Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gewezebidik nerelerdesn cnm iyimisin diyet nasl gidiyor dün görünmemissin
Canimm diyet iyi gidiyor ama bu araalr asiri yogunum gelip yazamadim. Listeme uyuyorum hala. Bir de dun kuzenimin esinin haberini aldim. Ona da cok uzuldum. Ameliyattan cikti dun, 14 gun uyutacaklarmis yarin bende kuzenime mesaj atacagim bakalim. Aldigim haberlerengore bugun kendi nefes alip vermeye goz kapaklarini oynatmaya baslamis. Bunlar iyiye isaretmis. Rabbim helimizi korusun, tansiyonu yuksek olan varsa cok dikkat etsin. Bor onceki gece tansiyonu cikmis, ertesi gun beyin kanamaai gecirmis hem de araba kullanirken. Kaza da olabilirdi, her sey olabilirdi.

Yaa cok zor gercekten Insallah iyi olur sagsaglim cikar evine gelir

Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun.

Kizlar selam,
dun kosturmacadan gelip pek bir sey yazamadim. Ofisteydim dun. Dubku menumubyazayim hemen grubumuz aktifligini kaybetmesin :)

22 mart sali
12.00 1 buyuk kase tavuklu salata, 1 kase corba, 1 dilim tt ekmek
15:00- 16.00 1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz ici 5 badem)

19.15 2 kasik izgara tavuk goguslu buyuk bi kase yagsiz tuzsuz salata

bugun ofise gittigim ixin tavuu salata gunu gibi oldu ahaha ama en saglikli alternatifler boyleydi. aksamda mc donalds in salatasindan aldim eve donus yolunda. Ama salatalarin icinde farkli yesillikler vardi :)

su 3lt
spor 7641 adim

Merhaba kızlar nasılsınız ben eskiden başka takımda yarışıyodum 1 seneyi geçti sanırım. Yakın zamanda grip konulara bakmamıştım. Yarışmalar bittimi çoğu grupta aktivasyon yok. Burası canlı olunca buraya sorayım dedim

Bu arada pztside bildirim yapmadim galiba

cuma 68.20 idi
pztsi 69.00 cunku regl oldum onun odemi.
Insallah cumaya kadar gidecek o odemler

Kizlar bu son zamanlarda yasananlardan sonra artik kendime sunu diyorum. Buldugun kucucuk mutluluk veren seye saril. 3 hafta once cat diye enistemi kaybettik, simdi kuzenimin esi beyin kanamasi gecirdi, 2 fundur uyutuyorlardi bugun rontgende bir sey gormusler yeniden ameliyata alindi. Umarim sonucu iyi olur. Haber bekliyorum ben de. Hayat bi pamuk ipligine bagli..

Iyi aksamlar kizlar menümü yazaym

9:00 1 bardak kahve

12:00 bugun attigim fit tiramisu, yarm dilim ekmek balli kaymakli

16:00 sütle kahve

18:00 300gr kadar hamsi, bol Salata, bir dilim ekmek

2.5lt su

3mil leslie

Insallah gidicek cnm ödemler bende bugun olabildm regl insallah cumaya eksiye gecebilrm hala artidaym cunku

