-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.961
Menü çok hafif canım, nor alde sebze ve protein eksik derdim ama misafir olduğu için böyle olmuş sanırım, afiyet olsunPerşembe günü menüm
10:30 1 elma
12:30 5 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
14:30 1 bardak çay, 10 badem
15:30 kahve
19:00 2 kaşık kuru fasulye, yoğurt
20:30 sütlü kahve
Bugün misafirim vardı, yemek fazla yiyemedim, yemekten bana bu kadar kaldı. Kurabiye yaptım vaktim olmadı yemek yapmaya.
10 bin adım,
2 litre su
Yeşil çay 1 bardak
Çok iyi canım tebrik ederimGünaydın canlar
ilk tartı benden gelsin
geçen cuma : 68
bugün : 67.2
fark :800 g
biraz zorluyor ama göndericem inş geriye kalan 4-5 kiloyu
Çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce atlatirsinizGünaydın kızlar eşim covid nerdeyse 1 haftadır belirtileri var kızım da dünden beri ateşli diyet modunda değilim açıkçası o yüzden pek uğramıyorum toparlanıp geleceğim inşallah
Olsun canım moral bozma lütfen, sen daha önce başardın yine basasiirisingünaydın kızlar
geçen hafta: 71,70
bu hafta: 71,80
ne yazık ki 100 gr artıyım
galiba senin bir uzmanla devam etmen daha doğru canım. belki bazı şeyleri gözden kaçırıyorsundurgünaydın kızlar
geçen hafta: 71,70
bu hafta: 71,80
ne yazık ki 100 gr artıyım
eksi eksidirGünaydın kizlar
Geçen hafta:66.5
Bugün:66.4
Ekşi 200 Gr
Çok geçmiş olsun. Hastalık durumunda iyi beslenmek gerek. İnşallah hafif atlatırsınız.Günaydın kızlar eşim covid nerdeyse 1 haftadır belirtileri var kızım da dünden beri ateşli diyet modunda değilim açıkçası o yüzden pek uğramıyorum toparlanıp geleceğim inşallah
tebrikler kuzumGünaydın kizlar
Geçen hafta:66.5
Bugün:66.4
Ekşi 200 Gr
evet eskiden diyet yapmaya başlayacağım dediğim günün ertesi kilo vermeye başlardım şimdi bu kadar dikkat etmeye neden veremiyorum artık sinir olmaya başladımOlsun canım moral bozma lütfen, sen daha önce başardın yine basasiirisin
galiba canım ya tek başıma bi yerde hata yapıyorum muhakkakgaliba senin bir uzmanla devam etmen daha doğru canım. belki bazı şeyleri gözden kaçırıyorsundur
bravo canımmGünaydın canlar
ilk tartı benden gelsin
geçen cuma : 68
bugün : 67.2
fark :800 g
biraz zorluyor ama göndericem inş geriye kalan 4-5 kiloyu
evet haşimatodan bahsetmiştin ya. muhtemelen eksiklerin vargaliba canım ya tek başıma bi yerde hata yapıyorum muhakkak
ödemi atabilsem daha rahat gidecek de. çok ödem oluyor. 4 gün önce 66 yı 2 gün önce 70 i gördüm meselabravo canımm
hamile halinle gayet iyisin
aynen kuzumevet haşimatodan bahsetmiştin ya. muhtemelen eksiklerin var
bol su içiyorsun di mi bu süreçte canımödemi atabilsem daha rahat gidecek de. çok ödem oluyor. 4 gün önce 66 yı 2 gün önce 70 i gördüm mesela
su çok içemiyorum şu aralar ya midem bulanıyor maalesefbol su içiyorsun di mi bu süreçte canım
bu da yapıyordur ödem canım yasu çok içemiyorum şu aralar ya midem bulanıyor maalesef
Çok geçmiş olsun Cnm.Günaydın kızlar eşim covid nerdeyse 1 haftadır belirtileri var kızım da dünden beri ateşli diyet modunda değilim açıkçası o yüzden pek uğramıyorum toparlanıp geleceğim inşallah
uğraşcam bakalımbu da yapıyordur ödem canım ya
anlıyorum mide bulantısında insan su bile içemiyor da dikkat et azıcık da olsa zorla kendini
hamilelikte ödemi en iyi su ile atarsın, başka şeyler Allah korusun sıkıntı yaratabilir
eksi eksidir her zamanHayırlı cumalar
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.2
Fark _100
mikemmel canımkizlar selam
bikdirimi yapayim bugun islerim var biraz sonra ilerleyen saatlerde gelip gecmis yapicam
gecen cuma 69.95
bugun 69.10
fark -850 gram
yuzde -1.21
her zaman dediğim gibi eksiTartim bu hafts pek ic acici degl
gecen cuma: 76.8
Bu hafta: 76.6
Fark -200gr
hoşgeldin canım. henüz başta karar vermen güzel 80-90 larda da başlayabilirdin ve yolun daha da uzardı. eğer istikrarlı olur ayda 4 kilo verebilirsen. 4 ayda 52 oldun gitti9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.53
KİLONUZ: 68
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: Video Editörü
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Depresyon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 55 kilo ile evlendim. Mutfak benim olunca hep istediğim fast food yemeklerini yaptım. Kızartmalar, pastalar, tatlılar derken 8 ay sonra 68 kilo oldum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Freelance çalışıyorum. Gün içinde 10 saat kadar bilgisayar başında hareketsiz kalıyorum. Çikolatayı ve pizzayı çok seviyorum. İrademi korumakta güçleniyorum. Arkadaşım bu takımlardan bahsetmişti. Ben de üye olup denemek istedim. Ayrıca hamilelik te düşünüyorum. O yüzden önce ideal kiloma kavuşmalıyım. Malum hamilelik kiloları da eklenince 90 kilo olmak istemiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Zayıflama sürecimi video ve görsellerle paylaşabilirim.