- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.341
Ben çok beğendim canım menünü çok sağlıklı ve az kalorili,harikasın,afiyet olsunMenüm:
Sabah: 2 dilim ekmekle yapılmış lorlu tost, yeşillik.
Ara: 1 Nescafe, 5 tane çubuk kraker.
Öğlen: 1 tabak fırınlanmış karnabahar üzerine yoğurt, salata.
Ara: 1 avuç kavrulmamış yer fıstığı.
Akşam: 2 fırınlanmış baget, 1 ayran ve salata.
Su 2 litre olur.
Spor: 2 mile Leslie.
Hoşbulduk canımm sen de dönmüşsün badime kavuştum şükürHoşgeldin canımmmm hadi geçmiş olsun.Benim sana güvenim tam Elif'im beraberce başarıcaz inşallah
Badimmm lapa yapıyorsun. İnşallah bütün ödemini atarsın. Tartı öncesi moral olur hem.Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 çay bardağı pirinçten yapılmış pirinç lapası+sıkma limonata
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak sütlü nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 çay bardağı pirinçten yapılmış pirinç lapası+ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*1 ayran
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 çay bardağı pirinçten yapılmış pirinç lapası+1 bardak şalgam suyu
SU:
2 litre
Yürüyüş çok iyi olmuş Nehir menü de bol proteinli, karbondhidrat az o da güzel canım.Sabah : kıymalı yumurta 6 zeytin 1 dilim tb ekmeği
Öğlen küçük tabak tavuk sote 2 yk yoğurt
Aksam :ızgara et kusbasi salata ..
Salgam suyu icebiliyor muyuz hazır olanlardan ..
2 lt su
60 dk yürüyüş hava güneşliydi bugün çıktım yürüdüm
Ben kaçar şimdilik mangal yakacam
Aksama da Misafirlige gidecez
Ben de bilmiyorum ki hazır olanlar tuzlu olmuyor aslında. Aldığım da şeker ilavesiz doğalYürüyüş çok iyi olmuş Nehir menü de bol proteinli, karbondhidrat az o da güzel canım.
Şalgam suyu hakkında bilgim yok acaba ödem yapar mı bende merak ettim şimdi ?
Aa baktım canım kalorisi çok çok düşük bir bardak 9 kalori Doğanay aldım ben aklında bulunsunYürüyüş çok iyi olmuş Nehir menü de bol proteinli, karbondhidrat az o da güzel canım.
Şalgam suyu hakkında bilgim yok acaba ödem yapar mı bende merak ettim şimdi ?
Canım bu şekildeBen çok beğendim canım menünü çok sağlıklı ve az kalorili,harikasın,afiyet olsun
aradıqım sorunun cevabını buldum :) yarın bende yapıcam lapa inş. gider ödemler.Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 çay bardağı pirinçten yapılmış pirinç lapası+sıkma limonata
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak sütlü nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 çay bardağı pirinçten yapılmış pirinç lapası+ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*1 ayran
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 çay bardağı pirinçten yapılmış pirinç lapası+1 bardak şalgam suyu
SU:
2 litre
Ben de şu an severek giyiyorum ama tabi zayıf bacaktaki gibi güzel durmuyorGüzel menü olmuş
Ben de çok kullanır ve beğenirim benim de eskiden bolluk kalırdı az önce denedim çizmelerimi anca oldu
Yapalım canımmmm ben bugün başladım,en sevdiğim detokslardan biri lapaNilüfer bende Çarşambaya lapa yapmaya niyetim var istersen arkadaş olalım
Döndüm canım internetim geldi çok şükürrr,artık beraberiz badimmmmHoşbulduk canımm sen de dönmüşsün badime kavuştum şükür
Haftasonu 2 gün de misafirimiz vardı kaçırdım fazlaca ondan kurtulmaya çalışıyorum Elif'imBadimmm lapa yapıyorsun. İnşallah bütün ödemini atarsın. Tartı öncesi moral olur hem.
Çok beğendim canım,benim kalın bacağıma olanı da bulurum inşallahCanım bu şekilde
Canım şalgam suyunun 1 bardağı 9-10 kalori,haftada 1-2 kere içiyorum en az çok da sağlıklı,bende ödem yaptığını tespit etmedim ama her bünye farklı reaksiyon verebiliyoraradıqım sorunun cevabını buldum :) yarın bende yapıcam lapa inş. gider ödemler.
Ben de şu an severek giyiyorum ama tabi zayıf bacaktaki gibi güzel durmuyor
Yapalım canımmmm ben bugün başladım,en sevdiğim detokslardan biri lapa
Döndüm canım internetim geldi çok şükürrr,artık beraberiz badimmmm
Haftasonu 2 gün de misafirimiz vardı kaçırdım fazlaca ondan kurtulmaya çalışıyorum Elif'im
Çok beğendim canım,benim kalın bacağıma olanı da bulurum inşallah
Canım şalgam suyunun 1 bardağı 9-10 kalori,haftada 1-2 kere içiyorum en az çok da sağlıklı,bende ödem yaptığını tespit etmedim ama her bünye farklı reaksiyon verebiliyor
Menü güzel canımMenüm
sabah 1 haşlanmış yumurta ve 1 cay kaşıqı bal ve yarım dilim ekmek
öqlen 1 kase çorba
aksam 4 yemek kasıqı barbunya yarım kase yogurt ve salata
spor 1 saat yürüyüş
su 1.ltre yatana kadar 2 yapmaya çalışıcam
Ben de diyorum nerde bu kız :) pilav için niye ceza alasin ki canım 2 kaşık yemişsin ve bugun çarşamba değilSelam kizlar menü sabah klasik kahvalti
Öğle bir tabak.tavuk.mantar sote iki.kasik pilav(cezasini yaoicam tabiki)
Akşam 1 dilim ekmek tavuk corbasi
Yemekten sonra 1 portakal 1 mandalina
Su iki.litre sporda yurucem insallah bu arada netim yok çok az girebiliyorum buraya yukleyince düzelir inş:))
Güzelim bu hafta sen olursun haftaya başkasıAbla keşke obur hafta olsaydi bu hafta ben sabitin regl haftam ama obur hafta olsaydi cok iyi bi sonuç alirdim(simdi basladimi yaris.yani
Geçen koyduğun resimle baya fark var cnmYandan
İlk günün nasıl geçti cnm zorlandınmıKızlar oğlum çok özlemiş o yüzden onunla ilgileneyim geçmişe akşam yorum yapıcam öpüldünüz
Süper gorunuyorsunBugün önden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?