- 16 Ağustos 2015
- 717
- 989
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #118.881
Evet ya bnde cok seviyorum yürüyüş ü ama acik havadaYürüyüş süper stres attiriyor canım kolay gelsin
Hatta dukan tariflerinde manti tarifi bile var onuda yapabilirizzAslında canım mantiyi tam buğday unuyla yapıp tuketebiliriz
Cok iyi nilüfer cim bu hafta super olmaliyiz gecen haftayi telafi açısındanCanlarım iyi haftasonları.Bugün adımsayarımı taktım,10000 adımdan önce durmak yokk
Harikasin tatlim aynen devam bugüne kadar yediklerimiz e sayilsin dimi amaAhh ah canim bende bu hafta nelerle imtihan oldum bi bilsen. Serbetli tatlilar çok zorluyor beni amaa yemedim şükür hele bugün hic sorma revani vardi ama yemedim((
Gecmis olsun canimKızlar moralim çok bozuk kızım cekyattan kafasına düştü çok ağladı. Korkuyorum ya
2 saat oldu canım. Kustu ama emzirdikten sonra gazını alırken kustu çok az şimdi uyuduGecmis olsun canim
Korkma insallah bisey olmaz 2 saat uyumasin istifra ederse acile goturr
Bide sislik varsa kasik basmak gerekir tabi bunu hemnyapilmasi lazimdi
Insallah bisey olmaz korkma
Canım acil doktoru var doktoruma ulaşamadım bu kadın başından saliyor Heer diplomayi alan doktor olamıyor malesef. .AdaisyLove vanim bence bi dr a götür neolur neolmaz
Bende kitabı vardı kayboldu.Hatta dukan tariflerinde manti tarifi bile var onuda yapabilirizz
Oyyy kıyamamKızlar moralim çok bozuk kızım cekyattan kafasına düştü çok ağladı. Korkuyorum ya
Canım valla o düştü ben bayilacaktim korkudan 2 saniyede nasıl düştü anlamadım.Oyyy kıyamam
Çok geçmiş olsun. Rabbim esirgesin. Bişey olmamıştır Allahın izniyle korkma
Benim oglanda dusmustu kucukken aynen gozlemle demisti dr uyamasin sakin eger kusarsa hemen getirin demislerxi acil bize yakindi ondan eve gondermislerdi eger sana uzaksa orda kal bekle derim ben2 saat oldu canım. Kustu ama emzirdikten sonra gazını alırken kustu çok az şimdi uyudu
Canım acil doktoru var doktoruma ulaşamadım bu kadın başından saliyor Heer diplomayi alan doktor olamıyor malesef. .
Bana eve git gözlemle dedi
Bana da 2 hastane bir tip merkezi var hepsi evime yürüyerek 5 dk mesafedeBenim oglanda dusmustu kucukken aynen gozlemle demisti dr uyamasin sakin eger kusarsa hemen getirin demislerxi acil bize yakindi ondan eve gondermislerdi eger sana uzaksa orda kal bekle derim ben
Ben tarifi almamistim siteden okumustum istersen orada arattir cani hemen cikar nete dukan manti yaz cikarBende kitabı vardı kayboldu.
Tarif i paylaşabilir misin canin
Ben tarifi almamistim siteden okumustum istersen orada arattir cani hemen cikar nete dukan manti yaz cikar
Doktorumun numarasi yok canım hastane de vermedi acil doktoru da evde gozlemle dediDoktoruna danis canim ne olur ne olmaz onlar bizden daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?