canim proteinin az olmus bugun, biraz daha protein eklersen ogunlerine hem daha tok tutar hem de daha dengeli olur
yapacaksin hic merak etme ben de yeniden basladigimda 76 civariydim sonra ekimden bu yana bi kilo verdim bi kilo aldim boylw bi motive olamamistim. 1 subatta baslarken iste ekimden beri verdiklerim sonucu 74 ile basladim (3 ayda 2 kilo tanrim
) ama bu sefer kafama uyan bir diyetisyenle basladim, nerdeyse her gun de spor yapiyorum suan Subat ayinda 4 kilo gitti simdiden, bakim sali diyetisyenimle tarti gunum saloya kadar biraz daha giderse super olacak
kola mi neden, kola icmeyin arkadaslar sekwrsizi bile icerisindeki tatlandiricidan oturu snaki sekwrmis gibi etki ediyor vucutta, ayrica midenize zarar nolur yapmayin buni ben 15 senedir kola icmiyorum, inanin hic bir sey eksilmiyor hayatinizda (oncesinde genclik tabi iciyordum bilincsizce)
kola haric guzel menu, kolaya tepkim tamamen sagligin icin inan benim midemde gastrit ve safra reflusu var esimin 2 kere yemek borusu yirtildi. bunlar hep mide asitini artirici seyler tuketmekten oldu zamaninda. O da ben de kolayi biraktik yillardir ama zamaninda bilmeden tukettiklerimiz epey birseyler gorurdu bizden