- 28 Aralık 2023
- 5.476
- 16.478
Ben de bir haftadır gelmedikçe dellendim heNe diyim guzu ha bu arada iki yıldır menopozluyum
Ama senin de gelsiiiinnnnn bu yaşta ne menopozu yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bir haftadır gelmedikçe dellendim heNe diyim guzu ha bu arada iki yıldır menopozluyum
Teşekkürler ablacımMuhteşem bir menü
Gayfeler de nazar boncukları
Tatlım stresli misin niye adımların az
Hekim, ebe , hemşire acaba hangisi Kolaylıklar seninle olsun.Hava tam uyumalik da ondan ben de köyde çalışıyorum soba sıcacık hasta gelmese uyuyacam da olmuyor
Ben de anlamıyorum yaşım ne başim neBen de bir haftadır gelmedikçe dellendim he
Ama senin de gelsiiiinnnnn bu yaşta ne menopozu yaaaaa
Bi karışıklık olmuşsa demek kiBen de anlamıyorum yaşım ne başim ne
Kafası karıştı benimkinin ama yola gelecek kusura bakmasın. sibelim takımlara girmeden önce tüm odemleri attım öyle geldim. Denge kurmaya çalışıyor. Yarismasak kendi haline birakacagim da artı gelip takımın puanını düşürmek sıkıntı.Allah Allah bu menülere artı gelmen. Yoksa sende ben gibi misin?
Tatlım karışıklık yok olması gerektiği gibi bana bakma sen.Bi karışıklık olmuşsa demek ki
Çok güzel bir menü afiyet olsun. Adımlar da harikaİyi akşamlarr
Bugünkü Menüm
Sabah 10:30
Türk kahvesi, 1 tane kuru kayısı
Öğle 12:00
2 tane tavuk şiş
Ara 15:30
1 tane eti kırmızı meyveli lifalif bar
1 fincan sade filtre kahve
Yarım yeşil elma
4 badem
Akşam 18:40
4 kaşık kıymalı karnabahar yemeği
2.5 yk yoğurt
Su 2lt
1 kupa yeşil çay
13000 adım
LenaG
@Sitare55
@Boncuk2307
Erken uyanmak o kadar kötü değil ki Biyolojik saat seni erken uyandırıyor ne var bunda. Yılların aliskanligi mıdır valla onu da bilmiyorum..Tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum şu an.
Yok hocam kesin eksi geleceksin bence.Kafası karıştı benimkinin ama yola gelecek kusura bakmasın. sibelim takımlara girmeden önce tüm odemleri attım öyle geldim. Denge kurmaya çalışıyor. Yarismasak kendi haline birakacagim da artı gelip takımın puanını düşürmek sıkıntı.
Bend öyleyim hocam saat 6-6bucuk gibi sanki biri dürtüyor beni.ama bazen de uyumak istiyorum gerçekten bazen çok yorgun oluyorum.Erken uyanmak o kadar kötü değil ki Biyolojik saat seni erken uyandırıyor ne var bunda. Yılların aliskanligi mıdır valla onu da bilmiyorum..
evet kaptanım farkındayım bu akşam sadece salata yedim oglen yemeklerimi yedim dengelemeye calisacagım bugununenusu yazacagim spor yapincaAfiyet olsun canım . Sporunu bekliyorum canım
Cumartesi akşam hem bulgur pilavı hem üç dilim ekmek biraz fazla
olmuş sanki
Pazar günü kahvaltı da yine 3 dilim ekmek var akşam da pirinç pilavı. Biraz dikkat edersek kilolarimiz daha kolay gidecek.
Afiyet olsun canım. Menü de sıkıntı yok yürüyüş maşallah
Tebrikler canım menü ideal.. yarın güzel vir eksi gelir herhalde.
Çok yoruluyorsun uyuma ihtiyacın çok doğal. Çalışmadığın zaman cocuklar da büyüdüğünde hem vücut hem zihin çok yorulmuyor belki bu yüzden ihtiyaç hissedilmiyor bu çok mantıklı geldi banaBend öyleyim hocam saat 6-6bucuk gibi sanki biri dürtüyor beni.ama bazen de uyumak istiyorum gerçekten bazen çok yorgun oluyorum.
Çok teşekkür ederimmmmmmm sizin de öyle menülerinizÇok güzel bir menü afiyet olsun. Adımlar da harika
Tamamdır canım size güveniyorumevet kaptanım farkındayım bu akşam sadece salata yedim oglen yemeklerimi yedim dengelemeye calisacagım bugununenusu yazacagim spor yapinca
Olabilir hocam sabah erken kalkıp akşamın yemeğini yapıyorum mesela. Çünkü okuldan gelince çok zor oluyor. Geç vakitte kaliyor. O yorgunlukla mutfağa girip yemek yapmak istemiyorum. Eeee sabah erkende kalkınca bazen uykusuz kalıyorsun. Çünkü her gün erken uyumuyorum.Çok yoruluyorsun uyuma ihtiyacın çok doğal. Çalışmadığın zaman cocuklar da büyüdüğünde hem vücut hem zihin çok yorulmuyor belki bu yüzden ihtiyaç hissedilmiyor bu çok mantıklı geldi bana
İğrenç bi espri geldi aklıma. Dedim ki kızlar da duysun soğusun18 Kasım
Kasım kasım kasılıyorum gel artık leeennnnn
8.00 sirkeli su
8.30 kolajenli kahve
9.30 kolajensiz kahve
10.30 bi daha kahve
12.00
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Domates salatalık
Peynir zeytin
Maydanoz
15.30
D vit
16.00
Üç kabak fırında
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre
Adım 4.000
Ben bende değilim meçhullerdeyim
@Sitare55 LenaG @Boncuk2307 @Denp (üzümlü kekim nerdesin)
Samsunlu olmaz mı?Ordulu kimse varmı aramızda
KurtarmıyorSamsunlu olmaz mı?
Yansın vallaBu akşamda teklif edeyim yarın sabah ta yürü olmaz mı? Böyle böyle yansın yağlar oh mis
Onu düşünerek yazdım zaten Allah’tan aralık değil ya arada kalsaydım hiç sevmem netlik insaNıyımİğrenç bi espri geldi aklıma. Dedim ki kızlar da duysun soğusun
Kasım ayındayız diye kasılıyorsundur