- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.221
Yaa nasl denk gelmis bence yap cnm sanrm sende inatci kilondasn bazen direnc oluyoryaa ben bunu daha onceki diyetimde yapmistim ve ise yaradigini hatirliyorum, yani odem attirdigini. Hatta bugun ya evde malzeme var mi dukan bira mi yapsam diye dusundumbaktim yesil cay yokmus acaba beyaz cay ayni etkiyi yapar mindiye dusunuyordum
Eminim cumaya güzel eksi gelicek canim sendenKizlar Selam,
ben sabah tartildim ama buraya gelip yazamadim.
cuma.68.90
bugun 69.25
fark +350 gram
bunu bekliyordum, cumartesi sonrasi normal sanirim :) ama cumaya kadar pür dikkat devam listeye. Eminim cumaya eksi gelicem :)
Bazi kilolar biraz yavas gidiyor sanirim 68-69 araligi bende oyle oldu. Ama gidecek :)
3 hafta oldu canım 21 şubatta başlamıştım ama ilk hafta gitmemişti, 76,1 kg’den başladım 2,8 kg gitti.yaaa supersinn, simdi toplamda kac gitti. Sanirim gaklasik 1 ay oldu degil mi baslayali?
yaa super ilk hafta cok diyet gibi yapmamistin oh mis 2 haftada neredeyse 3 kilo gitmis diyebiliriz :) insallah hep boyle pit pit gider hepsi :)3 hafta oldu canım 21 şubatta başlamıştım ama ilk hafta gitmemişti, 76,1 kg’den başladım 2,8 kg gitti.
super 60lar gitsin geri gelmesin artikHey kızlar aktif olamadım ama pek de kimse uğramamış gbi
Bugün tartı sevindirdi
59.5 çıktım
Sabah kahvaltı ve aksamı atıyorum ama cay saati gene iki dilim cıssss yedim spor yapmadım ama yapcam
insallah canim ben de ayni seyi istiyorum ama daha yolum uzun :)Kaldı 2 kilo
Belki de 3
Bunu korumalı vücuda yerlestirmeliyim
Yüz bulup yiyip yeniden 6 larla uğraşmak istemiyorum
Benim bu aslında kısır döngüm, bu kiloya inip bırakıyorum sonra motivasyonumu kaybediyorum bir süre sonra eski kiloma çıkmış oluyorum. İnşallah bu sefer bu döngüyü kırabilirim.yaa super ilk hafta cok diyet gibi yapmamistin oh mis 2 haftada neredeyse 3 kilo gitmis diyebiliriz :) insallah hep boyle pit pit gider hepsi :)
super 60lar gitsin geri gelmesin artik
insallah canim ben de ayni seyi istiyorum ama daha yolum uzun :)
canim bende xok uzun sure 72-76 arasinsa oyleydim. Ama bu sefer karar verdim artik. Cok uzun zamandir bu motivasyona gelmeye calisiyordum. Pandemi de o cesareti bulamadim acikcasi kendimde, zaten bir suru olay oldu. Ancak kendimde o motivasyonu toparlayip bu noktaya gelebildim. O yuzden vazgecme, gel menu yazmaya devam et. Insan buraya yazacagini bilince de ya aksam yazmaya utnairim deyip yemiyor bazi seyleri. Ya da aksama 1500 adim attim dememek icin benim gibi kalkip spor yapiyor. Inan burada paylasacagimi bilmesem kalkip spor yapmazdim dun o yorgunluk ve yogunlukta. Garip bir sey belki bu, ama bir sorumluluk veriyor bana buraya gelip yazmak. Gel beraber vazgecmeyelim ve gorelim o istedigimiz kilolari artik :)Benim bu aslında kısır döngüm, bu kiloya inip bırakıyorum sonra motivasyonumu kaybediyorum bir süre sonra eski kiloma çıkmış oluyorum. İnşallah bu sefer bu döngüyü kırabilirim.