Bence ilk gun icin fena olmamis, burada paylasrikca daha da iyi olacak hic merak etme :) ben Berrin bu arada 35 yasindayim, hollandada yasiyorum daha oncede cok diyet yaptim. En son 1 subatta yeniden basladim, basladigimda 75 kiloydum, suan 68 kiloyum. Hedef 56 falan ama 60 in altinda hangi sayi olursa benimmutlj eder :)
Aldım canım ya ama bu boğazı hiç tutamıyorum Ben 6ları görür müyüm acaba bir daha 70 kilo olsam yeter kesin sen benden önce görürsün
Ay gorurusun canim 2 aya gorursun hic merak etme
Afiyet olsun canim gayet guzel
Supersin afiyet olsun canim
Yaa öyle olunca zor oluyor gercekten cnm anliyorum seni. Bide buralarda artik yarisma yok motivasyon da bulamiyor insan malesef
Canim zipzip le master fit var aslinda yarisma istiyorsan
Yaa cok zor gercekten Insallah iyi olur sagsaglim cikar evine gelir
Aminn canim
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun.
Aminn cok saol canim
Günaydın nasılsın cnm.
Nasıl gidiyor diyet, ben pek uyamiyorum. O yüzden buraya da yazmıyorum.
Gel gel yazdikca duzelecek yediklerimiz
Yarismalar bitti, yarisma olarak suan zipizpla master fit var ama ayni format degil. Biz burada birkac kisi konuyu aktif tutmaya calisiyoruz :)
Iyi aksamlar kizlar menümü yazaym

9:00 1 bardak kahve

12:00 bugun attigim fit tiramisu, yarm dilim ekmek balli kaymakli

16:00 sütle kahve

18:00 300gr kadar hamsi, bol Salata, bir dilim ekmek

2.5lt su

3mil leslie
Afiyet olsun regl oncesi etkisi belli menude :)
Insallah gidicek cnm ödemler bende bugun olabildm regl insallah cumaya eksiye gecebilrm hala artidaym cunku
Ben bugun eksiye dustum sukur ama bakalim yarin nasol gelecek, gun gune uymuyor
Selam
Kizlar, bu topic aktif mi? Bi gruba katilma zamanim geldim benimde biraz kilo vermem
Lazim
Gel canim aktifiz

Kizlar hemen menumu paylasayim ben de

23 mart carsamba

10.00 1 kahve
13.00 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin 2 ceviz 1 kase yagsiz tuzsuz salata sekersiz cay
Arada 1 turk kahvesi
17.00 1 hurma 1 kuru kayisi
18.00 1 muz 1 kare bitter
20.00 4 parca tavuk sism5 parca kuzu sis 1 kase salata 1 tk kunefe

Bugun kromu icmeyi unutmusum diyorum neden canim bu kasar tatli cekti ahahaha

Sun3lt
Spor 1 saat yuruyus, 11bin adim

Bende bitürlü regl olamayinca pek motive olamadim ama tamamen de salmadim cok sükür tarti yerinden oynamiyor ama pes etmek yok, sende etme canim
Ya his söyleme benim de regl olmam gerekiyor bı turlu olamadım. Bu ay herkesin mi gecikti ne oldu anlayamadım. Bu sabah +1 kilo gördüm. Öyle abartacak bişey de yemedim. Moralim bozuldu açıkçası.

Hiç niyetim yoktu menü yazmaya ama yeniden başlamak gerek bu sabah +1 i görünce moralim bozuldu saldım gitti bugün. Dünyaları yedim
Yazayim bakayım neler yemişim.

11.00
Yarım acılı tost
Az şekerli çay

14.00
Bir dilim baklava

17.00
Bir kase ekşili yuvarlama

18.30
2 kaşık patlıcan söğürme
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim ekmek

Az şekerli cay

21.30
3 havuç, 1 elma, 1 ufak muz

22.30
3 Medine hurması.

İyi geceler kızlar, birkaç gündür yazamıyorum çünkü hastayım biraz. Dikkat etsem de diyet ve spor modunda değilim. Yarından itibaren geri dönüyorum inşallah.

Simdi bu takimlar arasinda ne fark var? Ayrica napmak gerekiyor? Sadece menu mu paylasiyoruz?

Yaa öyle olunca zor oluyor gercekten cnm anliyorum seni. Bide buralarda artik yarisma yok motivasyon da bulamiyor insan malesef
Yarışma olsa bile sürekli katılım göstermezdim kesin yoğun bir sene akşama kadar okuldayım sonra akşam ev işleri ve eşle takılmaca derken pek buralara giremiyorum geçen sene Allahtan uzaktan eğitim vardı da verdim kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…