• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın 😍
Bugün tartı günü sanirim
Cumartesi 77.3 dü
Bugün 77.2
Hala WC yok ve ödem hissediyorum
Ama 100 Gr eksideyim 😅
arke arke @Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes
Her eksi güzeldir abla 🥰
cumartesi: 70.90
salı: 72.25
ŞAKKKKOOOO MUUUUU
Ödemdir canm suyı biraz daha artır cumartesiye kalmaz birşey 😘
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa @Boncuk2307

Cumartesi 69.9
Bugün 69.6
-300 gram
Tebrik ederim 🥰
Kızlar günaydın mutlu sabahlar geçen cumartesi tartım 90.20
Salı tartım 89.70 (-500gr ) regli ödemi gitmeye başladı. 90 li seriden kurtuldum kılpayı 🤭 bluegreeneyes bluegreeneyes , @Boncuk2307 Ellssa Ellssa 💞💞💞
Hoşgeldin 80lerr ligine 💃💃
Günaydın kızlarr
Ben salı tartısını bu yüzden seviyorum
Beni hafta ortasında dizginliyor
Bir pazar kaçamağı uğruna 64 leri kaybetmediğime seviniyorum şu an :))

Cumartesi:64.5
Bugün: 64.7
Fark: +200 gr
Hafta sonu görün siz beni toparlayacağım :cool:
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa
Cumartesiye kalmaz eksiye düşersin 🥰
Tebrik ederim canm😘

Baya fark var cumartesiyle. Sevindim sabah sabah 🥰

Eklentiler

• 1000162959.jpg
    1000162959.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 2
Iyi aksamlar

19 ocak pazar
3 zeytin
1dll peynir
2dlm ekmek
Yesillik
2tk helva

15.00
1avuc kuru yemis

18.30
Yarim lahmacun
Yesillik
1 bilye buyuklugunde dolgulu cikolata
5.000 adim

20 ocak pazartesi

Iftar
1 tabak kiymali karnibakar yemegi
Bon salata
1tk helva
Su 1.5lt
4.900adim
Ellssa Ellssa @Boncuk2307
arke arke
Afiyet olsun canım iki günlük menün de güzel. Sadece helva dikkatimi çekiyor, emzirme falan mı vardı senin.
Bugün yine çiçek gibi uyandım :confused: desem yalan olur. Vallahi şu migren nasıl bir şey Rabbim kimseye vermesin öldürmüyor ama süründürüyor. Vertigo da olunca ne zaman başım tutsa o da oluyor bulantı baş dönmesi. Ayyy çok dert yakındım yine Allah beterinden korusun ama bütün gün ağrı kesiciler içmeme rağmen asla geçmedi. Ne yapsam bilemiyorum artık. Neyse menüme geçeyim

21.01.2025
Kahvaltı 13.00
1 tam buğday krep, peynir, 3 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
2 mandalina
Ara Öğün 18.00
yarım ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 kase ayran çorbası, mantarlı domatesli spagetti 1 çorba kasesi kadar 3-4 çatallık, brokoli salatası zeytinyağlı limonlu
2 lt yi geçik su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes arke arke
Geçmiş olsun canım, migren kendi başına bir cumhuriyet, ne yaparsan yap geçmiyor. Menün güzel kaptanım, afiyet olsun.

Ben iple bayagi toparladım gibi ben de düşünüyorum sonraki görüntü hoşuma gitmezse
Ben de pilates tarzı sporlarla toparlamaya çalışıyorum. Yüzme de iyi gelir diyorlar, artık ne kadar toparlanırsa şansımıza, olmazsa da mecburen toparlatacağız çünkü iyi hissettirmiyor bana.

20 ocak menü
09.00 1 fincan Hindistan cevizi yağlı kahve
11.00 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 dilim tb ekmek, 10 zeytin, yeşillik turp havuç
15.30 ton balıklı narlı salata
18.30 8 kaşık nohut 3 kaşık yoğurt salata
3 litre su 9500 adım + 900 :spor:
Ellssa Ellssa @Boncuk2307 arke arke
Eki Görüntüle 3540697
Afiyet olsun kaptanım, menü de spor da şahane. İp atlama rekora doğru koşuyor maşallah. Bu sabah sana spor+uykusuzluk+nohut şişkinlik yapmış olabilir.

Günaydın arkadaşlar :KK200:
Günaydın kaptanım💙
Geçmiş olsun kaptanım, uykusuzluk da ödem yapmıştır kötü olmuş.
Üst üste geldi maalesef kaptanım😘
Ben de pilates tarzı sporlarla toparlamaya çalışıyorum. Yüzme de iyi gelir diyorlar, artık ne kadar toparlanırsa şansımıza, olmazsa da mecburen toparlatacağız çünkü iyi hissettirmiyor bana.
Evden çıkmaya pek zaman olmuyor evde ne yapabilirsem artık olduğu kadar sonrasına beraber çalıştığımız bir Dr arkadaş vardı plastik cerrahi uzmanı oldu klinik açtı taş yapıyor resmen 🤣 gönderilere bakan bile taş olur yani o kadar😂 ona giderim en kötü
Afiyet olsun kaptanım, menü de spor da şahane. İp atlama rekora doğru koşuyor maşallah. Bu sabah sana spor+uykusuzluk+nohut şişkinlik yapmış olabilir.
Muhtemelen kaptanım yalancı bir artı diye düşünüyorum o yüzden

Back