Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Muhteşem bir menü :KK9::KK9:
Gayfeler de nazar boncukları :KK72:
Tatlım stresli misin niye adımların az 🥺
Teşekkürler ablacım ❤️🥰😘

Kahvelere takılmadım bi tane fazla içmiş oldum zaten iki içiyorum 🤗

Stresliyim migren is coming bi de bugün nazar oldum sanırım agresifim kompleksliyim ve hala namaz kılabiliyorum bil bakalım ne gelmedi halaaaaaa🫠🫠🫠🫠

Allah Allah bu menülere artı gelmen. Yoksa sende ben gibi misin? 🥴
Kafası karıştı benimkinin :KK14: ama yola gelecek kusura bakmasın. :rapci:sibelim takımlara girmeden önce tüm odemleri attım öyle geldim. Denge kurmaya çalışıyor. Yarismasak kendi haline birakacagim da artı gelip takımın puanını düşürmek sıkıntı. 😢

İyi akşamlarr ❤️❤️
Bugünkü Menüm
Sabah 10:30
Türk kahvesi, 1 tane kuru kayısı

Öğle 12:00
2 tane tavuk şiş

Ara 15:30
1 tane eti kırmızı meyveli lifalif bar
1 fincan sade filtre kahve
Yarım yeşil elma
4 badem

Akşam 18:40
4 kaşık kıymalı karnabahar yemeği
2.5 yk yoğurt

Su 2lt
1 kupa yeşil çay
13000 adım

LenaG LenaG
@Sitare55
@Boncuk2307
Çok güzel bir menü afiyet olsun. Adımlar da harika :KK9: :KK9: :KK9:

Kafası karıştı benimkinin :KK14: ama yola gelecek kusura bakmasın. :rapci:sibelim takımlara girmeden önce tüm odemleri attım öyle geldim. Denge kurmaya çalışıyor. Yarismasak kendi haline birakacagim da artı gelip takımın puanını düşürmek sıkıntı. 😢
Yok hocam kesin eksi geleceksin bence.

Afiyet olsun canım . Sporunu bekliyorum canım
Cumartesi akşam hem bulgur pilavı hem üç dilim ekmek biraz fazla
olmuş sanki
Pazar günü kahvaltı da yine 3 dilim ekmek var akşam da pirinç pilavı. Biraz dikkat edersek kilolarimiz daha kolay gidecek.

Afiyet olsun canım. Menü de sıkıntı yok yürüyüş maşallah

Tebrikler canım menü ideal.. yarın güzel vir eksi gelir herhalde.
evet kaptanım farkındayım bu akşam sadece salata yedim oglen yemeklerimi yedim dengelemeye calisacagım bugununenusu yazacagim spor yapinca

Bend öyleyim hocam saat 6-6bucuk gibi sanki biri dürtüyor beni.ama bazen de uyumak istiyorum gerçekten bazen çok yorgun oluyorum.
Çok yoruluyorsun uyuma ihtiyacın çok doğal. Çalışmadığın zaman cocuklar da büyüdüğünde hem vücut hem zihin çok yorulmuyor belki bu yüzden ihtiyaç hissedilmiyor bu çok mantıklı geldi bana :rapci:

evet kaptanım farkındayım bu akşam sadece salata yedim oglen yemeklerimi yedim dengelemeye calisacagım bugununenusu yazacagim spor yapinca
Tamamdır canım size güveniyorum
Çok yoruluyorsun uyuma ihtiyacın çok doğal. Çalışmadığın zaman cocuklar da büyüdüğünde hem vücut hem zihin çok yorulmuyor belki bu yüzden ihtiyaç hissedilmiyor bu çok mantıklı geldi bana :rapci:
Olabilir hocam sabah erken kalkıp akşamın yemeğini yapıyorum mesela. Çünkü okuldan gelince çok zor oluyor. Geç vakitte kaliyor. O yorgunlukla mutfağa girip yemek yapmak istemiyorum. Eeee sabah erkende kalkınca bazen uykusuz kalıyorsun. Çünkü her gün erken uyumuyorum.

18 Kasım
Kasım kasım kasılıyorum gel artık leeennnnn😖

8.00 sirkeli su
8.30 kolajenli kahve

9.30 kolajensiz kahve

10.30 bi daha kahve

12.00
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Domates salatalık
Peynir zeytin
Maydanoz

15.30
D vit

16.00
Üç kabak fırında
Sarımsaklı yoğurt

Su 2 litre
Adım 4.000

Ben bende değilim meçhullerdeyim🫠

@Sitare55 LenaG LenaG @Boncuk2307 @Denp (üzümlü kekim nerdesin🥺)
İğrenç bi espri geldi aklıma. Dedim ki kızlar da duysun soğusun 😂😂
Kasım ayındayız diye kasılıyorsundur :KK70:

X