurum dualarim onun icinSağol Kamilem
Bende bikaç gündür hastalar kervanına katıldım
Sen nasılsın, nasıl oldunuz
Daha ne dertler var cnmValla iui sayiliriz ablacım Geçmiş olsun gecen mr cekildi bakalım sonuc iki hafta sonra cikcak ins iyi cikar narkoz verdiler cok korktum etrafta gördüğüm cocuklar gibi onu elime ölü gibi vercekler diye cok sukur mr biter bitmez uyanmis ve ben onu o şekilde gormedim digerlerini gorunce cok ağladım o halde ben oglusumu görürsem dayanamam diye rabbim cok sukur göstermedi hatta drlar bile arkadaşım Sen ne ayaksin diye seviyolardi içeri girdiğimde ins cuma ankaradayiz ins kan degerleride duser ona daha çok mutlu olurum dualarim onun icin