Birkaç gündür menü paylaşmıyordum, bugünkü menüm:
10:00 Kahvaltı: 1 yumurta, peynir, 6-7 zeytin, 1 dilim ekmek
13:00 çay, 2 incir, 10 çiğ fındık
16:00 kahve
19:00 maş fasulyesi salatası, avakadolu, çok az spagetti peynirli
21:00 çay
gel canim beraber verelim 1.5 aya cok rahat verirsin bence 4-5 kiloyuSon 4-5 kilom kaldı cok istiyorum vermeyi ama modum cok düştü artık
ay dun yogunluktan yapamadim bunu ama bugun yesil cay siparia vermistim o geldi, bu aksma yaptim simsi iciyorum :)bilmem dene şansını, birşey kaybetmezsin içeriği hep sağlıklı ne olsa
ay insallah bakalim :)Yaa nasl denk gelmis bence yap cnm sanrm sende inatci kilondasn bazen direnc oluyor
Eminim cumaya güzel eksi gelicek canim senden
Kesinlikle öyle, ben de bugün kahvaltıda yumurta haşladım, peynir, zeytin yedim, yoksa mısır gevreği yerdim.canim bende xok uzun sure 72-76 arasinsa oyleydim. Ama bu sefer karar verdim artik. Cok uzun zamandir bu motivasyona gelmeye calisiyordum. Pandemi de o cesareti bulamadim acikcasi kendimde, zaten bir suru olay oldu. Ancak kendimde o motivasyonu toparlayip bu noktaya gelebildim. O yuzden vazgecme, gel menu yazmaya devam et. Insan buraya yazacagini bilince de ya aksam yazmaya utnairim deyip yemiyor bazi seyleri. Ya da aksama 1500 adim attim dememek icin benim gibi kalkip spor yapiyor. Inan burada paylasacagimi bilmesem kalkip spor yapmazdim dun o yorgunluk ve yogunlukta. Garip bir sey belki bu, ama bir sorumluluk veriyor bana buraya gelip yazmak. Gel beraber vazgecmeyelim ve gorelim o istedigimiz kilolari artik :)
Olsun canim yine de gel, bende gecen hafta cok bozdum esnettim ama simdi yeniden listeme uymaya basladim. Arada oyle bir adim geri gittigimiz olur onemli olan devam etmek :) sen gel yine yaz menulerini beraber tutariz kacan ipin ucunu :)Günaydın hanımlar
Gelmedim buraya diyet yapamadım yine.
İki gün diyet yapsam 5 gün yapamıyorum.
İlla ki yasaklı şeyler yediğim için yüzüm yok malesef.
canim vucut bazi kilolarda direcn gosterir normal. Sen yine de devam et eger o direnc uzun surerse bence bir diyetisyenle gorus derim. Ben de suan 69-68 araligindayim 2 haftadir ama sebebini biliyorum. Uymadim diyetime dogru duzgun, haftasonu karbonhidrat yedim bol. Simdi diyete yeniden odaklaninca gidecek o kilolar gecicem bu esigi :) bir de bazi kilolarda vucut kendini ayarliyor sanirim. Boyle bi duraksama oluyor kendini ayarliyor sonra yeniden hizli kilo vermeye basliyorsun. Sende belki o kilolardasindir vucudun ayarlama yapiyordur belkiGünaydin kizlar bende takildm ya veremiyorm bu ara
Cuma yarismasi bitti canim ama suan masterfit adi altinda farkli bir yarisma var. Biz 9. takim olarak yarisma olarak degilde kendi icimizde birbirimize destek olmak icin gelip burada paylasim yapiyoruz.Merhaba bir şey sorabilir miyim diyet gruplarına ne oldu acaba ? Katılım konusu mesaja kapalı da anlayamadim
Bence de olabillr cnm gerci gecen hafta iyi verdm bu hafta da gider insallah. Adet olamadm onun siskinligide var benceOlsun canim yine de gel, bende gecen hafta cok bozdum esnettim ama simdi yeniden listeme uymaya basladim. Arada oyle bir adim geri gittigimiz olur onemli olan devam etmek :) sen gel yine yaz menulerini beraber tutariz kacan ipin ucunu :)
canim vucut bazi kilolarda direcn gosterir normal. Sen yine de devam et eger o direnc uzun surerse bence bir diyetisyenle gorus derim. Ben de suan 69-68 araligindayim 2 haftadir ama sebebini biliyorum. Uymadim diyetime dogru duzgun, haftasonu karbonhidrat yedim bol. Simdi diyete yeniden odaklaninca gidecek o kilolar gecicem bu esigi :) bir de bazi kilolarda vucut kendini ayarliyor sanirim. Boyle bi duraksama oluyor kendini ayarliyor sonra yeniden hizli kilo vermeye basliyorsun. Sende belki o kilolardasindir vucudun ayarlama yapiyordur belki
Cuma yarismasi bitti canim ama suan masterfit adi altinda farkli bir yarisma var. Biz 9. takim olarak yarisma olarak degilde kendi icimizde birbirimize destek olmak icin gelip burada paylasim yapiyoruz.
Afiyet olsn cnm bana aksam yemegi saatin cok gec geldi ben gec yedigimde genelde kilo veremiyorm. Pide olmasada olurmus o saate. Diyetisyen menüsü ama dmi ?Kizlar selam,
Bugun yine asiri yogundu, neyseki yarin bu hafta icin son is gunum. Bu cuma calısmıyorum. Amacim cuma gunu dinlenebilmek biraz bakalim :)
16 Mart Carsamba menum
11:00 1 kahve
12:30 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 60 gram kadar tavuk fume, 1 dilim dana salam, 1 dilim peynir, domates, salatalik, 1 kase yogurt, sekersiz cay
arada dukan birasi
16:00 2 tane kuru incir 1 kahve
20:30 1 buyuk kase yazsiz tuzsuz salata 4 parca tavuk sis yarim dilim ekmek (pide)
su 3lt
spor sabah yarim saat yuruyus yaptim toplam adim sayim 9713 adim