Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa cok degl cnm ama böyle böyle aliniyor bende yine verirm nolcal diYip diyp yedim ama motivasyon gelmeyince veremiyorda insan. Menü yaz cnm cok etkiliyor sorumluluk oluyor ay insallah cnm mayis sonuna kadar 65 olmak istiyorm sonra da 62 zorliycam bu defa niyetliym ama insallah bozulmaz bu motivasyonum
Ayy tebrik ederim seni bende ayni savasi bugun 2 dilim soguk baklavayi yememek icin verdim
Çok çok iyi menü canım afiyet olsun

Ay canım sen hepsini almamissindjr, daha fazla pişman olmamak için gel burda verelim kilolari , ben de aldım biraz

Maşallah pınar sen ne güzel verdin
Sagol canimm devami gelir insallah
Süper cok iyi vermissin canim ölcü de aliyormusun motivasyon icin bizimle paylasabillirsin esnek menünde gayet güzel abartmamissin afiyet olsun

Kahvaltilik gevrek bos kalori cnm onun yerine yulaf ye 3 kasik icine ceviz badem findik veya muz elma ekliyebillirsn daha saglikli olur. Gerisi güzel bence afiyet olsun
Yaa masallah bu ara bende baya taktim 40gündür falan sporu hic aksatmadim en az 3mil leslie hergün yapiyorm ek olsrl haba güzelde yürüYüs vs ekliyorum, insan kendini de daha iyi hissediyor spor yaptikca

En iyisini yapmışsınız canım, fırsat çıksa çoğu kişi gözü kapalı gider.

Kizlar Selam,

Once menumu paylasayim sonra alintilarima donucem :)
6 gunluk detoks programina basladim menum ona gore

11:00 1 kiraz sapi cayi
12:30 1 kase yogurdun icerisine 1 emlayi dogradim uzerine tarcin serptim yaninda da 1o tane badem yedim

arada sekersiz cay

15:30 1 kahve icerisine 1 tk hindistancevizi yagi 10 tane badem

arada bitki cayi

19:50 5 yk sebzeli et yemegi 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 yk evde yapilmis kumpir (esim gunlerdir kumpir sayiliyordu bugun detoksumun 1. gunuydu ama 1 yk tadina bakmalik bende yedim kumpirinden)

20:50 3 ceviz 1 bardak kiraz sapi cayi

bugun spor yok ev isi yaptim 4700 adim atmisim is yaparken :)
su 3lt

Haklısın canım, ama çok pratik oluyor maalesef bugün de gevrek yedim. Bundan sonra dikkat ederim.

Biz de detoks programını öğrenmiş olduk. Kahvenin içine neden hindistan cevizi yağı koyuyorsun? Detoksun bir parçası mı?

guzel olmus bence afiyet olsun
kabakli omlet aslinda cok kolay
1 yada boyutuna gore 2 tane kaagi rendeliyorsun, en yuksek ateste teflon/seramik tavada suyunu cekene kadar karistirarak kavuruyorsun, zaten 2 dakikaya hemen kabaklar kuculuyor suyu gidiyor, sonra orta-hafif yuksek atese alip altini icerisine azicik zeytinyagi ekiyorsun, yagi ekledikten sonra istersen kapya biber, istersen yesil biber ekliyorsun, birazda biberler sonene kadar kavuruyorsun. Biberlerde pisince tuz, karabiber, pu biber arzuya gore azicik isot ekliyorsun, sonra uzerine bir yumurtayi kir ve karistirarak pisir, Arzuya gore azicikta kasar ya da eriyen baska bir peynir koyabilirsiniz icerisine. Ben bunu yaptigimda yaninda ekmek tuketmiyorum cogu zaman. Ekmeksiz yaninda zeytin peynir domates ve yesillikle coooook doyurucu bir kahvalti oluyor.

Ben diyete başladığım gibi çaya şeker atmazdim normalde. Bu sefer çayı şekersiz hiç içemiyorum, bilemiyorum bende azim kalmamış herhalde istikrarlı devam edemiyorum
yaparsin yaparsin, ben icerisine tomurcuk koyuyorum hep cayin, duz cay bende icemiyorum sekersiz olunca. hosuna giderse karanfil de atabilirsin cayina. Ben pek sevmiyorum karanfil tadini cayda o yuzden atmiyorum ama seveni cok.
bence fena bir menu olmamis afiyet olsun
gewezebidik ya sen hergun yağsız tuzsuz salata nasıl yiyorsun,hem tad olarak hem de tansiyon olarak soruyorum, tansiyonun falan düşmüyor mu
Neden tansiyonum dussun ki anlamadim. Yani yemeklerime normal miktarda tuz katiyorum zaten, o yuzden ayrica bir tuz yeme ihtiyaci hissetmiyorum acikcasi. Ama lezzet icin baharat kullaniyorum, icerisine isot, pul biber azicik karabiber serpiyorum, bence cok yakisiyor.
tulumba 1 tane o yuzden sorun yok bence, genel olarak fena menu olmamis afiyet olsun
olcude almistim ama simdi yeniden olcmedim. Olcumu 6. gun almistim haftasonu yine haftasonu sabah ac karnina bir olcu alip farki sizinle paylasirim :)
yaa supersin, kesinlikle spor cooook fark ettiriyor. Aynen boyle devam ikimiz de, sonuc cok guzel olacak :)

