ayy canim evet ya dun cok gec saate kaldi yine aksam yemegi o yarim dilim ekmek (yani pide) aslimd alistede yok :) onun disinda diyetisyen listesi. Ya dun tam aksam saati olmayacak isler geldi basimiza, bahceye gubre atmistim cimlere onu sulayalim dedik esimle. Kisinda bahcedeki vanayi kapatiyoruz icerisinde soguktan su donum patlatmasin borulari diye. Vanayi acalim derken ters yone ceviriyormusuz megersem vanayi kirdik. Sonra onu idareten kullanabilecek hale getirmek icon ugrastik durduk ve yemek iyice gecikti sonra onlarla ugrasirken. Ya benim temel sorunum zaten erken kapatamamak, ya ben mesai yapiyorum, ya esim yapiyo ya musluk patliyo bir sey cikiyor illaki
ama her gun cabaliyorum inan erken kapatmak icin.
adet olamadiysan onun siskinligidir sendeki adetin gecince bence eksi gorursun rahat rahat
afiyet olsun canim guzel bi gun olmus
canim suyu az icip cay kahve icmissin, normalde cay kah ve iciyorsan cay kahve miktari kadar daha fazla su icmek gerek dengeleyebilmek icin. O yuzden ekstradan su tutmustur vucudun. Yani odemdir o, istersen bugun dukan bira yap yarina etkisini gorursun bence
hayirli kandiller canim :)