- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.281
Canimm diyet iyi gidiyor ama bu araalr asiri yogunum gelip yazamadim. Listeme uyuyorum hala. Bir de dun kuzenimin esinin haberini aldim. Ona da cok uzuldum. Ameliyattan cikti dun, 14 gun uyutacaklarmis yarin bende kuzenime mesaj atacagim bakalim. Aldigim haberlerengore bugun kendi nefes alip vermeye goz kapaklarini oynatmaya baslamis. Bunlar iyiye isaretmis. Rabbim helimizi korusun, tansiyonu yuksek olan varsa cok dikkat etsin. Bor onceki gece tansiyonu cikmis, ertesi gun beyin kanamaai gecirmis hem de araba kullanirken. Kaza da olabilirdi, her sey olabilirdi.gewezebidik nerelerdesn cnm iyimisin diyet nasl gidiyor dün görünmemissin
Yaa cok zor gercekten Insallah iyi olur sagsaglim cikar evine gelirCanimm diyet iyi gidiyor ama bu araalr asiri yogunum gelip yazamadim. Listeme uyuyorum hala. Bir de dun kuzenimin esinin haberini aldim. Ona da cok uzuldum. Ameliyattan cikti dun, 14 gun uyutacaklarmis yarin bende kuzenime mesaj atacagim bakalim. Aldigim haberlerengore bugun kendi nefes alip vermeye goz kapaklarini oynatmaya baslamis. Bunlar iyiye isaretmis. Rabbim helimizi korusun, tansiyonu yuksek olan varsa cok dikkat etsin. Bor onceki gece tansiyonu cikmis, ertesi gun beyin kanamaai gecirmis hem de araba kullanirken. Kaza da olabilirdi, her sey olabilirdi.
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun.Canimm diyet iyi gidiyor ama bu araalr asiri yogunum gelip yazamadim. Listeme uyuyorum hala. Bir de dun kuzenimin esinin haberini aldim. Ona da cok uzuldum. Ameliyattan cikti dun, 14 gun uyutacaklarmis yarin bende kuzenime mesaj atacagim bakalim. Aldigim haberlerengore bugun kendi nefes alip vermeye goz kapaklarini oynatmaya baslamis. Bunlar iyiye isaretmis. Rabbim helimizi korusun, tansiyonu yuksek olan varsa cok dikkat etsin. Bor onceki gece tansiyonu cikmis, ertesi gun beyin kanamaai gecirmis hem de araba kullanirken. Kaza da olabilirdi, her sey olabilirdi.
Günaydın nasılsın cnm.Yaa cok zor gercekten Insallah iyi olur sagsaglim cikar evine gelir
Insallah gidicek cnm ödemler bende bugun olabildm regl insallah cumaya eksiye gecebilrm hala artidaym cunkuBu arada pztside bildirim yapmadim galiba
cuma 68.20 idi
pztsi 69.00 cunku regl oldum onun odemi.
Insallah cumaya kadar gidecek o odemler
Kizlar bu son zamanlarda yasananlardan sonra artik kendime sunu diyorum. Buldugun kucucuk mutluluk veren seye saril. 3 hafta once cat diye enistemi kaybettik, simdi kuzenimin esi beyin kanamasi gecirdi, 2 fundur uyutuyorlardi bugun rontgende bir sey gormusler yeniden ameliyata alindi. Umarim sonucu iyi olur. Haber bekliyorum ben de. Hayat bi pamuk ipligine bagli..
Bende bitürlü regl olamayinca pek motive olamadim ama tamamen de salmadim cok sükür tarti yerinden oynamiyor ama pes etmek yok, sende etme canimGünaydın nasılsın cnm.
Nasıl gidiyor diyet, ben pek uyamiyorum. O yüzden buraya da yazmıyorum.
Bence ilk gun icin fena olmamis, burada paylasrikca daha da iyi olacak hic merak etme :) ben Berrin bu arada 35 yasindayim, hollandada yasiyorum daha oncede cok diyet yaptim. En son 1 subatta yeniden basladim, basladigimda 75 kiloydum, suan 68 kiloyum. Hedef 56 falan ama 60 in altinda hangi sayi olursa benimmutlj eder :)Menümü de paylaşayım pek olmadı ama önceki günleri düşününce tabi epey düzelttim inşallah buraya yazacağım için daha da iyi olacak
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, yarım porsiyon peynirli gözleme, 2-3 çatal krem peynir, 5-6 zeytin, 2 çk reçel, 2 tk nutella1 bardak sütlü filtre kahve
Ara
1 muz
Sütlü nescafe
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 6-7 yk patlıcan yemeği, 5-6 yk pirinç pilavı, yoğurtlu kereviz salatası
2 LT su
Ay gorurusun canim 2 aya gorursun hic merak etmeAldım canım ya ama bu boğazı hiç tutamıyorumBen 6ları görür müyüm acaba bir daha 70 kilo olsam yeter kesin sen benden önce görürsün
Afiyet olsun canim gayet guzelMENUM
9:00 1 bardak kahve, 1 kare cikolata
12:00 2dlm cavdar ekmegi, 1tavada yumurta, domates, 1kk peynir,2 siyah zeytin
14:30 sütle kahve, yarim kandil simidi
17:30 2 kepce sehriye et suyu corbasi, 2tane mercimek köftesi, 1 köfte, 5yk firin sebze (karnibahar, havuc)
2.5lt su
3mil leslie
Supersin afiyet olsun canimİyi geceler arkadaşlar, dünkü ve bugünkü menümü yazayım.
