- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.121
menü bildirim yapayım
Sabah 12.00
1 tabak yeşil fasulye 2 yumurtalı
Domates yeşillik peynir 2 zeytin 1 lokma kadar ekmek
Ara yok
Akşam 17.00
1 tabak dolusu kuru fasülye
2 kaşık pirinç pilavı
Turşu turp
Çay saati 18.30
1 avuç leblebi
2 hurma az çekirdek 2 kremalı bisküvi
Su devam içmeye 2 lt
Spor eliptik yaparım 40 dkyapınca akşam yazacam gene
Akşamki bisküvi olmasa daha iyiymiş canim ama çok da göze batmiyormenü bildirim yapayım
Sabah 12.00
1 tabak yeşil fasulye 2 yumurtalı
Domates yeşillik peynir 2 zeytin 1 lokma kadar ekmek
Ara yok
Akşam 17.00
1 tabak dolusu kuru fasülye
2 kaşık pirinç pilavı
Turşu turp
Çay saati 18.30
1 avuç leblebi
2 hurma az çekirdek 2 kremalı bisküvi
Su devam içmeye 2 lt
Spor eliptik yaparım 40 dkyapınca akşam yazacam gene
Gayet güzel menü. Baya hafif akşam acikmadin mi canimHerkesin kadınlar günü kutlu olsun
Menü
12.30
2haşlanmış yumurta
1 kk kadar penir
1 salatalık
1 küçük portakal
Akşam
19.40
Salata
Haşlanmış tavuk
Tavuk suyuna biber salça kavurdum çorba niyetine bir tabak içtim
9-10 gibi canım yogurt çekiyor yersem yazarım
Diyete yeni başladığım için glikojen depolarım dolu canım ondan çokta fazla acıkmadım 1 hafta sonra daha zor olur benim içinGayet güzel menü. Baya hafif akşam acikmadin mi canim
İns canim. Ama şimdide bu kadar azaltirsan duraklama dönemlerinde listeden neyi cikaracaksinDiyete yeni başladığım için glikojen depolarım dolu canım ondan çokta fazla acıkmadım 1 hafta sonra daha zor olur benim içinama umuyorum olmaz ve bu süreç bana çile olmaz
Uzunca bir dönemdir çok abarttım canım bikaç hafta biraz kendimi kısıtlayacağım bu sürece alıştıktan sonra yavaş yavaş spora başlayacağım spora başlayınca mecburen ihtiyacım artacak o zaman ara öğün eklemeyi düşünüyorum ama kahvaltı çok doyurucuydu .Açıkçası isveç diyeti yada yumurta diyeti deneyecektim kendimce orta yolu buldum :)İns canim. Ama şimdide bu kadar azaltirsan duraklama dönemlerinde listeden neyi cikaracaksin
Azaltıyorm emin olun yola devamAkşamki bisküvi olmasa daha iyiymiş canim ama çok da göze batmiyor
Toplam 6 dilim ekmek cok degil miMerhabalar kızlar
8 Mart salı
10.00
2 dlm peynir
7 zeytin
1 TK tereyag
2 YK pekmez
4 dlm beyaz ekmek
15.00
1 avuç çiğ yer fıstığı
18 30
2 kepce bamya çorbası
2 dlm ekmek
Salata
Şu 2 litre ancak
Ah ah bundan önceki günlerde yediklerimi bilseniz aaa ne kadar az yemişsin derdinToplam 6 dilim ekmek cok degil mi
Günaydın supurgem hadi bismillahGünaydın haydi vira bismillah tartılmadım canımı sıkmamak ve ilk ödemleri atmak için cumayı bekleyeceğim
Afiyet olsun canım ölçüyü kaçırmadıkça sorun olmaz inşallahBana kv gelecek bugün.
Akşama etliekmek yaptıralım dedi eşim anasının şerefinebende pek severim namussuzu ölçülü yerim ins
İns kuzumAfiyet olsun canım ölçüyü kaçırmadıkça sorun olmaz inşallah