- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.261
Oo super menu, azicik da salata eklenebilir hem tok tutar :)Dünkü menüm:
8:00 Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, peynir, 1 dilim ekmek
12:00 çay, çiğ fındık ve kuru üzüm
14:30 kahve
17:30 1 armut
18:30 2 adet haşlanmış tavuk bud, 2 bardak ayran
8.000 adım
Bu sabahki kilom: 73,5
Yaa canim ben her gun hem sabah kalkinca hem de aksam yatarken tartiliyorum. Bunu yapmamin sebebi yedigim ictigim yaptigim seylerin beni nasil etkiledigini takip etmek.Mesela 1 saat az uyusam direk yarim kilo fazla cikiyorum (en az) acaba yediklerin haricinde az su icmek ya da az uyumak bjraz erken kalkmak da etkiliyor olabilir mi seni. Istersen sen de benim gibi bir sure takip et kendini. ben bu yolla hangi yemek nasil etkiliyor onu da takip ediyorum :)5 li sayı hemen gidiyor
Canim gecen hafta kacti kilo hatirlayamadimDünkü menüm:
8:00 Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, peynir, 1 dilim ekmek
12:00 çay, çiğ fındık ve kuru üzüm
14:30 kahve
17:30 1 armut
18:30 2 adet haşlanmış tavuk bud, 2 bardak ayran
8.000 adım
Bu sabahki kilom: 73,5
Geçen hafta cuma günü 93,9 du ama pazartesi günü 73,3 kg’dı. Geçen haftaya göre 0,4 kg gitmiş.Canim gecen hafta kacti kilo hatirlayamadim
olsin eksi eksidir, bence gayet guzel. Bence senin ki Arby's in odemidir. bir iki gune atarsin o odemi de :)Geçen hafta cuma günü 93,9 du ama pazartesi günü 73,3 kg’dı. Geçen haftaya göre 0,4 kg gitmiş.
Ben de her gün sabah tartılıyorum. Arada dikkat etmiyorum.
Yinede eksi cnm tbrklerHayırlı cumalar
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.7
Fark -200
Çok dikkat edemedim diye böyle oldu
Tbrkler cnm eksi gelmisKizlar Gunaydin,
bildirim yapayim hemen
gecen cuma 68.90
bugun 68.20
fark -700
bence pztsi eksimi iyi cevirmisim, umarimnyarin 67 yi gorurum :)
Evet cnm gitmiyor dedm ama bi hafta bazinca bakinca yinede eksi mutlu ettiaa cok guzel bu hafta veremiyorum diyordum bak ne guzel gitmis
olsun cnaim eksi eksidir, benimd egecen hafta oyleydi, onemli olan kaldigimiz yerden devam etmek :)
ya ben dune kadar eksi gormedim bir gunde eksi 700 geldiYinede eksi cnm tbrkler
Tbrkler cnm eksi gelmis
Evet cnm gitmiyor dedm ama bi hafta bazinca bakinca yinede eksi mutlu etti
hadi bugun cuma olur o kadar ama tatli yedigin icin yarin falan en azindan bol su ic, ekstra odem yapmasin vucudun :)MENUM (bugun hic olmadi biliyorm adet olamamam tatli krizlerim ve cuma diye kendmi ödüllendirdm güya. )
9:00 1 bardak kahve, 1 kase tavukgögsü tatlisi
12:00 2dlm ekmek ile kasarli sucuklu tost
14:30 sütle kahve, yarm kase Yalanci tavukgögsü
17:30 2 kepce sehriye corbasi, 5tane mercimek köftesi, 3yk yogurt
19:00 1nugget, yarm tavukgögsü tatlisi
2.5lt su
Spor yapamadm tam yapacakken oglan uyandi bidaha da niyetine giremedm
Sende biraz almissin cnm ayni kilolardayiz hadi yarisalim senlee kim önce 6lari görecekKızlar tekrar merhaba bu sefer kesin başlıyorum bebiş olur belki diye umutluydum bu ay olmayınca en azından olana kadar sağlıklı beslenip aldığım kiloları vereyim diye 1-2 gündür daha çok dikkat ediyorum şu an canım nasıl abur cubur çekiyor ama yok yemeyeceğim dün 75,6 çıktım tartıda bugün ise 74,7 olarak devam ediyorum
Aldım canım ya ama bu boğazı hiç tutamıyorumSende biraz almissin cnm ayni kilolardayiz hadi yarisalim senlee kim önce 6lari görecek
Aa neden öyle umutsuz konusuyorsun cnm sen ne kilolar vermissin görürsüm elbetAldım canım ya ama bu boğazı hiç tutamıyorumBen 6ları görür müyüm acaba bir daha 70 kilo olsam yeter kesin sen benden önce görürsün
Nasıl verdim acaba motivasyonum pek yok şimdi 2 gün diyet yapsam 3. Gün bozuyorum bakalım artık en azından abur cubur yemeyi kesip sağlıklı beslenmeye çalışacağımAa neden öyle umutsuz konusuyorsun cnm sen ne kilolar vermissin görürsüm elbet
Yaa öyle olunca zor oluyor gercekten cnm anliyorum seni. Bide buralarda artik yarisma yok motivasyon da bulamiyor insan malesefNasıl verdim acaba motivasyonum pek yok şimdi 2 gün diyet yapsam 3. Gün bozuyorum bakalım artık en azından abur cubur yemeyi kesip sağlıklı beslenmeye çalışacağım