Dün:
Kahvaltı: peynir, zeytin, 1 dilim ekmek, 1 avokado
Ara: çay, çiğ fındık ve kuru üzüm
Akşam: mercimek çorbası, salata
Spor: koşu bandında 1 saat yürüme ve koşu
Su: 2 litre
Bugün:
Kahvaltı: omlet, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal
Ara: kahve
Akşam: ızgara tavuk, salata, turşu, 1 parça ekmek
Spor: 8.000 adım
Su: 2,5 litre
Canim zipzip le master fit var aslinda yarisma istiyorsanYaa öyle olunca zor oluyor gercekten cnm anliyorum seni. Bide buralarda artik yarisma yok motivasyon da bulamiyor insan malesef
Aminn canimYaa cok zor gercekten Insallah iyi olur sagsaglim cikar evine gelir
Aminn cok saol canimRabbim şifa versin çok geçmiş olsun.
Gel gel yazdikca duzelecek yediklerimizGünaydın nasılsın cnm.
Nasıl gidiyor diyet, ben pek uyamiyorum. O yüzden buraya da yazmıyorum.
Yarismalar bitti, yarisma olarak suan zipizpla master fit var ama ayni format degil. Biz burada birkac kisi konuyu aktif tutmaya calisiyoruz :)Merhaba kızlar nasılsınızben eskiden başka takımda yarışıyodum 1 seneyi geçti sanırım. Yakın zamanda grip konulara bakmamıştım. Yarışmalar bittimi çoğu grupta aktivasyon yok. Burası canlı olunca buraya sorayım dedim
Afiyet olsun regl oncesi etkisi belli menude :)Iyi aksamlar kizlar menümü yazaym
9:00 1 bardak kahve
12:00 bugun attigim fit tiramisu, yarm dilim ekmek balli kaymakli
16:00 sütle kahve
18:00 300gr kadar hamsi, bol Salata, bir dilim ekmek
2.5lt su
3mil leslie
Ben bugun eksiye dustum sukur ama bakalim yarin nasol gelecek, gun gune uymuyorInsallah gidicek cnm ödemler bende bugun olabildm regl insallah cumaya eksiye gecebilrm hala artidaym cunku
Gel canim aktifizSelam
Kizlar, bu topic aktif mi? Bi gruba katilma zamanim geldim benimdebiraz kilo vermem
Lazim
Ya his söyleme benim de regl olmam gerekiyor bı turlu olamadım. Bu ay herkesin mi gecikti ne oldu anlayamadım. Bu sabah +1 kilo gördüm. Öyle abartacak bişey de yemedim. Moralim bozuldu açıkçası.Bende bitürlü regl olamayinca pek motive olamadim ama tamamen de salmadim cok sükür tarti yerinden oynamiyor ama pes etmek yok, sende etme canim
Simdi bu takimlar arasinda ne fark var? Ayrica napmak gerekiyor? Sadece menu mu paylasiyoruz?Bence ilk gun icin fena olmamis, burada paylasrikca daha da iyi olacak hic merak etme :) ben Berrin bu arada 35 yasindayim, hollandada yasiyorum daha oncede cok diyet yaptim. En son 1 subatta yeniden basladim, basladigimda 75 kiloydum, suan 68 kiloyum. Hedef 56 falan ama 60 in altinda hangi sayi olursa benimmutlj eder :)
Ay gorurusun canim 2 aya gorursun hic merak etme
Afiyet olsun canim gayet guzel
Supersin afiyet olsun canim
Canim zipzip le master fit var aslinda yarisma istiyorsan
Aminn canim
Aminn cok saol canim
Gel gel yazdikca duzelecek yediklerimiz
Yarismalar bitti, yarisma olarak suan zipizpla master fit var ama ayni format degil. Biz burada birkac kisi konuyu aktif tutmaya calisiyoruz :)
Afiyet olsun regl oncesi etkisi belli menude :)
Ben bugun eksiye dustum sukur ama bakalim yarin nasol gelecek, gun gune uymuyor
Gel canim aktifiz
Yarışma olsa bile sürekli katılım göstermezdim kesin yoğun bir sene akşama kadar okuldayım sonra akşam ev işleri ve eşle takılmaca derken pek buralara giremiyorum geçen sene Allahtan uzaktan eğitim vardı da verdim kilolarıYaa öyle olunca zor oluyor gercekten cnm anliyorum seni. Bide buralarda artik yarisma yok motivasyon da bulamiyor insan malesef