- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 46
- Konu Sahibi Handandandan
- #118.921
AdaisyLove bebişin nasıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi çok şükür canım bir sıkıntı olmadı uyuyor şimdi kuzucum başında oturmusum çok üzüldüm stresten de canım yemek yemek istiyorAdaisyLove bebişin nasıl oldu
İyi çok şükür canım bir sıkıntı olmadı uyuyor şimdi kuzucum başında oturmusum çok üzüldüm stresten de canım yemek yemek istiyor
valla bilumum tahlil yaptılar içinde vardır heralde hiç dikkat etmedimgecmis olsuuun. hosgeldin. dikkat eder toparlarsin insa. folik asitede baktirsaydin gebelik icin
çok şükür sevindim canm. Esimle atıştık,aşırı gururluyumdur basima bela oluyor yaÇok şükür iyi canım şimdi uyuyor hayırdır ne oldu
Menü güzel canım yanlışıni sen duzeltmissin zaten.
Ne oldu bize ya ben de Demon pirinç patlagi yedim 3 tane deli gibi açım Allahtan kalorisi yüksek değil 5 tane var pakette 107 kalori sadece. Elma keserdi beni 1 saat bitmiş haberim yok.
Boşver takma kafana olur öyle arada tadı tuzu diyelim
cnm menun cok gzl. yalniz yarin protein agirlikli beslenmeni oneririrm :)Cumartesi menüm
Sabah 1 d çavdar ekmeği 2 kk peynir Çay
Öğle 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği 4 yk normal yoğurt
Ara 3 Salatalık
Akşam 2 kivi 1 elma 3 Salatalık
cnm seytani sevindirme.sen alttan alinca belki o da hatasini kabul eder. tabi en dogrusunu sen bilirsin. uzulmektense barismak daha kolay olabilir
Kızlar moralim çok bozuk kızım cekyattan kafasına düştü çok ağladı. Korkuyorum ya
Barıştık zaten küs duramiyoruz,ikimizde sakinizdir,normalde tartışmayız pek ama tartıştık mı da aşırıya kaçıyoruzcnm seytani sevindirme.sen alttan alinca belki o da hatasini kabul eder. tabi en dogrusunu sen bilirsin. uzulmektense barismak daha kolay olabilir