Bugünkü menüm

9:00 kahvaltılık gevrek ve süt

12:30 6-7 kaşık yemek

15:00 kahve

16:00 15 fındık-5 badem-elma

18:30 ton balıklı salata, yoğurt

20:00 şekersiz çay

Spor : fazla yapamadım 5 bin adım, 15 dk Leslie

2 litre su

Öğlenki yemek biraz fazla geldiği için akşam salata ile geçiştirdim.

Sağol cnm.
Ben diyete başladığım gibi çaya şeker atmazdim normalde. Bu sefer çayı şekersiz hiç içemiyorum, bilemiyorum bende azim kalmamış herhalde istikrarlı devam edemiyorum
Çay çok fazla içmiyorsanız şeker çok fazla etkilemez bence. Ben mesela 2000 yılından beri şekersiz içiyorum ama yanında mutlaka kuru üzüm, incir, kek, kurabiye gibi bişeyler olacak. Yalnız çayı 1 bardak içebilirim. Keyifle içmek için yanında tatlı-tuzlu yiyecek bir şeyler istiyorum. Asıl bu çok kilo aldırıyor bana. Keşke şeker atıp 2 bardak içsem insan gibi.

evet detoksun bir parcasi. Yani hosuna giderse koy gitmezse koyma dedi diyetisyenim, ben kokusunu sevdim ve koydum.
Bir ara çok popülerdi gratisten almıştım, ama ben yağ pek sevmiyorum yiyemedim. Zayıflatıyormuş ama bir yağ nasıl zayıflatıyor anlamadım. İştah mı kapatıyor acaba?

Bir ara çok popülerdi gratisten almıştım, ama ben yağ pek sevmiyorum yiyemedim. Zayıflatıyormuş ama bir yağ nasıl zayıflatıyor anlamadım. İştah mı kapatıyor acaba?
Istah kapatıyor mu bilmem ama iyi yağlar kötü yağları yakıyor onu biliyorum. Hatta internette bir deney vardi. Kopuk bardaga omega 3 tableti atip uzerine sicak su dokunce kopugu eritiyordu omega 3 yagi. Kopuklerde omega 6 dan yapiliyormus ve o kotu yag imis.

günaydın kızlar

bugün modum çok düşük ne yazık ki
bu hafta sadece 1 kere cozutmuş olmama rağmen ki ertesi gün fazlasıyla telafi ettim, 2 haftadır her gün aksatmadan spor yapmama rağmen sadece 200 gr verebilmişim
halbuki son aldığım kilolar hızlı hızlı gider diyordum
tiroid sanırım iyice etkilemeye başladı beni

evet detoksun bir parcasi. Yani hosuna giderse koy gitmezse koyma dedi diyetisyenim, ben kokusunu sevdim ve koydum.
Bende aldim hindistan cevizi yagi hatta suan kahveye koydum öyle iciyorum spor öncesi icince daha cok kalori yaktiriyor diye biliyorm daha önceki diyet yaptigim zamanda kullanmistim labellevie

Heycanla bekliyorm cnm hatta bende paylasaym 35 günlük incelmem cok iyi di benimde
Yaa hain kilolar hemen yapisiyolar bende öyle dedm almanyada 1ayda aldigmi 5 haftada zorla verdim gercekten bide troid varsa daha zor olur tabi ama moral bozma az gitsin gitsin yeterki cnm belki birden gider

günaydın kızlar
pek gelemiyorum
çok yorgun oluyorum ve sürekli uykum geliyor midem bulanıyor
vücudum yorulunca direkt ödem topluyor o nedenle erken uyumaya çalışıyorum
sürekli bi ödem var vücudumda
fazla ayakta kalmaktan ve yorgunluktan oluyor sanırım. çünkü gece uyanmamış ve biraz uzun uyumuşsam sabah inmiş oluyor. o gün çok yorulduysam akşam ellerim ayaklarım şişiyor
bakalım dengeye gelecek elbet
ama tozutmuyorum tabi ki
öyle ya da böyle 2-3 -5 kilo kaç versem kar

çok cesur bir karar. ben o zorluğu göze almazdım sanırım. sıfırdan başlamak belli bi yaştan sonra zorluyor insanı ama siz 20 lerin sonunda gitmişsiniz zaten sanırım. umarım her şey yolunda gider
bebişim durur durur birden gider emin ol. sakın vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…