- 31 Ekim 2013
- 21.386
- 71.799
- 798
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada etiketlemeyi unutmuşum sevgili kaptanlarımi Boncuk2307 EllssaBaya fark var cumartesiyle. Sevindim sabah sabah
İp atlayanlara benim de sorum var siz problemi olunca ip atlanmaz di mi? Ellssakızlar günaydıınnn
ip atlayanlara sorum var
atladığınız ip sayısı tek seferde mi oluyor yoksa parça parça mı atlıyorsunuz
bir deeee, ip atlar gibi yapsak yine de aynı faydayı görür müyüz
Sagol bitanemGeçmiş olsun canım.
Ah bu kilolar çok nankör canjm gram gram gidiyor 1 gün yesek kilo kilo geliyor.cumartesi: 70.90
salı: 72.25
ŞAKKKKOOOO MUUUUU
Salı tartısı icjn harika canim 6lı seri harika olmalı . Darısı başıma
Maşallah canımBaya fark var cumartesiyle. Sevindim sabah sabah
Günaydın kaptanım
Teşekkür ederim canımmmTebrik ederim
55 dakikamı harikasın canımDün sporu aksama biraktim sonra yapamadım cunkum erken uyumayi tercih ettim
Bu sabah da kalktim 55 dk egzersizimi yaptim oh misss
GünaydınnnnnnnnnGünaydın arkadaşlar
66 dan insem de daha bi heyecanım katsaAh bu kilolar çok nankör canjm gram gram gidiyor 1 gün yesek kilo kilo geliyor.
Maşallah canım
Günaydın kaptanım
Teşekkür ederim canımmm
55 dakikamı harikasın canım
Günaydınnnnnnnnn
Sağlık olsun canım, cumartesiye gider bence. Cumayı da spor yapmadan hafif geçirirsin.Günaydın kaptanım
Üst üste geldi maalesef kaptanım
Canım bana özelden doktor ismi yazman mümkün mü, kendi şehrimde olmayacağım büyük ihtimalle, çünkü düzgün bir doktor henüz bulamadım. Başka şehirleri değerlendirebilirim yani. Gönderilere ben de bakayım azıcık motive olayım.Evden çıkmaya pek zaman olmuyor evde ne yapabilirsem artık olduğu kadar sonrasına beraber çalıştığımız bir Dr arkadaş vardı plastik cerrahi uzmanı oldu klinik açtı taş yapıyor resmen gönderilere bakan bile taş olur yani o kadar ona giderim en kötü
Ben yeni başladım canım, daha doğrusu bir iki kez yaptım, gün içine yaymadım ama dinlenerek yaptım. ipsiz atlama faydalı mı bilmiyorum.kızlar günaydıınnn
ip atlayanlara sorum var
atladığınız ip sayısı tek seferde mi oluyor yoksa parça parça mı atlıyorsunuz
bir deeee, ip atlar gibi yapsak yine de aynı faydayı görür müyüz
12.14 kahvaltım kaptanımmHer eksi güzeldir abla
Ödemdir canm suyı biraz daha artır cumartesiye kalmaz birşey
Tebrik ederim
Hoşgeldin 80lerr ligine
Cumartesiye kalmaz eksiye düşersin
Tebrik ederim canm
Tebrik ederim canım, eksi olman çok güzel.Günaydın
Bugün tartı günü sanirim
Cumartesi 77.3 dü
Bugün 77.2
Hala WC yok ve ödem hissediyorum
Ama 100 Gr eksideyim
arke Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Artıyı atman biraz zaman alacak canım, canını sıkma.diş teli kullanmıştım önceden evet ama ondan değil ben yulafı mama gibi seviyorum muzu da ezerek koyarım mesela doğrayarak değil tamamen tercih aslında. ufff diş telinin yeni takıldığı zamanlar çok zor gerçekten. ağız adapte olana kadar zaten direkt hayattan keyif almıyosun sabır diliyoreee
çıkmamış tartıda dünden bile yüksek çıktım hatta inanamadım tartıyı 3 farklı yere koydum öyle tartıldım yine olmadı. çok şaşkınım şimdi paylaşıyorum tartıyı
Bence normal canım, inşallah cumartesiye kadar atmış olacaksın.cumartesi: 70.90
salı: 72.25
ŞAKKKKOOOO MUUUUU
