- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 46
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.301
Hoşgeldin.İsmim ekin 30 yaşında, evli, 2 kız çocuk sahibiyim. Küçük kızım 1 0 aylık , emziriyorum. 2. de 65 kilodan 86 kiloya çıkıp doğum yaptım, diyetisyenle ve biraz gayretle 69 a indim. Öğretmenim, okul açılınca diyetisyene gidemedim, biri takip etmeyince, kafama takmayınca kilo veremiyorum ben. Evde eliptik bisikletim var, biraz o inceltti beni. Ama işte hetr gün zamanım olmuyor. Takımla beraber güzel kilo vereceğime inanıyorum ama her gün 5 mesaj yazabilir miyim bilmiyorum.
Elimde güzel diyet listelerim var, inşallah olacak...
hoşbuldumHoşgeldin.
Hoş geldin canım bence ertelemeYalnız Cuma Başlamak istiyorum. Yarın doğum günüm.
Yalnız Cuma Başlamak istiyorum. Yarın doğum günüm.
Hoşgeldin canim ben kamile istersen ve istikrarlı olursan cok biseyin yok verirsin o güzel listelerini görmek isteriz mesaj konusindada bi alisirsan bize gunde 5degil 55bile yazarsin emin olİsmim ekin 30 yaşında, evli, 2 kız çocuk sahibiyim. Küçük kızım 1 0 aylık , emziriyorum. 2. de 65 kilodan 86 kiloya çıkıp doğum yaptım, diyetisyenle ve biraz gayretle 69 a indim. Öğretmenim, okul açılınca diyetisyene gidemedim, biri takip etmeyince, kafama takmayınca kilo veremiyorum ben. Evde eliptik bisikletim var, biraz o inceltti beni. Ama işte hetr gün zamanım olmuyor. Takımla beraber güzel kilo vereceğime inanıyorum ama her gün 5 mesaj yazabilir miyim bilmiyorum.
Abartmam inşallah, güzelce zayıflayıp, sezon sonuna doğru güzel kıyafetler almak istiyorum.Ertelemezsen iyi olur. Bu kez nasıl olsa cuma başlayacağım deyip yarın abartabilirsin . Ama öbür türlü frenlersin diye düşünüyorum
1400-1600 kalori arası listelerim, paylaşıcam sonra, görüşmek üzere.Hoşgeldin canim ben kamile istersen ve istikrarlı olursan cok biseyin yok verirsin o güzel listelerini görmek isteriz mesaj konusindada bi alisirsan bize gunde 5degil 55bile yazarsin emin ol
Güzelim tabiki eltinle güzel İlişkiler içinde olman güzelEvet eltimle aram çok iyidir aslında önceden daha da iyiydik abla kardeş gibi kaynana Gil tarafı aramıza girdiler Bu denli samimi olmamızı istemediler aramıza istemeden mesafe girdi şimdi toparlamaya çalışıyoruz o bana güveniyor her şeyi anlatıyor ama ben güvenemiyorum nedense. .
Bir ay oldu takımda yım abla ve hiç birinci olamadık.
Herkes üstüne düşeni yapmalı artık bence.
Ama kendimize 4 . 5. Sırada olmayı yakistiryorsak orasını bilemicem. Ama ben yakistiramiyorum çünkü gruptaki herkes çok azimli ve hırslı
İnşallah haftaya biraz da olsa düzene gireriz.
Evet herkes yerken 2 kere düşünmeli.
Evet cnm buraya katılacaksınBuraya yazarak mı katılıcam peki ben de ? Öyleyse bugünkü kilomu yazayım. .
Hem ne bileyim ki. Yarışma falan diyor. Ben de bu başlığa yeni girdim ve anlamaya çalışıyorum.
Kızzz ağzına biber sürecem bakCanım bu kayinvalideler niye bu kadar kıskanç ya benimki de bi bayram hazır yufkadan baklava yapıp goturmustum.bi misafire ikram ettik çok beğendiler,ben mutfaktayim kvdemde yok yumuşak olmuş yok şöyle olmuş diye kötüluyor tatlımı.sonra kimseye ikram etmedi dolapta bozuldu gitti baklava
Patates haşlanıpmı rendeleniyor cnmSabah olduğu için uygun bence canım.
1 patates rendesi 1 kase istediğin peynir 1 yumurta bunları karistiriyorsun
Tost makinesine yağlı kagit koyup bu karisimi döküyorsun pisiriyorsun adında patates t
Tmm cnm sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsunlacim sorun yazmak degil nen yaxarimda kilo verme gayreti icinde bulunmak sürekli biraz yordu veremezsem uzulecek vermek icinde biliyosun spor falan yapmazsam benim gitmiyo bu tempodada spor imkansiz olacak takımı olumsuz etkilememek için hani almamak için elinden geleni yaparım ama vermem zor o yüzden beni mazur görün olmaxmi ablam iki hafta sonra ins kaldigim yerden devam yine burada olurum ama bildirim yapmiyim
Kız serpil nerelerdesin senSlm ben geldim canlarimm
Hiç vakit kaybetmeden geçmişe bi göz atayım bakalım neler yaptınız :)
Hoşgeldin ekincimİsmim ekin 30 yaşında, evli, 2 kız çocuk sahibiyim. Küçük kızım 1 0 aylık , emziriyorum. 2. de 65 kilodan 86 kiloya çıkıp doğum yaptım, diyetisyenle ve biraz gayretle 69 a indim. Öğretmenim, okul açılınca diyetisyene gidemedim, biri takip etmeyince, kafama takmayınca kilo veremiyorum ben. Evde eliptik bisikletim var, biraz o inceltti beni. Ama işte hetr gün zamanım olmuyor. Takımla beraber güzel kilo vereceğime inanıyorum ama her gün 5 mesaj yazabilir miyim bilmiyorum.
Menü güzel TatlişimÇok erken ama akşamım belli bildireyim bari :)
Sabah 7.30
2 yumurtayla omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 dilim tb ekmeği bol yeşillik
Ara 1 malt içeceği
Öğlen 12.30
İki kaşık kadar et kavurma 1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt
Ara sütlü şekersiz nescafe 1 avuç yer fıstığı
Akşam 18.00 4-5 kaşık et sote bol yeşil salata belki 3 kaşık bulgur pilavı. Pilavı kesinleştirmedim önerileriniz olursa değiştiririm
Su 3 lt olur
Spor
120 yarım mekik 60 squat yaparım
Menü güzel Tatlişim
Öğlen eti daha fazla yiyebilirdin
Yarın tartı olduğu için pilavı bugün yemesen
Et salata Yoğurt şeklinde yapsan daha iyi olur
Pilavını yarın öğlen ye
Abartmam inşallah, güzelce zayıflayıp, sezon sonuna doğru güzel kıyafetler almak istiyorum.
Rica ederim bitanemZaten ben de pilavda kararsız kalmıştım. Şimdi oldu. Teşekkürler
Canım hoşgeldin doğru yerdesin1400-1600 kalori arası listelerim, paylaşıcam sonra, görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?