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Alttan üstten kırp canımFitFiliz kızlarrr sezaryen doğum yaptıktan sonra göbeğimi 2 senede nasıl toparladığımı gösteren bi tane fotom var ama üstümde sadece iççamaşırım olduğu için buraya atamam asfjdslfd başka foto bulursam atarım size, inanın toparlıyo zafer inananlarındır
Ooo tebrik ederim canım çok güzel eksi.Kızlar günaydın mutlu sabahlar geçen cumartesi tartım 90.20
Salı tartım 89.70 (-500gr ) regli ödemi gitmeye başladı. 90 li seriden kurtuldum kılpayı bluegreeneyes , Boncuk2307 Ellssa
Kaçamak olsa da artın çok değil canım.Günaydın kızlarr
Ben salı tartısını bu yüzden seviyorum
Beni hafta ortasında dizginliyor
Bir pazar kaçamağı uğruna 64 leri kaybetmediğime seviniyorum şu an :))
Cumartesi:64.5
Bugün: 64.7
Fark: +200 gr
Hafta sonu görün siz beni toparlayacağım
bluegreeneyes Ellssa
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Bundan sonrasına dikkat et canım, ibre çok fazla yukarı çıkmasın.Günaydın kızlar tabi beklenen bir kilo bildirimi ile karsinizdayim
Cumartesi 104.3
Bugun 105.3 resmen artı 1 ama iyi yedim dün neyse önümüze bakalım
Ellssa Boncuk2307
Cumartesi neydi hatırlayamadım. İkisini birlikte yazarsan güzel olur canım.Baya fark var cumartesiyle. Sevindim sabah sabah
Tebrik ederim kaptanım güzel eksi.
Salı tartısında foto istenmiyor canım. Salı tartısını yazarken önce cumartesi gününün sonucunu altına bugünün tartısını yazman yeterli.Bu arada etiketlemeyi unutmuşum sevgili kaptanlarımi Boncuk2307 Ellssa
Bir de salı tartı fotosu olmadan miydi?
Son soru da cumartesi farkinyazip oran hesaplaniyor ya, o oranın formülü neydi? Şimdiden teşekkür
Diz sorunu olanlar tabiki yapmamalı canım, kendini sakatlarsın aman ha.İp atlayanlara benim de sorum var siz problemi olunca ip atlanmaz di mi? Ellssa
Bir de göğüsler aşırı rahatsız etti. 3 tane ip atladim da sizden özenip geçen
Tebrik ederim canım, artı olmaman iyidir.
Tebrikler canım güzel eksi.
bu ara canim cok tatli cekiyoAfiyet olsun canım iki günlük menün de güzel. Sadece helva dikkatimi çekiyor, emzirme falan mı vardı senin.
Su ve reglin etkisidir canım, cumartesiye geçecektir.Günaydın kızlar ben bugün tartilmayi beklerken dalginlikla koca bir bardak su içtim
Cumartesi: 89.1
Salı: 89.6
Regl olucam onun da mı ödemi var anlamadım. Cumartesi yediklerimi telafi ettiğimi düşünüyorum aslında
Sarkan deriler icin degil mi ? Yag aldirmaca mi yoksaGünaydın kaptanım
Üst üste geldi maalesef kaptanım
Evden çıkmaya pek zaman olmuyor evde ne yapabilirsem artık olduğu kadar sonrasına beraber çalıştığımız bir Dr arkadaş vardı plastik cerrahi uzmanı oldu klinik açtı taş yapıyor resmen gönderilere bakan bile taş olur yani o kadar ona giderim en kötü
Muhtemelen kaptanım yalancı bir artı diye düşünüyorum o yüzden
Kilo verme hedefinden kas yapip metabolizmayi hızlandırma hedefine gectim , bu arada sıkılaşır biraz da motive olurum dedim. Az yemeyi duygusal aclik yüzünden basaramadim bakalim neler olacak. Keske şu egzarsizlere ömür boyu devam etsek hani kapi gicirdarAh bu kilolar çok nankör canjm gram gram gidiyor 1 gün yesek kilo kilo geliyor.
Maşallah canım
Günaydın kaptanım
Teşekkür ederim canımmm
55 dakikamı harikasın canım
Günaydınnnnnnnnn
Teşekkür ederim ablam görmüştüm bunu ama hiç denemedim migren akupunkturu yaptırdık annemle ama bana mısın demedi boyun fıtığı ve düzleşmesi de tetikliyor biraz